plugg, smutsig hund och trött Emma.


Sådär, då var skolan avklarad. What's up next? jo, jag ska hälla upp mat till Trixie och hon ska badas efteråt, hon har inte bästa bordsskicket så hon har lyckats få torkad hundmat uppe på huvudet sedan igår (mysigt, visst? fast nej.
Och sen så ska jag plugga på hemkunskapsprov, har det på torsdag. Orkar inte ens tänka idag så jag vet inte hur det ska gå, hehe.
Ikväll ska jag väl mest ta det lungt, fixa ansiktsmask, måla naglarna, duscha, kolla på film.
Känner för att hitta på någon nån dag, visst jag var ute hela dagen igår men man blir snabbt uttråkad när ingenting händer även om det är vanlig vardag, tycker i alla fall jag :)


.
Webcambilder gillar vi!

it feels like more than distance between us

Sådär ja - nu var det måndag igen och ytterligare en ny vecka. Både bra och dåligt, just nu är jag inte på allra bästa humöret, jag hatar att behöva gå upp på morgonen. Det kan väl knappast vara bra för hjärnan, hehe.
Dagens första störningsmoment är min mascara. Låter hur patetiskt som helst, men den nya jag har köpt är jätte dålig just nu, fast säkert är det bara i mitt fall, Max factor false lash effect, har aldrig testat den innan, den var jätte dålig när den användes första gången tillskillnad från min gamla.

Snacka om att det där blev random? Men skitsamma, vem bryr sig egentligen? xD

nu måste jag skynda mig lite för annars kommer väl jag sitta här hela dagen och prata om min mascara, hahahaha!


 

Duktig tjej!

Trixie har lärt sig sitta idag, och faktist är jag riktigt stolt över henne. Hon har ju inte ens börjat på valpkurs ännu det är riktigt imponerande, hon är precis nio veckor gammal, det borde väl ta längre tid att uppfostra en valp? o:
Jaja, det är första steget i alla fall till att hon ska bli lydig, hehe!


.


jag lever fortfarande! :)

Ännu en gång så ursäktar jag hemskt mycket för den urdåliga bloggningen! Hela sportlovsveckan har gått, och i morgon är det skola igen. Ingenting jag längtar till direkt, hehe.
Jag har varit och shoppat idag, är nöjd med det. Dock var jag lite småsur över att Gina Tricot inte hade ett endaste nytt klädesplagg sedan jag var där sist, jag får sluta handla så jävla ofta, haha!
Där köpte jag en jätte söt tunika och ett halsband, tunikan kostade 49 :- och det var nedsatt i pris från 199, det var förvånande faktist med tanke på att det var helt okej kvalité och sånt, fast Gina har ofta jätte bra priser även om inte det är rea eller så.

Annars så hittade jag ett par örhänge på Glitter, två par skor på Skopunkten, det ena paret är jag dödskär i, verkligen supersnygga! jag har velat ha dem skorna sedan i december men först nu har jag fått chansen att köpa just de skorna,  och de andra skorna var sånna där balerina skor, 99 :- kostade de vilket var riktigt bra! :)

Och utom det, Isadora's graffiti nagellack, ansiktsmask och lite andra skönhetsprodukter från Lindex, I like.


Och i en annan affär där de hade lite djurtillbehör så hittade världens gulligaste matskål med Lady och Luffsen på, fast såklart var den svindyr och kostade flera hundralappar och det hade jag inte pengar till :(
Kom därifrån med en liten leksak till Trixie i alla fall, en apa haha! Hon älskade den verkligen, hon sprang iväg med den direkt när hon fick den och det var hur sött som helst.


Inte tid!

Förlåt för den sega uppdateringen, har fullt upp här hemma både med hunden och annat. Är ju ledig denna veckan så varför spendera den åt datorn? O:

hur som helst, skriver senare någon gång då jag orkar.


Sötnosen!

.


Kreativt..?

Nej, jag har ingen insperation till att varken redigera bilder, fotografera eller rita och skriva. (Hjärnsläpp) 
Palla ha en fet systemkamera om man inte kan använda den typ!?


.

HEHE FINT? xD

19 februari

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
det är ju liksom så att när man har en hundvalp i huset så har man inte tid över till något annat, nästan.
Hehe men skitsamma, jag slänger in ett inlägg här nu när jag har tid.

Allt är jätte bra här och eftersom jag är ledig hela nästa vecka så är det ännu bättre, sportlov ju. 
Fast jag har alltid undrat varför det heter just sportlov. Är det meningen att man ska gå med i någon idrottsförening och bli superaktiv och bli elitidrottare under en veckas tid och efter det återgå till det vanliga? eller ska man kanske se på fotboll hela veckan, HAHHAHA.. Intressanta teorier jag har, visst? 


Idag var jag uppe på en liten shoppingtur och samanlagt så har jag idag köpt kläder för 1050 :-
men jag hittade rätt mycket som jag ville ha, och behövde!

Ska skriva ett inlägg om det senare om jag hinner x3

men nu så ska jag hälla upp lite mat till Trixie, fixa en ansiktsmask åt mig själv och sedan ta det lungt och se en film :)

.

TRÖTT!

Finaste <3

.

Tom, Bill, Georg, Gustav <3

Måste säga att..

Sweeney Todd är den bästa film jag har sett på länge.
Väldigt sorglig, men ändå så himla djup. Älskar den typen av dramatik, och jag visste förresten inte att
Johnny Depp kan sjunga, men tydligen så kunde han, och hans röst var helt okej, haha!


.

bild från google.


Jag har ett monster!

 

Jag har verkligen fullt upp med lilla vovven här, så tid över till annat, nepp! det får vänta.
En sak måste jag säga till alla ni som vill skaffa hundvalp, det är verkligen ingen dans på rosor..
Man kan inte lämna rummet en endaste sekund utan att allting är i en endaste röra.
Valpar är SUPERAKTIVA! det är nog olika från ras till ras, men rent generellt så är det kaos hela tiden, jag skulle nog rekommendera att det är bäst att skaffa sig en hund under kanske ett sommarlov eller så, eller att man är ledig en längre tid från jobb eller så, för en valp ska ha sällskap hela tiden.
Hon är söt och lugn när hon sover, hahaha...

Trixie bits så jag har typ blåmärken överallt, hon bet mig i näsan igår, haha!
 hon leker med allt och alla - hela tiden.
Hon älskar katterna också fast de är lite rädda för henne, inte så konstigt. De undrar ju vad det är för en liten skitunge som springer runt här och tuggar på allting!
Hon är jätte söt, men ett monster...
Blandning mellan kängru och gris skulle jag tro ;)


Förövrigt har jag inte så mycket att tillägga, uppdaterar här så fort jag hinner det.

Ps, just nu är min fot Trixies favoritleksak (aj) 





 .

Ett monster!


Trixie!

Japp, så fick hon heta. Jag tröttnade alldeles för fort på namnet Bonnie som jag tänkte först.
Allting har gått superbra hittils, hon kom precis hem och har druckit lite vatten, lillan var jätte törstig. Nu är hon trött och halvsover lite, ska få henne att äta lite grann också. I bilen påväg hit fick hon en vitamintablett, och det är inget fel på hennes aptit måste jag säga!

.



...

Jag tror kanske att min vovve ska heta Trixie istället....Eller Siri...Eller Choise..Eller...JAG VET FAN INTE :S


I morgon får jag en hund!!!

Japp, idag har vi varit och kollat på en helt underbar liten valp!
en blandras. Kan berätta i morgon vilka. Hon är åtta veckor gammal och PYTTELITEN! så jävla fin, hon ska heta Bonnie! :)
Hon är svart och brun, och jag är jätte glad för jag har längtat så länge efter en egen liten vovve. 
Denna hunden är den ultimata sällskapshunden, kommer antagligen lägga ut massor med bilder i morgon.


 Har köpt lite leksaker till henne, och hon får Annies gamla hundsäng att sova i. Lite stor kanske, fast det gör ingenting. Ska bädda med lite kuddar och filtar där senare.. :D

här är en av de söta leksakerna, detta är en som piper. En grej blir jag inte klok på bara, den är typ smutsig fast den var inplastad :S så jag måste tvätta den.

.

glass och film!

Har köpt en sån' här supergod Ben&Jerry's glass idag, Cherry Garcia..
Så ikväll ska jag se en film, och äta glass. Tjoho!

förresten, det där vita på burken råkade jag göra när jag skulle skära upp plasten runt om. jag cuttade den, det måste ha gjort ont.. HAHAHA och sen så är det is på också... (Trög humor)


.

Hemma!

Sådär ja - då var skoldagen avslutad och nu är det dags för helg (Är ju ledig i morgon). Ska sticka och shoppa någon dag tror jag, dags att förnya sig lite grann igen, jag har redan bestämt mig för vad jag ska köpa, jag tänkte att jag skulle vara lite organiserad för en gångs skull, när jag är ute och handlar brukar jag nästan ta allting som jag tycker är snyggt, men jag får faktist skärpa mig och börja köpa sånt som jag faktist kan ha ett tag, utan att tröttna..


Håller på att plugga på ett prov också, hemkunskap denna gången. Löjligt enkelt, fast lite komplicerat ändå för jag måste liksom skriva väldigt korrekta svar och näst intill komma ihåg en redan skriven text och det är lite svårt tycker jag. Har några dagar på mig att lära mig, ska ha provet på torsdag nu nästa vecka. 


Jag fick G + på svenska provet, det är jag ganska nöjd med så som det ser ut just nu så har jag godkänt i Tyska, VG i Engelska (Tror jag, om jag minns rätt!) och sånt, det är en bra början i alla fall.. Jag ska försöka nå upp till fler VG i dessa övriga ämne med, I need that... 


Funderar på ifall jag ska byta piercingar också, de jag har nu är bara jobbiga haha. 






 

Dumma klocka!

Usch jag hatar verkligen min mobil ibland, när man ställer klockan på den exempelvis. Igår ställde jag den på ljudlös, men ändå ringer det med signal!? läskigt! fast nä, men jag blev lite chockad - Fast jag kan garantera att jag vaknade ;)
det är bra att lyssna på Tokio Hotel så tidigt som möjligt för då är det helt hundra % säkert att man vaknar..

Jag har inget speciellt att säga än så länge, kanske postar lite bilder senare idag för nu har jag liksom inte hunnit med att göra någonting ännu, Snart dags för skola..


Är ledig i morgon, tjoho! jag vill inte vara hemma då o:

Oh no!

Mina tuggummi är slut, synd om mig!

Jag vill också vara vacker

Och hur ska jag börja det här inlägget då? tja, det vet jag inte riktigt. Jag tänker, och sen så skriver jag vad det är jag kommer fram till helt enkelt.
Jag har haft jätte ont i huvudet det idag, dock inte nu längre fast jag tror det beror lite på att jag har sovit så himla dåligt två nätter i sträck nu, först pågrund av det hemska ovädret som vi hade här, typ storm! det blåste otroligt mycket. Och nu inatt för att jag tänkte så mycket, jag borde försöka att tänka mindre och bara låta allting vara, men jag är en sådan otrolig drömmare! och på senaste tiden har jag blivit mycket mer drömsk än jag var innan. I natt hoppas jag i alla fall att jag kan sova bättre, jag kan verkligen inte koncentrera mig på någonting annars, och det är ju inte bra att sova för lite heller. Jag stannade hemma från skolan idag, kändes verkligen inte bra alls pågrund av huvudvärken, jätte svårt att beskriva hur det känns ibland, typ som en väldigt konstig spänningshuvudvärk och jag har testat både Treo och Alvedon och någonting annat, tycker nästan att det blir värre!

Skitsamma, förutom det så har jag mest ägnat dagen åt att ta det lungt, blev väldigt kreativ innan och kom på en dikt som bara dök upp i huvudet på mig, och jag skrev ner den.


"What is right and what is wrong, the moonlight shine for you and for me
Is this the place I'm supposed to be.
The distance between us, so far away.
Ready to go but I don't know how
Forgive and forgotten give it a chance
Remember who we are and what we are
When the light is off and nobody's there
I always wonder, who really care?
What are we allowed to share?"


.
Idiotisk webbkamerabild.


TH TV, ÄNTLIGEN!!!


THTV - Tokio Hotel in Tokyo!

Måste jag vara såhär komplicerad?

Jag är vaken, visst är det otroligt? oooch.. För att slippa onödig ångest pågrund av en sådan oviktig sak som min blogg så skriver jag ett tidigt morgon inlägg som inte handlar om någonting intressant överhuvudtaget.
 Jag sov jätte dåligt i natt det var ju värsta stormen ute!? Eller så var det bara jag som tyckte så?
Det lät som det i alla fall som en blandning mellan ett bombnedslag och åska. [Notera att jag avskyr åska]

Och jag har ett prov i skolan idag, för att vara mer exakt så handlar den om språkhistoria, varför jag behöver komma ihåg det har jag ingen aning om...


Pluggar till ett prov..

Jag har verkligen supertråkigt just nu, pluggar till ett prov och efter det ska jag skriva en såkallad "läsjournal" som vi gör i skolan efter att vi har läst en bok, man ska skriva ner handling, författare, förlag och allt sånt. Det jobbigaste är att man också ska dela in boken i fyra delar, och jag som inte ens orkar tänka på något vettigt idag - Hur ska det gå?! ;)
Dagen har gått lite för snabbt tycker jag, för jag har liksom inte hunnit med någonting här hemma direkt.
Ska försöka hinna med att gå ut på en liten promenad senare också, jag blir kreativ av det..



webbcam.


Ready Set Go

Klockan är ett par minuter över halv tio, jag kände att jag var tvungen till att slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste till skolan [Skönt att slippa gå upp tidigt idag] 

Jag har kommit på att när jag var hos frisören för några dagar sedan så fick jag den snyggaste frisyren av alla jag haft, jag har inte vågat förändra mitt hår innan, så jag har bara låtit det bli långt helt enkelt men det blev jätte tråkigt när jag insåg hur fult det egentligen var!
så jag trivs bra i min rockiga och lite tuffa haircut.

En sak till om någonting annat: En viss person charmade mig så mycket igår så det finns risk till att jag är lite frånvarande idag, hahaha...
sötnos.

Hemma!

Sådär nu har jag äntligen kommit på plats hemma igen efter dagens lilla "event" Spamalot!
lika kul som förra gången såklart, om inte ens lite bättre. Kim är så jävla söt, blir så glad av att se honom.
Nu är jag rätt så trött och ska avsluta dagen med en film alldeles strax, har hunnit köpa fyra stycken nya på ungefär en månad och jag har inte sett någon av de ännu..
Har så mycket annat att göra!


Efter Spamalot körde vi inom Max för att köpa något med oss att äta när vi kom hem, jag tog en kycklingsallad för jag tycker inte speciellt mycket om hamburgare och sånt.
fortsatte hemåt efter det, och jag startade min dator typ alldeles precis, kollade facebook och svarade på några sms som jag inte såg att jag hade fått innan idag, och ja.. Nu är jag här :)
 
Ska stänga av datorn snart igen för jag har inte direkt någonting mer att dela med mig av.

Skola i morgon, orkar typ inte.. 
Jaja, jag överlever förhoppningsvis.





Jag saknar den här tiden



Tokio Hotel år 2007, just det här var min favoritlåt då.

God morgon, klockan är snart tio!

Jag är uppe tidigt idag, frivilligt dessutom? jag vaknade helt själv utan ens att en klocka ringde. Det händer inte ofta måste jag tala om, jag har precis fixat mitt hår, sminket kan vänta i ett par timmar fast jag är redan helt superglad, ska ju se Spamalot igen, för andra gången 8D
åh det är så himla kul, ska ta med Martin som sällskap, han fyller år 22 februari så detta blir en födelsedagspresent i förskott för hans del, jag har försökt bestämma mig för vad jag ska ha på mig för kläder i typ tre dagar nu och äntligen har klart för mig vad jag ska välja, och egentligen är jag jätte trött, hade gärna sovit till typ tio men jag tyckte inte att det var lönt att försöka somna om, jag blir alltid så lycklig när någonting händer..


Mycket som händer!

Tiden går verkligen jätte fort måste jag säga, för visst är det verkligen så?
igår var jag med min vän Gabriella, gjorde ingenting speciellt men det är ju väldigt tråkigt att vara ensam så det var trevligt med sällskap i ett par timmar, lyssnade på Tokio Hotel och pratade, har inte träffat henne sedan i november.
Jag hoppas att våren kommer snart, snön har nästan försvunnit helt i alla fall och det duger för min del, fast det är så himla halt ute, jag har inte lyckats halka faktist men i alla fall, hela uppfarten utanför huset jag bor i är täckt av is o:

I dag var jag hos frisören och ändrade min frisyr igen för andra gången på rätt så kort tid, denna gång blev det ganska så "rockigt" lätt att tupera och styla, det gillar jag. Jag är nöjd, och i förrgår färgade jag om mitt hår till min favorit - Röd! jag älskar Schwarzkopf hårprodukter, men just denna färgen går ur så snabbt, och jag vet inte riktigt ifall jag vill ha färgen hela tiden så jag får nästan ångest för det xD min naturliga hårfärg är riktigt ful, eller faktum är att jag inte ens vet hur det ser ut längre, hehe.

Vill göra någonting nu, men vet inte vad. Jag borde ta och leta upp någonting att ha på mig i morgon, för det händer en massa då också :)

jag älskar att vara spontan, och när saker händer det gör mig glad xD





RSS 2.0