Romeo

Alltså, jag vet inte vad jag gillar med honom egentligen fast han är söt på något vis, även om han ser så tuff ut. Haha :D

.

Jag har tråkigt.

Min drömkille [Test]

Vad faller du mest för hos en kille?
Längd [ ]
Muskler [ ]
Solbränna [ ]
Musikintresse [ ]
leende [x]

Vad vill du helst att din kille ska vara?
Romantisk [ ]
Pålitlig [ ]
Sexig [ ]
Rolig [x]

Vad föredrar du?
Bad-boys [ ]
Good-guys [x]
Östermalm-brats [ ]
Töntar [ ]
Emopojkar [ ]
Fjortisboys [ ]

Hur ska killen reagera om du blir slagen på en fest?
Trösta mig [ ]
Slå tillbaka på den som gjorde så mot dig [ ]
Han ska prata med den som slog mig [x]

Hur ska killen reagera om du säger att du ska till en killkompis?
Förhöra dig [ ]
Förbjuda dig [ ]
Slå dig [ ]
Pussa dig på kinden och säga självklart [ ]
Inte bry sig [x]
Bli svartsjuk [ ]
Bli sur på killen [ ]
Följa med [ ]

Hur ska killen reagera om du gör slut?
Respektera [x]
Göra allt för att få dig tillbaka [ ]
Ber dig att dra åt helvete [ ]
Gråta som ett litet barn och bönfalla dig [ ]
Slå dig [ ]
Gråta [ ]

Vad ska killen gilla med dig mest?
Din rumpa [ ]
Dina bröst [ ]
Din klädstil [  ]
Din kroppsbehåring [ ] HAHA WTF? x''D
Din doft [ ]
Din personlighet [x]
Ditt utseende [ ]

Vad ska du gilla mest med killen?
Hans rumpa [ ]
Hans bröstmuskler [ ]
Hans klädstil [ ]
Hans doft [ ]
Hans mage [ ]
Hans personlighet [x]
Hans utseende [ ]


Idag var det såhär ;*



Har uppdaterat rätt så dåligt nu i några dagar, det har inte hänt någonting speciellt och vissa dagar känns det inte speciellt lönt att blogga då det är helt dött, palla vardagssnack hela tiden liksom x3

Jag kom hem från skolan alldeles precis typ, skönt att vara hemma igen för det var verkligen superdrygt idag
Hade massor med svenska arbete, snart dags för prov igen I guess.. Hoppas att det går lite bättre denna gången för sist så gick det rent ut sagt förjävligt, och jag vill faktist klara mig i skolan så gott det går, man har nästan inget val ändå.

Messade med Gabbi lite grann i skolan också hehe det var ganska så kul :3

Men skitsamma nu är jag hemma igen och ska kolla lite på tv och fortsätta läsa Anne Franks dagbok efter det som jag lånat på biblioteket, I am a nerd.





something new'

Sådär -  det är bloggdags igen :)

Jag tänkte skriva igår fast jag hann inte med det, för jag hade fullt upp faktist
det är jätte skönt att ha mycket att göra ibland, så att man kan bli lite stolt efteråt.
Var på Nova Lund och köpte hem lite nya kläder för jag tyckte att det var dags för det.

Köpte nya jeans eller "treggins" som de hette, eller hur stavas det egentligen? i alla fall jag köpte en svart halv-långarmad tröja också som var riktigt snygg faktist. Jag kände att det var dags att köpa hem något såkallat basklädesplagg, jag har ju nästan enbart 99kronors t-shirtar ifrån Gina Tricot och det är lite uttjatat nu enligt mig.
Har minst 5 stycken olika.

Köpte två stycken Depend nagellack ifrån Lindex också, min favorit
orange/rosa, och svart. Mitt svarta var slut så därför köpte jag ett nytt..
Och, eyeliner och mascara.. Och.. vad mer egentligen?
Jo, ett par söta örhänge från Gina Tricot. Och lite sånt 8'D
Hittade även ett par skor på Skopunkten :) svarta, med silverkedjor, de är supersnygga och de kostade 499 :- från början, och var nedsatta till 99, så jag tvekade inte en sekund till att köpa just dem. 


.

Min berömda klädhög med nyinköpta prylar :) kreativt va?

Mhmm..

Tre ord: Jag är trött


En rubrik

Okej where to begin? jag är trött, väldigt trött faktist och jag har ställt om alarmet på min mobil minst tre gånger och gick inte ur sängen förrens nu, jag menar den roliga anledningen till att gå upp precis nu är... Just det, SKOLAN! Jippie, dagens höjdpunkt
fast nä så är det tyvärr inte. Börjar 11, så har några timmar kvar att leva hehe. Men, jag måste skynda mig lite ändå att hitta dugliga kläder och så jag brukar liksom tröttna på vissa klädesplagg bara några dagar efter att jag köpt det, jag är annars inte så petig men just med det.. Då är jag jobbig 8'D

Bara för det måste jag tala om att jag behöver lite nya kläder, exempelvis:

*Nya Converse, helst svarta.
*En ny väska, i fejk skinn som ska vara mörkblå, eller svart.
*Någon.. Hoodietröja, vet inte riktigt vilken färg eller så.

Ok listan får faktist sluta där för annars skulle den bli oändlig och jag har oturligt nog inte tid för att skriva ner allting, måste lämna datorn typ alldeles exakt nu.


BLOGG!

Nej jag har inte glömt bort bloggen, hinner bara inte uppdatera så mycket just nu :l
Ska försöka varenda gång jag har tid över att slänga in ett inlägg men största problemet är nog att jag inte har tillgång till photoshop :(
min bloggdesign är helt..superful? och jag orkar inte riktigt fixa till det, men gör det nog snart i alla fall.

Har inte mycket att säga, har ont i huvudet o:
måste snart fortsätta städa mitt rum för mitt skrivbord ser ut som ett bombnedslag.


Aj :(

Har tagit blodprov i min arm, det gör fortfarande ont. Alla sjuksköterskor säger att det inte ens känns men den eviga frågan är om de någonsin har upplevt det själva? xD
Det kändes som en kniv i armen :(



Ping Pong



Kommer ihåg den här tiden, minns till och med första gången jag såg denna videon, men hela reportaget. It was a awesome time, till och med Tom var söt då. (Är lite halvallergisk mot honom 8D)

Piercingar

Jag har bestämt mig för hur mina kommande piercingar ska se ut :)
jag ska ha en under näsan, och en under min mun alltså på hakan, det blir mina sista piercingar delvis för att jag är asrädd för att pierca mig och det gör ont, och jag tycker att det räcker så, vissa dagar får jag nästan ångest över de två som jag redan har.
Kanske blir någon tatuering om några år också, men vet inte vad det skulle vara då. Vill ha någonting med budskap så att jag vet att jag inte kommer ångra mig!
Visst, fint med mönster och sånt men kanske man ändras sin åsikt senare liksom.

Idag har jag mest haft tråkigt, kollat igenom engelskläxan och sånt. Söndagar är för det mesta tråkiga, tanken på att det är skola dagen efter känns inte speciellt lockande. Usch..


-Kort bloggpaus-

Dålig uppdatering nu för att jag är upptagen, med rätt så mycket saker. Ska göra om i bloggen lite snart, göra en riktig header och så. Men annars, så hinner jag nog inte blogga så jätte mycket i helgen, tror dock att jag har mer tid senare i veckan :)

Fem Sanningar

1) Jag är egentligen jätte blyg men ifall jag verkligen vill någonting så tvekar jag aldrig på om jag ska våga eller inte.

2) Jag ser alltid upp till människor som är äldre än mig för att jag inte kan komma överens med de i min egna ålder även fast jag kanske borde det.

3) Jag kallas ibland för lillgammal av vissa runt omkring mig.

4) Jag tycker att jag är för snäll ibland.

5) Jag kommer alltid att älska Tokio Hotel på ett eller annat sätt pågrund av massvis med saker som nästan är omöjliga att förklara. Jag har följt deras karriär så länge och oavsätt så kommer jag alltid att älska dem, deras musik, personligheter och det känns speciellt att verkligen ha ett favoritband på det viset, vissa saker förändras aldrig jag blir alltid lika glad av att se dem IRL, och så mycket annat.. :*




usch.


En hund, tack!

Jag skulle verkligen vilja ha en egen hund snart. Jag har tänkt på det länge nu och jag håller på att kolla runt en hel del på internet efter kennlar som ska få valpar och så, det är okej för övriga här i huset det vet jag för det kom vi överrens om för snart ett år sedan. Hade verkligen blivit glad för det är verkligen speciellt att ha egna husdjur! det blir ens vänner, plus en familjemedlem liksom :*

Har några favorithundraser, kan ju visa vilka det är.

1) Pomeranian! Jag älskar de fina söta underbara fluffiga hundarna, de är så otroligt.. SOCKERSÖTA x3
och jag har redan hittat ett par seriösa uppfödare som finns hyffsat nära stället där jag bor.
Pomme



2) Boxer, för jag tycker att de är så himla charmiga på något vis. Denna rasen har faktist varit min favorit också i många år så det var den första rasen som jag kunde tänka mig att skaffa efter att vår gamla hund Annie dog

boxer 

3) Tax. Jag tycker de är väldigt gulliga alla rasvarianterna, både sträv och lång och korthårig. Vet egentligen inte varför men... tja, skulle gärna vilja ha en sån en av mina kompis har tax, hehehe :)

tax


4) Toypudel det är ju en lättlärd ras, det hade varit roligt så att det blir rätt så enkelt att lära hunden lite saker plus att jag tycker de är jätte fina hundar egentligen tycker jag om alla sorts pudlar, ifall de inte är jätte konstigt klippta alltså, det ser bara konstigt ut men det är så fint med deras lockiga päls, de ser ut som små nallebjörnar typ haha :)

pudel


Måste skynda!

Jag förstår inte varför jag bloggar nu, sure jag måste väl göra det någon gång men varför just nu? O:
jag har asbråttom, börjar skolan klockan 11.
Och jag sitter här lungt och bloggar, hehehehe xD
jag har gjort mig klar precis.
Kläder och smink, känner att jag måste lämna datorn omedelbart för annars kommer jag försent och det.. känns dumt men men, skriver när jag kommer hem och kanske postar lite bilder också. Gör inte det så mycket mest för att jag inte har insperation till att fota plus att jag är allmänt trött på egobilder, så blir mest en text blogg, som en riktigt dagbok.



Jaja, måste dra. Hejdå alla människor :)

Slänger in ett blogginlägg..

Så...!
Det blev ett ganska sent blogginlägg nu, jag har inte hunnit idag. Dagen har mest spenderats åt lite förberedelser för i morgon, så jag är typ jätte trött nu. Sov rätt lite inatt och det har satt sina spår xD
Jag måste städa lite också innan jag blir för trött o:
har gjort ansiktsmask också, hittade ett recept på internet med bland annat honung i. Visste inte att det faktist funkar rätt så bra. Hittade det här på en webbsida:

Honung har en lång tradition inom hud- och skönhetsvård. Det har varit, och används ibland ännu, som ett hudläkemedel mot sårinfektioner.

Ansiktsmasker med honung vid akne

I honung finns flera ämnen som samverkar för att motverka bakterier och andra sjukdomsalstrare: på huden:

  • En höga koncentrationen av socker.
  • Väteperoxid.
  • Antioxidanter.
  • C-vitamin.
  • Olika enzymer.
  • Honung är surt med pH på 3,2 till 4,5.
  • Honung är torrt.

Honung verkar därför antiseptiskt och rengörande. En ansiktsmask med honung är värd att pröva vid akne. Viktigt som alltid är att man inte överanvänder och oftare än en gång per vecka bör man inte lägga en ansiktsmask.

Ansiktsmasker med honung för torr och trött hy

Honung verkar återfuktande och fuktighetsbevarande på huden. Ansiktsmasker med honung passar därför särskilt väl torr och trött hy

källa:
http://www.nyfikenvital.org/



I alla fall, funkar nog ganska bra I hope.
Jag brukar ägna vissa dagar i månaden åt utseende, ansiktsmask och hårinpackning är verkligen superbra x3



Trött..

Usch jag är så himla trött idag! blev väckt i morse bara för att bli tillfrågad om jag ville åka med och handla O:
vilken plåga, det är ju bara några dagar kvar tills skolan börjar så jag hade uppskattat ifall jag fick sova ut men nejdå..

Hur som helst, gick upp och fixade mig lite snabbt. Håret gick nästan inte att göra någonting åt så låt oss säga att jag har en bad hair day. Mest luggen som inte vill som jag, tror faktist att jag ska börja platta mitt hår men jag vet inte hur det blir då eftersom mitt hår redan är jätte platt.. Men det blir nog lättare att hålla på plats? :D

Och sen så handlade vi lite i Hörby och sen efter det åkte vi in till Lund för att växla pengar till Euro, blir en tripp till Tyskland kanske om bara ett par dagar. Åhåhåhå så roligt. Jag längtar.
Blir Berlin/Hamburg och eller Magdeburg, vi får se (A)


Men nu ska jag käka lite och gå och duscha sen. Återkommer med lite nytt ifall jag orkar senare



Comet 2011

Läste på Kaulitzandthegs att årets VIVA Comet gala ska vara 27/5, funderar på att sticka dit? Det är ju ändå ett tag tills dess, firade min förra födelsedag i Tyskland också så jag har inget emot att göra det i år igen men vi får se hur det blir men ändå, Oberhausen är ju hur trevligt som helst - sist jag var där var det i alla fall supertrevligt.
För de som inte vet så var jag ju på Comet förra året också. Det var första gången och det var verkligen en kul upplevelse inte bara för att TH var där utan för att faktist nästan alla mina favoritartister var där och jag till och med pratade med några av dem.
Oliver Pocher in my heart. Min favoritkomiker överlägset, och ja kalla mig nörd om ni vill det för jag tar inte illa upp x'D






Mer snö igen!?

Vad ska jag blogga om idag egentligen? o:
det var värsta stormen här inatt, och det har kommit ny snö igen..
Inte kul längre, vi blir nästan insnöade här! Okej det gör inte mig något, speciellt inte nu när skolan börjar snart.
Usch jag vill inte...


jag har rätt tråkigt, vill ut och göra någonting snart!
Alltså någon dag, för ingenting händer här hemma liksom.

Jag saknar..

..Tiden då Tokio Hotel gjorde sånna här awesome musikvideos!


Har färgat om håret :)

Jepp då har jag ny färg i håret igen, blev nöjd med resultatet bortsätt från att jag fick självlockande och lite lagom stökigt hår.. fast kan man ens uttrycka sig så? hahaha jag är så otroligt intelligent men skitsamma - jag sa det oavsätt om det går eller inte!
ignorera bilden här nedanför också och ja, som ni ser är mitt hår lite lagom failat just nu. Idiotiskt, får fixa det senare o:


.


Jag använder för det mesta Schwarzkopf Country Colors, den röda nyansen för det är min personliga favorit :D







Bill pussar någon? o:

Alltså jag vet inte vad jag ska tro angående den här bilden, antar att det är hett ämne i TH världen just nu? xD

.

Sådär ja!

And here we go again! Bloggen är omgjord, vad tycks? nu har jag lovat mig själv att slänga in minst ett inlägg varje dag så att jag slipper ursäkta mig själv för dålig uppdatering o:

Dagarna här går rätt snabbt, skolan börjar snart igen. Usch bara tanken gör mig illamående för skolan och jag är inte vänner! xD
Men jag måste inse att jag inte kan fly ifrån det.
Idag är det 138 dagar till min 15 års dag
33 dagar till Spamalot (För andra gången!! Det var så kul så det är värt att se den två gånger)
Och det jag hoppas på är att jag kan göra en nedräkning till nästa Tysklandsresa. Saknar det, och mina underbara nördar som bor där.


Nu ska jag kolla på En Shopaholics Bekännelser :)

Tschüss!


Dumma mig!

Åh dumma mig. Jag har lyckats förstöra min kodmall totalt och jag kan inte återställa den så bloggen är en liten kaosblogg för tillfället! :)
-Bloggen är lösenordsskyddad för tillfället för nu ska jag återställa eller göra om-

RSS 2.0