detta är humor xD


En sak bara

Jag kommer nog inte att skriva någonting nytt på bloggen under en viss tid för att det är lite saker som händer i mitt liv nu. Jag återkommer med en förklaring om ett par dagar.


så söt!

.

25 maj

Jag har precis varit ute med Trixie och vi gick en lite längre promenad jämt emot vad vi brukar annars eftersom att det räcker ungefär med tjugo minuters rundor med hundvalpar innan de är cirka ett år gamla eftersom deras muskler kan bli sköra och då ökar risken för höftledsproblem när de blir större, alltså ifall de får för mycket motion så vi brukar gå samma runda varje dag så att det blir en rutin också. Hon drog inte alls mycket i kopplet idag heller så jag är lite stolt x3


Annars så är här väl rätt lungt, har fått lite pengar så nu ska jag börja spara lite grann för att det är vissa saker som jag tänker köpa till sommaren.

14 år sedan idag

Delar med mig av en tanke till Peter Rangmar idag också för just nu idag var det 14 år sedan som han dog.
Du är saknad & älskad Peter, vila i frid. <3

En människa som förgyller min annars ganska så trista vardag, någon som är betydelsefull, en jätte rolig och bra skådespelare/komiker vars röst är så unik, kunde inte jämföras med någon annans, dina fantastiska karaktärer...Sven Sidney, Harry Järnfeldt, Astor Qvarts, Sune Finåker, & bland annat Timon i Lejonkungen.... Jag är så ledsen att jag aldrig hann träffa dig Peter jag hade nästan gjort vad som helst. Jag tänker på dig ibland, ska du veta. Det är nog många som gör det, men jag är en av dem.



lite tankar nu såhär på kvällen...

Jag är verkligen jätte trött och det förstår jag inte alls men på sommaren brukar jag bli trött jätte fort, skulle kunna bero på att jag går upp tidigare än under vintern (då jag är ledig alltså) jag tror det är ungefär tre dagar i sträck nu som jag har gått upp innan klockan sju på morgonen. Chockerande xD
men seriöst, jag blir inte utvilad och jag är jätte känslig emot ljus så det är lite därför det blir svårt att sova när solen skiner..

och mitt favoritväder är fortfarande regn för att det är mysigt. Sol är ju trevligt på sitt sätt, men det blir alltid för varmt på sommaren och då vill man att det ska vara vinter och på vintern vill man att det ska bli varmt istället så jag håller min åsikt vid något mittemellan ting, regn/tidig sommar. Men jag orkar inte att göra någonting om det är över tjugo plus grader. Det är min maxgräns



24 maj

Dagen igår var helt okej får jag ju säga jag firade inte på något särskillt sätt, det brukar jag för det mesta inte göra min åsikt är den att inte jag kan rå för att jag är född...smart? xD jag vet inte men det är i alla fall så jag tänker.

Snart är det dags för skolan är lite smånervös eftersom jag kommer att ha ett muntligt förhör om olika tidsepoker/författare/realism/romans/upplysningen...


Min födelsedag!

.


Ja idag är det som sagt min femton års dag. Mycket trevligt... Man börjar faktist inse att man inte är någon liten barnunge längre, jag har förändrats mycket de senaste åren måste jag ju säga och jag ändras på kort tid.. Jag ändrar åsikt alldeles för ofta men jag är alltid den samma som alltid.. En liten tönt! ;)

Nu ska jag bege mig till skolan, puss & kram

Lever vi ännu?

Vi har alla överlevt världens undergång ännu en gång... Fantastiskt, eller hur? xD
men seriöst vem orkar lyssna på sånt idiotiskt trams, det är helt obeskrivligt korkat att kunna sätta ut ett datum för en sådan sak, nästa gång är ju 2012, överlever vi då också? x)
Jag är ju allmänt töntig så innan någon riktigt övertygat mig så tror jag på nästan vad som helst, jag gillar inte det men jag tar åt mig alldeles för lätt..
hur som helst, det snackas så mycket i världen överallt om allt.. Jag säger som min kompis sa igår.
Folk gör vad som helst för att få uppmärksamhet i dagens samhälle

there I am.

Jag hittade en bild som snart är precis ett år gammal, såg att jag hade mitt hår rött där med, alltså är det ett år sedan jag började färga det. Love it!  :D

Trixie x2

.

.

21 maj

Det har varit en ovanligt trevlig dag idag, fast när jag tänker efter så var det minst lika trevligt igår :)
var på Nova Lund, handlade på Kappahl & Gina Tricot, örhänge i flerpack, ett par byxor, en skjorta och ett linne fick följa med mig hem. Och idag var vi på Nova igen, fast bara på Kjell & Company för vi skulle köpa en ny laddare till den bärbara datorn (den hade gått sönder) så därför köpte vi en ny och det funkar jätte bra med den nya.
Jag har fått en ny tv på mitt rum som är mycket bättre än den förra, plus tv kanaler.. Äntligen o:
och i morgon är det söndag, blir en skön lugn och fridfull hemma-slappardag för min del då, har i alla fall ingenting planerat. Ska ägna mig åt lille vovven då för hon har inte fått särskillt mycket uppmärksamhet från mig idag eftersom inte jag varit hemma.

Nu har jag fixat en fullversion av photoshop cs5 också så att jag äntligen kan redigera bilder igen.

.

......

Jag älskar Lady Gaga's nya album *___*

20 maj

Jag har inte haft så mycket tid till att uppdatera min blogg men det känns så himla öde här, det gillar jag inte. Jag bryr mig om min blogg eftersom det är min dagbok. Min officiella dagbok som alla kan se, just nu har jag väldigt mycket att göra i skolan, och på min fritid och jag har inte direkt haft någonting unikt att tala om.

Tiden står ganska stilla, önskar att jag hade mer att skriva om men just nu händer inget särskillt. Jag ska skriva mycket mer sen, och satsa lite mer på att göra bloggen intressant men jag har annat att tänka på för tillfället & ingenting mer än det.


Jeward!

Älskar låten sjukt mycket... http://www.youtube.com/watch?v=QLXkoxgbfZQ

Okeeej?

Ofta det är jordens undergång på lördag? men jaja, den som lever får se! ;)


blöö

Det är bara en vecka kvar till min födelsedag, och just nu så är jag på allmänt dåligt humör.... inte bra :(
För övrigt finns det ingenting att tillägga, inte idag i alla fall.

Väntar på att min kreativitet ska återvänta.


Länge sedan...

Jag kollar igenom min gamla bilddagbok då och då, för att vissa bilder bara inte går att ta bort (har de inte sparade på datorn nämligen) men jag använder det inte alls numera, bara facebook och min blogg. Jag måste säga det... Jag har förrändrats jätte mycket på två år, helt sjukt x)

.

Jag hade inte mina piercingar och jag hade mycket mörkare hår, jag har ju liksom istället regelbundet färgat det rött istället för brunt men kanske skulle skaffa det igen?

jag är uttråkad nu.

Jag är sååå uttråkad! Skolan var jätte tråkig också nu är jag ensam hemma och ska snart kolla på film. Vill först att Trixie lugnar sig lite grann för hon är helt hyper. Var ute en runda med henne, men det regnade rätt så mycket så vi gick ingen längre promenad. Hon älskar regn, jag med förvisso men inte så mycket så att jag vill vara ute och gå. Särskillt inte i klackskor! xD

I morgon är jag ledig, men måste plugga engelska. Mmm..

Jag sitter och läser en tidning just nu. Jehovas vittne x3 de brukar komma och lämna kataloger till oss, och ärligt talat så är tidningarna riktigt bra. Jag sparar alla och läser då och då, jag tror inte på gud men jag uppskattar verkligen vissa punkter i den där såkallade relionen. Vissa saker är så sanna, djupt liksom.
Livet är ett mysterium, döden lika så.


16 maj

Just nu sitter jag här med min frukost och jag har en hund som skäller nedanför bordet. Usch, jag tycker verkligen inte om när hon tigger mat för hon skäller som bara den.  -.-"
Igår lärde hon sig däremot en bra grej :) Vacker tass! så nu kan hon sitt, ligg & tass. Next comming up, är att lära henne att gå fot. Vi har redan gjort framsteg faktist, hon är riktigt duktig bara hon lyssnar på vad jag säger.
... När hon äter tuggar hon som en anka, så söt x3


Jag har sminkat mig och bytat om. Kofta/Cardigan från Gina Tricot, stort lila linne från BikBok och några random tights är dagens såkallade ointressanta outfit.


Jag måste snart stänga datorn men jag bara var tvuuuuungen att uppdatera mig litegrann.


15 maj

Måste verkligen be om ursäkt över den urkassa uppdateringen här i min blogg!!
Jag har haft massor med saker att göra här det mesta handlar om Trixie, som snart är fem månader gammal det är så mycket som händer varenda dag och man vill heller inte missa en sekund av hennes såkallade uppväxt, men det är jätte skoj jag tycker det är väldigt roligt att ta hand om henne, jag har förvisso haft en hund tidigare, men vi köpte henne när jag bara var fyra år gammal så jag har inte så mycket minne från hennes valptid.
Igår var jag med Gabbi. Var ute på Dellan och gick i skogen efteråt, jippie (not) xD
efter det gick vi tillbaka hem till mig och kollade på dvd, först TH's live dvd från förra året. Fick en hel del flashbacks faktist, men jag måste bara påpeka det att jag har svårt för att se teatrar/konserter och allt vad det är på dvd för det är alltid så mycket bättre att ha sett det på riktigt, det är en helt annan sak ju.

I morgon är det skoldags och det ser jag inte fram emot särskillt mycket. Överlever det förmodligen i alla fall, förresten vad tycks om min nya bloggdesign? tog MASSOR med tid!


10 maj

Blogg.se har inte funkat som det ska de här två senaste dagarna? åtminstone inte för min del, jag postade TVÅ inlägg igår men det syns ju inte? eller är det bara på min dator? jag vet inte, dumt i alla fall tycker jag nog.

Jag har någon slags nackspärr eller jag har sträckt nacken eller jag vet inte :S
jag har ont i käken och halsen och bakhuvudet också, det känns som att någon slått mig med ett baseboll trä. Okej, jag vet inte hur det känns men antagligen gör det nästan lika ont, usch vad jobbigt. Jag har ingen förklaring på varför jag fick ont, det gör inte lika ont som i går men fortfarande "aj aj aj ont" Visst förklarar jag bäst?


Och annars har ingenting speciellt hänt här. Vanliga vardagar är inte så jätte intressant att skriva om, så emellan åt kanske det är lite halvtomt i min blogg då jag har idétorka om vad jag ska skriva om.
Ibland, så händer det massor med grejer som man bara måste skriva om och ta en massa kort och alllt möjligt, och resten av tiden står allting stilla och just nu är det på det viset. Visst, det händer ju saker varenda dag i en människas liv men min vardag är inte särskillt spännande men jag ska försöka uppdatera i alla fall :)


Nytt här hemma, najjs najjs.

Förresten, jag har väl inte skrivit att vi håller på att måla om här hemma? eller vi gör om rätt så mycket mer :)
Mina fula gröna tapeter ska istället bli turkosa eller ljusblåa & det kommer bli dösnyggt.

Trixietrött.

.

"Dumma mamma, sluta fota!"

7 maj

Vad händer hemma hos Emma idag då? jo det kan jag tala om, jag har nyss varit i Hörby. Köpte en förpackning med ny färg till mitt hår, det är dags att färga om det snart, någon dag i nästa vecka tror jag. Rött är sött, heter det ju.

Jag blev otroligt spontan innan i morse och klippte sönder ett par svarta jeans, så att de blev shorts av dem. Jag blev nästan nöjd faktist helt funktionsdugligt i alla fall, tycker jag nog
Det är i alla fall vad jag har på mig idag. Och ett TH linne med "Zimmer 483" logotyp på, mycket fint ifall jag får säga det själv, det sitter lite konstigt uppe vid brösten bara.
 Lite skum passform men jag gillar det ändå. Och jag har en lång mysig kofta över det också, eller en cardigan, vet inte riktigt. Den är lite för stor men det passar perfekt till övriga kläder :)

Ikväll ska jag vara ensam för att övriga i huset ska jobba nattpass på sina arbete, så det blir till att kolla på film. Jag köpte förresten två stycken idag, Alice i underlandet (Tim Burton's) från förra året ni vet. Jag har inte sett den ännu så jag passade på att köpa den, samt Simpsons filmen. Visst, den har jag väl sett några gånger men det skadar inte att se den igen. Reagerar sjukt mycket på att den är dubbad på svenska? undrar hur det låter. Jag måste kolla det, Simpsons på svenska....hmmm.. Känns förresten som att jag är lite efter här nu. Skitsamma, den finns ju naturligtvis på engelska med så jag behöver inte ha några funderingar egentligen xD

Annars så är här lungt och soligt och rätt så skönt. 
Det är som det ska med andra ord :) 

. 

"Ganska så tydlig är tendensen att var och en för egen del måste nu själv ta konsekvensen av att livet är ett spel"


go' kväll

Kollar på Kasinofeber skojigt! försöker få Trixie att lugna ner sig lite grann också, hon är helt hyper just nu. Hon blir så på kvällen ibland, vet inte varför men jag antar att hon blir så för att hon är trött eller något  x3

Räknade ut att...

Idag är det precis 16 dagar kvar till min födelsedag :D

Så är det ja.

Jag funderade över det här med spotifys tidsgräns för musik, helt ärligt så bryr jag mig inte x3
Jag menar, man kan ju lyssna på musik på andra ställen plus att jag använder heller inte spotify så värst mycket så jag kommer nog inte notera det här med den såkallade tio timmars tidsgränsen, eller hur det var.
Spotify ska inte hindra mig från att lyssna på musik.

.

Speech is silver, silence is golden

Jag är så brutalt skoltrött så det är inte sant! Seriöst, jag vill hoppa av skolan och skaffa en ordentlig utbildning NU och sedan skaffa just det jobb jag vill ha. Önskar att det var så lätt men oturligt nog så har jag sommarlovet kvar och efter det ytterligare ett skolår som väntar mig. Det är en jätte jobbig tanke! ;l BLÄÄÄÄ.

Men annars då, jo det är jätte bra här. Trixie växer och blir bara busigare för varje dag som går, fast nej hon är en duktig liten tjej :)
Idag har hon varit ute mycket, hon verkligen älskar det! Att leka med vattnet i vattenskålen är jätte skojigt tycker hon också både utomhus och inne xD
Jag har min övermysiga One piece på mig idag och gör lite allt möjligt, läser hundfakta böcker om valp-uppfostran, dricker iskallt ramlösa vatten med annanas smak, kollar på tv, är ute i trädgården med Trixie och övar på inkallning och en massa annat med. Härlig dag med andra ord!
Ingen press & ingen stress bara lugn o ro.

.


sötan!

.
Mammas lilla älskling!! Kanske skulle jag göra om min blogg till en ung mamma blogg, där jag skriver om vardagen med min lille dotter? Hahaha...

dum blogg?

Är det bara min dator eller är det så att det är någonting fel med kommentarerna på min blogg? kanske är det bara min webbläsare, Firefox för övrigt som är lite dum.
Vill bara veta ifall jag måste göra om någonting i bloggen för att få det att fungera?
Det är lite störigt att inte veta det, men någonting är lite fel har jag märkt. Sjukt svårt att vara kreativ och ha en snygg bloggdesign och sedan att se till att allt fungerar, det är svårt det med tycker jag. Men en dag när jag har tid så ska jag göra om här totalt så att det blir helt felfritt :)


Respekt!

Dr Jekyll & Mr Hyde från 1920!



3 maj

Dags för lite uppdatering igen. Alltså egentligen finns det inte så mycket att säga nu.
Var i Lund i förrgår? eller igår.. Minns ju inte! x3
Köpte ett par skor på skopunkten typ ballerina skor. Hade inte så mycket mer tid att gå runt o kolla, så jag hann inte köpa mer.
Jag mår helt okej och sånt, men skolan sätter så'n press på mig så det går väl lite halvdåligt till och från, jag får alltid sjukt ont i huvudet när jag är där utan att jag vet varför.
Blöööö. Varför måste jag vara en olycksfågel?
Men hur som helst allting går väl framåt.
Idag spenderar jag dagen ensam hemma.

Blir att kolla på film och ta hand om hunden, förresten jag blir så jävla frustrerad på spotify jag förstår inte deras nya såkallade system?
Pallar heller inte ha premium, då lyssnar jag hellre på musik på youtube, och mina gamla hederliga cd skivor..

Jaja. Det var väl allt.

Återkommer

Detta är jag, helt enkelt.

Jag började fundera lite grann på några saker. Har jag skrivit vem jag egentligen är här på bloggen? Det tror jag faktist inte att jag har gjort. Men eftersom att inte jag har någonting annat att göra just nu, så kan jag ju göra det? Nu alltså.

Allihop har säkert förstått att mitt namn är Emma? Ingenting märkligt med det överhuvudtaget det vet jag.

Jag är rätt så blyg men väldigt målmedveten och ibland är jag envis och det är väl kanske både bra och dåligt.
När jag är inställd på någonting brukar jag planera allting in i minsta detalj och det funkar ibland men det kan ju förstås gå fel också.
Jag är inte den allra bästa, jag är en av en milljard helt enkelt. Men jag är en egen individ. Jag står för vad jag tycker och jag har mina åsikter.
Mina allra största intresse är musikaler och mitt favoritband, Tokio Hotel.
Jag brukar bli väldigt engagerad för sådant som jag imponeras av. Jag menar aldrig illa, absolut inte för jag är en jätte snäll person som kanske är lite för blygsam ibland. Eller för framåt, men oavsätt så menar jag aldrig att vara irriterande eller påfrestande av någon. Själv så satsar jag på en framtid som skådespelerska, det har jag alltid velat bli. Jag övar mycket nästan varje dag. 24 timmar sju dagar i veckan. Nästan.
Jag är beredd på att offra allt för det, och just nu så händer det rätt så mycket. Kanske inte så mycket så att jag kommer bli världsledare, nej verkligen inte... Men jag återkommer till det någon annan gång.
Jag är spontan och jag brukar få tokiga idéer ibland. Vissa säger emot, andra inte. De som känner mig vet hur jag fungerar.
Jag är heller inte den typen som ser "kändisar" som kändisar. Jag är på en nivå över, hur man nu förklarar det..?
Andra som är viktiga i mitt liv är Galenskaparna & After Shave, ni vet humorgruppen som exempelvis gjorde tv serien Macken, Roy's & Rogers bilservice?
Låter kanske dumt men de har förgyllt mitt annars tråkiga liv med sina underbara personligheter och tv serier/filmer/revymusikaler och allt vad det, enda sedan jag bara var omkring tre fyra år gammal. Humor i världsklass helt enkelt.
En annan person som också är viktig, är Kim Sulocki. Jag kan inte förklara varför, vill inte göra det heller. Men han är en riktig guldstjärna.



Jag har en helt underbar liten hund också, en blandras tik. (Tysk Jaktterrier/Labrador) Och några raser till som jag faktist inte minns.. Hon är mycket energisk och rolig och tar såklart upp mycket tid i mitt liv. Det gör mig ingenting för en hund är nog den bästa vännen man kan ha, trogen och kärleksfull. Trixie heter hon, jag skriver en del om henne i min blogg också för att hon är viktig för mig, och det är upp till alla andra om det är intressant eller inte.
Jag skriver för mig själv och andra.

Mer finns det nog inte att säga, läs eller läs inte. Det är på eget bevåg.






1 maj.

Jag har redan hunnit med en promenad med Trixie och sett en film efteråt även fast att inte klockn är mer än elva snart. Jag är duktig ibland! Det betyder alltså att jag har massor med tid över till annat de här två kommande timmarna ungefär, ska hinna med att städa på mitt rum också. Massor med grejer överallt...

Min mobil måste laddas också såg jag precis, jag glömmer alltid bort att göra det.. Så typiskt att man tar med sig mobilen just då den är urladdad
I morgon är det måndag igen och en ny vecka drar igång. Kan det inte bli sommarlov typ nu så att man kan få ha lite fritid? x) *önsketanke*

.
hittade den här bilden i min gamla mobil x3 (Från 2009) På Galeria Kaufhof i Hamburg. Tydligen så tyckte jag det där var ett gulligt motiv? Hehe.

RSS 2.0