24 november

Hepp. Dags att blogga lite nudå :')
Jag är ensam i farsgubbens lägenhet i Hörby. Har ingenting särskillt att hitta på tyvärr så jag sitter och kollar lite på tv. Tog med mig Caught On Camera, så att jag kunde ha nått att göra om jag skulle bli uttråkad så jag har igång den nu, för dom som inte vet så är det en slags dokumentation av saker som Tokio Hotel hittade på under 2007-2008. Eller hur man ska säga, vet inte så noga men det är ju typ vad det är. Ville egentligen ha nån mer film med mig hit men jag hade lite bråttom så jag plockade med mig första bästa film jag hittade. Duger ju i alla fall, får en del flashbacks av roliga och speciella minnen från min storhetstid som TH fan. Haha det är ju lite roligt ändå


Kom på att jag kunde blanda lite O'boy för jag är jätte törstig :'<
Men får fett mycket ångest av det, det är massa onyttigheter i orginal O'boy-en. Föredrar den sockerfria den känns ju mer "nyttig". Annars skäms jag och känner mig som värsta...Vettefan. Men ah jag bryr mig inte just nu.

Jag vet inte mer vad jag ska skriva om. Imorgon är det fredag och jag är ledig och det blir mycket som händer. Måste upp tidigt som fan, typ vid 6-7 tiden för jag ska till tandläkaren. Fan jag vill inte jag får ångest av tanken. Jag hatar tandläkaren ._. Dessutom blir det för att vara exakt ett besök hos en.. En.. Tandregleringsspecialist eller vad det nu hette. För jag är förmodligen i behov av tandställning. 

Nu har jag typ skrivit allt för idag. Tror jag :) 
Skriver senare om det är nått mer jag får för mig att dela med mig av 




Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0