dagens uppdatering

Jag bloggar väldigt sent idag eftersom jag inte varit hemma och hade alltså ingen tillgång till någon dator så det fick helt enkelt vänta tills nu. Klockan är mycket, och jag ska snart sova. Ska kolla på tv och ta det lungt för att varva ner. Det var en rätt händelserik dag och därför är det skönt att ha en stillsam stund efter allt man fått ut av dagen.

Jag har lite ont vid ena sidan av mitt huvud bakom örat fast längre ner och det har jag alls ingen förklaring till och det är jättekonstigt för det känns så fort jag öppnar min mun. Säkert eftersom jag snackar för mycket ;)
skitsnackssyndromet heter det. Okej, jag hoppas alla fattar att det var ren ironi.
Höll på att få en hjärtattack av glädje tidigare ikväll då jag såg reklamen till Kontorettv4.
& Kanske det är därför jag fick ont. Jag känner mig väldigt konstig idag, spontan och lättsam fast ändå känns det tungt på något vis. Det låter knäppt men jag har en känsla av att någonting dåligt kommer att hända, hoppas bara det är en känsla och ingenting mer än det men det känns ju inte bra.

I skolan är det fullt upp eftersom nationella proven börjar nästa vecka, på tisdag och sen torsdag. Först ut är svenska och det tror inte jag blir några större problem faktiskt, hoppas jag!
antar att det handlar rätt mycket om fokus. Ska försöka att inte samla så mycket intryck de dagarna som jag behöver tänka 100% hela tiden. 

det blir säkert bra. :)


Jag gick lös på picnik innan. Tog bilden i skolan och då frågar man sig säkert, varför tar jag kort i skolan? jo, dels för att det var rast och då fördriver jag tiden med wordfeud, unicorn dash och fotografering. Eller allmäna filosofiska stunder. Plus att jag inte orkade gå ut. Tråkigt att gå själv ;<

söndag.

Idag är det söndag. En lugn och rätt så trist sådan tyvärr. Skriver lite på msn, ser på tv och tar det lungt för att ladda upp inför kommande vecka :)
Dessutom är jag ensam hemma ett par timmar till och har inte så mycket att göra fram tills dess, fast jag kom just på att jag har lite läxor som behöver göras också. Men det blir till kvällen för jag orkar verkligen inte det nu.
Jag var uppe alldeles för länge igår för jag kunde inte direkt sova. Jag känner mig fortfarande lite rastlös över att ha flyttat och det tar alldeles för lång tid att vänja mig över att bo här.
 Jag hittar ju liksom inte ens i samhället. Det är ca 1 kilometer ner till centrum där det finns Lindex, Kappahl, mataffärer/resturanger och diverse annat. Hade varit roligt att lära sig hitta bättre här så man kan vara mer spontan istället för att stanna inomhus av ren osäkerhet. Här bor ju ändå omkring 17000 personer så någonting måste det ju finnas att göra.



& Här har vi mig, osminkad.



möblerar om!

Jag har påbörjat en förändring av mitt rum idag. och det innebär alltså att jag möblerar om. Fast jag har tagit en paus och jag orkar antagligen inte fortsätta mera ikväll så det får bli i morgon. Jag är ju ändå själv i princip hela dagen och det är ju ett utmärkt tidsfördriv. Kan ta några bilder i morgon och visa resultatet av det hela. Vissa saker skulle jag kanske vilja ändra på igen men rummet är väldigt fyrkantigt och det finns en hel del konstiga hörn som gör att det blir svårt att placera vissa saker där jag i själva verket vill ha dom, men det funkar som det är nu. Det är rätt korkat av mig att ge en beskrivning på detta viset dessutom, med tanke på att ingen utom jag vet hur här ser ut nu.. :)

Det är väl ungefär det som har hunnits med idag och jag klagar inte. Det är rätt kul ändå, att göra vissa ändringar och faktiskt till och med, att städa. Man blir ju nöjd i efterhand trots att det är tråkigt att göra det, och då har man ju något att vara stolt över istället. Eller stolt vet jag inte, men känslan är nog lite åt det hållet skulle jag väl tro.

Jag har fortfarande två flyttlådor ståendes i ena hörnet av mitt rum eftersom jag inte direkt haft i tankarna att jag skulle flytta på dom. Det får hända i morgon också. Funderar just nu på om jag ska se på en film eller någonting. Jag köpte ju två nya häromdagen, men det är ju så himla trist att kolla själv! Det blir mycket roligare med sällskap.... Forever alone :-/

Okej det var kanske lite överdrivet men det känns lite så just nu. Trist känsla...


Färdigshoppad!

Sådärja, då var jag hemma igen. Jag älskar känslan av att komma hem igen efter några lyckade inköp. Hittade en ny matta, som dock var rättså liten och inte precis som jag hade tänkt mig men det duger tills vidare med den. Typ vit/beige i nyansen.

Sen så rånade jag Gina Tricot också, självklart. Det är ju obligatoriskt ;)
Fast nej, så illa var det ju inte och tur är väl det. Men jag hittade en del fina kläder. En vit hoodie tröja och grön & vit tröja blandannat, den var billig för den kostade inte mer än 99:-

& Dessa örhänge kostade bara 10 :- så jag kunde inte låta bli att köpa dom också. Jag älskar verkligen leopardmönster 


Sen så köpte jag lite småsaker på andra ställen såsom tuggummi och lypsyl till mina stackars läppar som blir torra i detta kalla gråa och aningen trista vädret.
Enligt Smhi så är det ju 2- ute, och jag fick för mig att jag bara skulle ha en stickad tröja på mig när vi skulle iväg innan och det ångrar jag nu för fyfan vad det var kallt, och sen när vi var klara på Nova Lund och skulle tillbaka till bilen så yrade mammakvinnan runt och hittade först inte bilen för då hade vi såklart gått åt fel håll ._. det var ju smart ju, det fick mig att skratta för det blev rätt komiskt.

Jag kan sammanfatta det som att vi lyckas med det mesta...

Sen så är det lite fler saker som hänt men det är mindre viktigt.

Nu så ska jag snart käka lite och ta det lungt resten av kvällen, det är ju fredag vafan :)


Jag ser jävligt läskig ut här men jag lovar att jag inte är det.....





spontanshopping senare.

Jag insåg precis att jag har Twitter och det var lite överraskande för det hade jag helt glömt. Eller jag visste faktiskt inte ens att jag hade registrerat mig där ens men det hade jag, så jag loggade in och kollade runt lite, men jag fattar typ ingenting....Hur i helvete ska man göra för att hitta folk man känner så att man kan följa dom?
Vet att där finns sökruta men om man letar efter namn så hittar man inte, vafan hur ska det då kunna bli socialt är det tänkt? hittat en jag känner. Ingen mer. Heter GLAMMii (jävligt fult namn) och det är fritt fram att följa mig. Tror jag byter till något bättre sen, men saksamma.

Jag stör mig rätt mycket på facebooks nya "tidslinje" också och jag fattar inte mycket av den heller så i fortsättningen tänker jag bara använda mig av facebook på min mobil där jag har versionen som medföljde när jag köpte telefonen för där är inget tvång att uppdatera.

Sen så...öhhhh.. Blir lite spontanshopping idag plus att jag är på jakt efter lite heminredning till mitt rum och sånt, bläddrade i några tidningar och hittade en hel del snygga prylar som jag förmodligen köper.


Sen så har katten, (Som numera bor i Hörby) varit hos veterinären och blivit kastrerad & vaccinerad, så han är alldeles groggy nu och han ligger och sover i mitt knä stackaren.

kryddburk....?

Jag måste berätta om en sak som hände igår. Det är nog något av det mest konstiga jag lyckats med skulle jag väl tro. Jo, jag skar mig på en kryddburk.... Hur det gick till har jag INGEN aning om, fast en teori är att jag lyckades genom att ta bort plasten som sitter på när man köpt nya kryddburkar och kanten av hårdplast runt om är ju ganska vass ändå, så isåfall är det där jag skar mig. Det är konstigt också, att ett så litet sår kan göra så förbannat ont, det svider fortfarande och det blödde rätt rejält.


Mitt pekfinger gör ont nu hahahaha

no day is like yesterday

Har varit och handlat så vi kom precis hem. Det blev väldigt sent och vi hann precis bli klara innan affären skulle stänga, nu sitter jag på mitt rum och kollar på Halv åtta hos mig på tv4. Helge Skoog är klockren som kommentator, jag gillar det för det blir väldigt komiskt ibland, Lättsamt och roligt, så ska det vara :)

har rätt tråkigt nu annars och jag stör mig på att det är så kallt ute. Alldeles för kallt, det ska vara lagom kallt inte så kallt så att det blir rökig luft när man andas.


vet inte vad jag ska blogga om. Återkommer väl imorgon med lite uppdatering igen. Dagen har varit rätt så lugn, därför har jag inte så mycket att säga.




Om jag gillar tuggummi....? Njaaaee ;)


24 januari, trött!!

Hepp. Jag är hemma från skolan och det gick väl lite sådär! För det var ju tänkt att jag skulle bli hämtad av papps, men hans bil ville inte starta av någon anledning, så jag fick en taxi skickad så det var ju så jag kom hem. Det funkar det med, chaufför var rätt trevlig. Det underlättar för det är ju inte så skoj att åka bil med en främling, tycker jag... Men som sagt det funkade och nu är jag hemma. (Hörby)

Kollar på tysk tv och har en katt i knät nu. Ganska mysigt ändå, är själv här ett par timmar men jag klarar mig det är rätt skönt att vara själv hemma ibland ju :)

I skolan har jag fortsatt arbeta med författarporträtt, alltså läsa och skriva fakta om en författare, läsa en bok och sen skriva en recension. Valde Astrid Lindgren fast jag egentligen kanske ville välja Selma Lagerlöf istället för jag tycker att historian om Nils Holgersson är ganska söt men å andra sidan har hon ju skrivit mycket annat, det vet jag, men det blir bra ändå, läser Ronja Rövardotter och den har man ju hört så många gånger så det är lite trist men det är ju för betygens skull. Börjar bli dags för Nationella proven snart också, fick någon introduktion på det idag, och det tror jag kommer gå ganska bra, I alla fall i Svenska.


 
tog en myskobild i skolan på mig själv också, mest för att bara ha någon, det blir så tomt om man inte har en bild i sina inlägg. Ingen fin men vafan, kan inte alltid vara det :P

Nu är jag sjukt trött och tänker ta det lungt ett tag för jag var uppe redan klockan 6. Jag är ingen morgonmänniska kan man väl säga...


Tråkigt som tusan.

Jag har inte mycket att skriva om alltså. Jag är grymt uttråkad, och rastlös. Vad ska jag göra för nåt? Pallar inte så mycket heller för jag är trött.
Det börjar bli mörkt ute redan, och det är sjukt trist, vill faktist att det ska bli lite ljusare eller åtminstone att solen inte går ner så fort, men det vänder väl snart antar jag.
Jag vet faktist inte vad jag ska skriva om för någonting. Kanske här blir lite tomt nån dag till. Behöver en liten bloggpaus kan man väl säga :)




vitt, vitt, vitt..



Titta, det är alldels vit här utanför just nu :')

Snöööö!

Gissa vad?! Jo, det snöar här! Äntligen landar det på marken, fatta vad glad en så'n snöfantast som jag blir av det. Tycker ju inte alls att det är ett kul väder för dom som ger sig ut i trafiken osv men rent allmänt så är det nog det bästa väder jag vet. Det är mysigt på något vis, det tycker jag verkligen och det har jag alltid tyckt och jag finner ingen anledning till att ändra uppfattning :D

Tidig vår och tidig höst, och vinter är mina favoriårstider. Tycker jättemycket om den tidiga våren därför att då är det lagom varmt för att gå utan jacka, och sen så börjar jag ogilla sommaren när det är över 20 grader ute, det är för varmt. Enligt mig, alltså.

Och idag så blir det en ganska lugn dag, har varit och handlat och nu har mamms börjat med maten, jag ska kolla på tv och städa lite på mitt rum. Ska kanske se nån film sen, men vet inte riktigt ännu.

Webbcambilder här nedanför, dagens jag. Ser lite smått sliten ut kanske? men alltså, eftersom jag var ute i snön så betyder ju det att jag blev snöig. Snön smälter....Det är en nackdel, det kan ju inte ens jag förneka


Hahahaha.....

Önskar alla en fortsatt trevlig helg :)


snö, fast nej.

Jaha vad gör jag för någonting då? jag vet inte. Eller jo klart att jag vet det, men det är inte mycket. Det är fredag idag, och det är skönt. Det innebär att imorgon är det lördag och efter det söndag. Fast det vet väl alla redan fömodar jag. Det snöade igår men det töar redan. Fan, jag ville ha lite vinter ju, hoppas det kommer mer.

lägger in en bild också, på mig, Trasselsudd.



Jag är ensam hemma än så länge och är det en eller ett par timmar till. Det är väldigt tyst, det enda sällskapet jag har är tvn, och det känns lite si sådär. Jag är inte van vid denna tystnad, och jag saknar Trixie så jävla mycket. Jag vet att jag inte har något annat val än att vänja mig vid att hon inte längre är min hund och jag tycker själv att jag hakat upp mig lite för mycket på det, men vad gör man? när man haft djur så länge så blir det ju en vana och det känns så trist att inte ha henne här. Kanske kan skaffa en ny hund längre fram? fast det är ju inte alls samma sak. Jag kan inte byta ut Trixie mot en annan hund, det skulle kännas elakt på något vis, men jag vill gärna ha en ny fast det måste vänta för jag har verkligen inte tid. Det var ju därför som vi var tvugna att omplacera henne med kort varsel.

Hur som helst, senare idag blir det väl till att sticka ut en liten stund och göra något. Vad vet jag inte, men jag orkar inte spendera resten av dagen hemma det vet jag i alla fall.
Synd att jag inte har någon att umgås med för det hade varit betydligt roligare ._.
Men jag är väl för tråkig, det måste vara det. Usch jag borde inte säga så om mig själv, men vad tusan jag är inte som andra i min ålder. Ok, det där låter fördomsfullt men jag har så få intressen, och kan inte direkt utväxla mig. Vill inte ändra mig för någon annans skull, jag vill bara bli accepterad för den jag är.
Har ju folk att snacka med och så, träffar vissa ibland men det är så sällan.
Jag är alldels för tystlåten kanske. Men jag är INTE blyg. Folk kanske blir rädda för mig för att jag är piercad? fast det vore ju hemskt. Jag är ju inte den enda i världen med det. Blää


Saknar så mycket..

Fyfan vad jag saknar Trixie ._.
Jag klarar mig inte utan henne. Vet att hon har det bra i sin nya familj men jag har det inte bra utan henne




Saknar henne så oerhört mycket. Ingen kan ersätta henne :(

huvudvärk = blä!

Har rätt så tråkigt nu, har precis duschat och nu har jag nya kläder och sitter och fördriver tiden med att kolla på Svampbob Fyrkant på Nickelodeon. Hahahahaha bäst! :D
Har grymt ont i huvudet också tyvärr därför är jag hemma. Det är spänningshuvudvärk så det känns inte ett dugg bra ._.'
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om för det har inte hänt så mycket idag ännu, men ska som sagt ut om en stund, fast det regnar som tusan.
Får avsluta här, och återkomma senare om tiden räcker till.
Rätt så ofixad på denna bild, men det får väl duga det med.

mitt nya rum

Jahapp, jag tar tillbaka det jag skrev innan om att det inte fanns något internet här men rätt som det var så hoppade det igång, poff bara, så det fungerar alldeles utmärkt nu :) då kan jag alltså berätta lite om mitt nya rum då, jag tog några bilder med min mobil innan som inte är av bästa kvalité men som man ändå klart och tydligt kan se vad som är vad på.

Här är ju inte alls färdigt än, men det viktigaste har kommit på plats och jag är rätt nöjd får jag ju säga, det finns ingenting att klaga över.



Visst, det är kläder på stolen och en del sladdar på golvet, och mattan är bara tillfällig tills dess att vi köpt en ny.
Plus, att högtalarna på sängbordet ska inte vara där egentligen, men jag har dom där för att dom inte kommit längre....

Det blir förmodligen så att väggarna blir turkosa istället för ljusgröna, men jag har ingen aning om när.

inget internet

Det kanske blir lite tomt här ett tag, för någon dag eller mer eftersom det är lite trubbel med vårt internet i lägenheten, men så fort det blir fixat slänger jag in ett blogginlägg igen, eller inte bara ett utan då är det väl tänkt att jag ska blogga precis som vanligt igen då... Eh jag vet knappt vad det är jag skriver just nu och det ursäktar jag för, jag är hemskt trött just nu nämligen.

Har grymt ont i huvudet nu och sånt. Har ingenting viktigt att säga så jag avrundar detta såhär. Utan bild med, men det får väl funka det också.


17 januari, REDAN :O

Då skulle jag blogga också, då ju. Fast jag har alls ingen insperation till det, ärligt. Livet fortsätter helt enkelt, har en del saker pågång men just nu handlar det om att komma på plats ordentligt i lägenheten. Kan visa i morgon hur mitt rum ser ut för det börjar få fason, visst det är inte helt klart. Gardiner och ny matta fattas, och lite annat smått som jag själv tycker att jag måste ha. Jag trodde jag skulle dö innan, för gissa vad!? Jo, jag får inte ha mina Tokio Hotel affischer på väggarna!!??!?!?!? .__. För i helvete. För det första, det är glasfiberväggar, vilket innebär att tapeten omöjligt kan lossna, och för det andra så tycker jag att färgen på väggarna är ful och för det tredje så är dom inte så jävla fräscha. Ser typ ut som att någon målat om, fast misslyckats så det syns att det funnits en annan färg under till. Jag tror faktist inte att det kan funka, jag kommer förmodligen sätta upp dom i alla fall. Fick ett erbjudande om att kanske ha en stor anslagstavla där jag kan sätta upp mina "favoritpostrar" men grejen är ju den att alla är lika ovärderliga för mig så det går bara inte. Fan vad jobbigt! Man kan alltså INTE bestämma en sån störtlöjlig grej åt någon annan. Får man ens göra det, kan ju tillägga att det är någon som INTE bor där som anser att jag inte ska ha dom uppe.... Visst, då kan ju jag sticka hem till dom och plocka ner deras tavlor för att jag tycker att det är opassande. HAH där fick dom ;)
Okej jag är faktist lite sur på ett smått ironsikt vis ändå, dessutom aningen glad för endorfinerna går på överflöd nu när jag sett en megasuperduper söt bild på killen jag är upp över öronen förälskad i. Blir så konstigt glad, jag svär på att det är bästa känslan.

Sen så finns det inte så mycket mer att tillägga om idag. Skolan var helt okej, har påbörjat en del saker. Behöver bara fortsätta för att få det färdigt. Smart resonemang, wasn't it?

Nu ska jag snacka med min fina saknade kompis på msn och sen så ska jag duscha, och slutligen gå och lägga mig.

Och ja, den här var läskigt god efter att man gått över 4 kilometer orealistiskt fort bara för att hinna fram till någonting som egentligen var helt oviktigt.. Hmmm

 

ingen skola

Bild från igår kväll, körde på neutralt utan smink eftersom jag ändå bara var hemma.



Jag kunde inte komma till skolan idag, fanns ingen som kunde skjutsa mig. Det går ju buss, men jag har inget jojokort eller nåt, dels för att jag aldrig behövt det tidigare och jag har heller aldrig åkt buss själv innan. Har liksom inte ens gått buss där jag bodde tidigare och så, usch vad mycket omställningar det blir för mig nu helt utan vidare, det är nästan lite otäckt. Jag måste ju vänja mig vid att åka kollektivt, men hela grejen med att flytta från villa till lägenhet på tredje våningen är verkligen omställande, jag har märkt skillnaden.
Jag har kollat Skånetrafikens hemsida tidigare idag, såg att det går buss därifrån jag bor och till skolan, fast med ett byte från tågstationen. Måste ta reda på lite mer om hur det fungerar och jag kan erkänna med en gång att jag är en riktig lantis ;)

Det finns inte så mycket mer att blogga om nu, kanske återkommer senare ifall det händer något som är värt att nämna.


15 januari, 2012.

Jag saknar Trixie galet mycket. Förresten, jag såg att inläggen dök upp i fel ordning här sist jag bloggade. Fattar inte varför, det skulle i vilket fall som helt inte vara så. Hoppas det inte förvirrar någon :)

Men ja, jag saknar skitungen, väldigt mycket....Jag trodde faktist inte att det skulle vara så jobbigt att lämna bort henne, jag tänker ju att detta är för hennes bästa, vi hade ingen möjlighet att ha henne kvar hos oss eftersom vi bor i lägenhet nu, dessutom på tredje våningen där det inte direkt finns natur runt om, och hon är en riktig energiknippe som kräver massor med aktivering och eftersom jag har mycket med skolan, och mamms mycket jobb och så, så kunde vi helt enkelt inte ha henne men jag saknar henne i alla fall, den hon är med hennes underbara personlighet. Har aldrig träffat på en så personlig hund, hon brukade sitta uppe i mitt knä, trots att hon väger ca 22 kilo, och då försökte hon verkligen klättra upp själv bara för att sitta där, det kunde vara under middagen eller när jag satt med laptopen någonstans eller bara helt apperopå, och när jag var ledsen var hon den allra bästa trösten. Hon kunde till och med yla av oro och göra vad som helst för att få bort det ledsna, och på kvällen när jag skulle sova brukade hon alltid lägga sig brevid och ta upp all plats, och hennes sovstil var väldigt unik för hon brukad alltid ha tassarna rätt upp i luften, när hon låg på rygg. Helt underbart söt, och jag vill inte prata på såhär för då får jag nån skum känsla av att hon är död, och så är det ju alls inte

Jag får helt enkelt fortsätta tänka på att hon har det bra med den nya familjen som verkar jätteengagerade, och som har tid för henne för vad jag än tycker så är det viktigast av allt.

.
Ingen fin bild, jag vet. Men va fan, jag orkar inte bry mig om det nu. Saknar vovven!!!!


goodbye hurts.

Såg en film tillsammans med Martin tidigare, för ett par timmar sedan. Det blev en skräckfilm som vanligt fast den vi såg var inget vidare läskig egentligen. Lite äcklig på ett par ställe men det var ju ingenting jämfört med Paranormal Activity som är den otäckaste skräckfilm jag sett, men det handlar nog om var hur och när man ser den. Sent på kvällen i ett mörkt rum på stor platt-tv, det är då dom läskiga effekterna upplevs som mest och när man inte är beredd blir man verkligen bra rädd vill jag lova, usch..!!!
Men ja som sagt vi såg nån film, tyvärr minns jag inte vad den hette fast den var ganska lik Motorsågsmassakern.

Förrutom det så är det en särskillt sak som jag känner för att skriva om. Jo, det är så att min älskade lilla Trixie ska omplaceras till en annan familj :( 
Det är ett jätte tufft beslut för jag älskar henne över allt annat. Hon är en underbar hund, med så mycket karaktär men det är för hennes eget bästa som vi väljer att göra så. Hon kommer i alla fall få det bra och det är det allra viktigaste. Hon trivs inte i lägenhet, och hon behöver leva ett aktivt liv. En bra sak med detta är att den nya familjen bor rätt så nära oss, så jag kan få hålla kontakt med dom litegrann och följa upp hur det går och kanske även hälsa på dom. Kramade henne lite extra innan, för att säga hejdå. 
 


Älskar dig så oerhört mycket knäppishund. Detta blir så jobbigt att genomgå, men så länge du har det bra så kan jag återgå till det vanliga tack så mycket för detta fina året som jag haft med dig som husdjur. <3

Paranormal State

Åh vad jag saknar Trixie! :(
Det har bara gått ett par timmar sedan hon blev bortlämnad men här är så tyst så jag tror jag blir tokig. Jag är så van vid att hon finns här och väsnas med någonting, hennes gröna älsklingsboll eller en pantflaska som hon hittat någonstans, och framförallt när hon sitter i mitt knä. Hennes ovilkorliga kärlek helt enkelt. Usch, jag fattar inte varför jag tänker så mycket på det. Men det är tufft för jag ville ju inte att hon skulle flytta ifrån mig men det var nödvänligt av flera skäl.

Annars så har jag väl hur tråkigt som helst, kollar på nåt underhållningsprogram på tysk tv. Vet inte varför det finns ju ett flertal andra kanaler att välja bland men jag blev fast på RTL. Antar att jag behöver rensa tankarna lite.

Jag måste förresten tillägga att jag nyss fått upp ögonen för ett jätteintressant program, Paranormal State, tror jag det hette om jag minns rätt. Om det är 100% äkta vet jag inte men bra var det i alla fall. Såg det på Sjuan, igår. Det är alltså ett program om andar osv, jag har alltid tyckt det är ett väldigt intressant ämne och jag rekommenderar det starkt till alla som är engagerade i sånt. Finns på youtube också, såklart. Men jag tycker rent generellt om denna typen av program, inte Det Okända för det tycker jag är trist, det händer ingenting där. Bara ett medium som går runt och berättar vad han/hon ser. Det är alldeles för lite bevis på riktig spökaktivitet o: det ska ju vara någonting där saker händer, så att det delvis blir lite läskigt OCH övertygande, då kan jag på rak arm nämna denna serie jag skrev om här, Paranormal State, och Ghost Adventures. Men det är översatt till något skumt på svenska, "Andar, Finns dom?" tror jag det heter.


Såg detta avsnitt igår och om det är sant, så är det jävligt läskigt. Hela avsnittet i tre delar här nedanför



jävlaskit.

Jaha då skulle jag väl försöka blogga lite då. Jag känner mig väldigt ensam idag. Min kära vovve är inte min vovve längre. Det känns väldigt konstigt, jag är så van vid att hon sitter här brevid mig. Det bästa sällskapet man kan tänkas ha, så nu är jag helt ensam igen då. Det känns inte så bra rent personligt.
Jag är en snäll och omtänksam tjej med sinne för det estetiska. Jag brukar bli missuppfattad och det är så himla tröttsamt. Jag har slutat ta åt mig för länge sen för vad tusan, jag känner mig som en i mängden och det är bara att inse fakta, det ÄR jag. Såklart jag är en unik person med eget DNA men det finns så många människor överallt. Det finns säkert många som är som jag. Man vet ju inte bara exakt var denna/dessa personer finns. Folk har mer gemensamt än vad man egentligen tror jag har noterat det, att man träffar på fler människor som man har likheter med fast man brukar inte vidareutveckla det. Och en sak till som jag tänkt på, och det är att man träffar/ser så oerhört många människor varje dag som man aldrig ser igen. Undrar hur många det blir under en hel livstid. Vilka dessa människor är, var dom kommer ifrån och deras livsöden. När man träffar folk i verkliga livet bara en endaste gång. Jag minns att det hänt nångång i livet att man träffat någon, som man sen aldrig nånsin igen varken ser eller träffar igen. Det är sorgligt på något vis, fast än man inte tänker på det.
Jag håller fast vid en viss vänskapskrets mer eller mindre, eller jag har mer ytligt bekanta i min omgivning men det är bättre än inget alls och jag har det hellre så än att ha fler vänner runt om. Låter korkat men så är det, och jag har inget socialt behov så jag klarar mig med det jag har. Ibland är det trist att vara väldigt ensam, utan kompisar men jag har ändå valt att leva så. Hade jag velat ha mer vänner så hade jag sett till att skaffa det. Jag har svårt att lita på nytt folk tyvärr. Det krävs mycket för mig att lita på nya människor. Det är svårt att veta vem som är ärlig eller inte. Jag gör mitt bästa på att vara en trevlig person rent generellt men när man träffar på riktiga idioter så känns det rätt hopplöst att lägga ner energi på det.
Och sen så tänker jag på annat också, Det händer så mycket överallt. Som i Malmö exempelvis, där är det i princip krig så vem tusan ska våga gå ut på gatan utan att känna oro? jag vägrar åka dit så länge som alla dessa hemska skottlossningar pågår där oskyldigt (?) folk blir nerskjutna till döds. Tänker mycket på det, det är för jävligt att det pågår sånt skit i denna värld, i detta land. Ingen ska behöva vara rädd. Och våld ska fan inte finnas, djurplågeri svält och krig och elände förstör bara. Jag har alls ingen förståelse för hur man kan skada folk med ren vilje. Det är så jävulskt bisarrt. Sluta upp med allt, låt alla oskyldiga människor leva sina liv och de övriga ska fan avrättas. 

 
Halvtaskig bild. Ursäktar för det. Så trött. Åt helvete med min jävla insomni :(


Sa någon filmfreak...?




Eh, Jag har en del dvd filmer ändå har till och med några som jag inte sett ännu, men det tycker jag är bra, för då har jag ju tidsfördriv när dagarna blir många, långa och grå och trista och allt vad det kan tänkas bli :D

vissa saker är ovärdeliga.

Happ, bloggdags då. Jag mår som jag säkert sagt lite bättre nu efter att jag utan vidare anledning gått och blivit lite febrig osv. Skulle egentligen varit i skolan nu men så blev det inte. Går inte in på varför men imorgon blir det av i alla fall. Orkar egentligen inte men vad tusan, det är värt det.
Är själv med Trixie här just nu och jag kan ju säga det, att jag kommer inte kunna behålla henne :(
så med lite tur, för henne så får hon ett nytt hem rätt så snart fast det är jättetufft att göra så men det är ett måste. Usch och fy och blä, men det är ju utan tvekan viktigast att hon får det bra med det liv hon förtjänar. Dessutom så vet jag att jag har turen att kunna hälsa på henne nån gång ibland, för om jag förstått det rätt så blir det någon som bor rättså nära härifrån och det känns bra.

I övrigt vet jag som vanligt inte vad jag ska skriva. Är mitt i den normala vardagsprocessen nu igen efter jul, så det finns inte så mycket skoj att komma med en vanlig tisdag som den här.
Vi har supermycket sol här, så man kan ju nästan tro att våren är på gång redan, igår kväll snöade det men det är väldigt vad det kan kastas om så fort, ena dagen snö och andra dagen solsken. Det är rätt skönt, men kallt ändå. Det blir ju tyvärr inte sommar bara för att solen visar sig

Jag är hur trött som helst, jag sover jättedåligt. Det måste bli ändring på den biten, fort. Jag känner mig helt off, och det påverkar mitt liv för mycket

Älskar denna skitgrisen <3

500 kalorier :o

Den 21 februari, om jag minns rätt så är det den såkallade semmeldagen? visst är det?
Jag blev aningen förvånad igår när jag var och handlade i Hörby för jag såg att dom redan börjat sälja mandelmassa och sånt skit, jag förstår inte varför man har datum för att käka en massa onyttigheter? man kan ju likaväl införa hamburgardagen, eller varför inte ät-ingenting-mer-än-lösgodisdagen.
Jag förstår absolut att många kanske frestas av det men det är ju vidrigt. Som en sockrad version av en hamburgare, vid första anblick ser det fint ut men vad tusan, det är ju hundratusenmiljoner liter grädde och mandelmassa och..inget mer? jo typ socker på toppen av vetebrödet. Men hur många kalorier innehåller EN semla egentligen? jo, jag googlade det och hittade det här på aftonbladets hemsida (väldigt gammal artikel men jag hittade detta ändå) 
 


8 januari, 2012

Hepphepp. Mår lite bättre nu, efter igår och det är ganska skönt. Jag måste plugga!! men jag kommer inte igång med det men jag hinner alltså inte lata mig .___.
Hur ska jag börja liksom, jag är urusel på att vara motiverad till läxorna fast det är ju ett måste så jag får göra det även om inte jag har någon struktur över det. Jag har väldigt svårt att organisera och det är jättejobbigt, vet inte hur jag ska börja och har jag väl börjat vet jag inte hur jag ska fortsätta, får jag nån hjälp med det då? svar nej.
Känner mig på rätt dåligt humör för jag vill och jag måste bli färdig men klockan tickar på och det känns inte som att jag kommer hinna. Jag har ingenting som jag måste göra utom det men det är en känsla av att tiden inte finns.
Jag orkar inte gå tillbaka till skolan. Jag vill inte dit, jag måste men det är som om det är en demon inom mig som bestämmer över mina viljor och det händer BARA när det har med skolan att göra, och jag har alls ingen förklaring på det men jag klarar inte av allt som händer där jag klarar inte av miljön. Jag vill vara hemma men plugga ändå :( Men det är klart, det får jag ju inte så det är bara att ge upp tanken på det. Jag måste fokusera och få betygen klara, har ingen plan B om jag skulle misslyckas. Skulle behöva lite vägledning men jag har ingen att prata med och heller ingen som tar mig på allvar här fast jag har försökt förklara hur jag skulle vilja lägga upp det här. Jag är ju inte mer än människa men folk behandlar mig som en jävla sten. Jag har känslor och jag känner mig stressad 24/7 och alla ställer sånna enorma krav på mig och vad jag måste kunna göra och vad jag måste göra, och vad jag inte kan och vad jag måste kunna. Fast, jag vet ju innerst inne att ingen kan ändra på detta. Antar att lagen är sån?
Det finns en liten risk att bloggen kan bli aningen tom just nu, och en tid framöver. Jag bloggar när jag kan, och när jag orkar men jag måste verkligen sätta skolan i första hand så mycket som möjligt. Det är jättetufft när så mycket saker sker så fort. Som jag sagt innan så blir det ju växelboende för min del, och sen så är det helt ny miljö vid den nya lägenheten osv och jag kan tillägga att jag inte trivs där, som jag trodde att jag skulle göra men jag kan inte vänja mig, det känns inte som mitt hem liksom, jag känner mig inte motiverad till att packa upp mina prylar ens. Det är inte lätt att påbörja någonting nytt bara utan vidare, och vi har inte fått igång så mycket rutiner ännu heller så det är väldigt rörigt mer eller mindre överallt just nu och sen så har jag känslor som bara väller över. Jag är fortfarande galet kär i den där människan, det går inte över. Känslorna är samma som förut och det tycks inte ändras. Synd att jag är ett sånt miffo med alldeles för mycket hopp och förväntningar men ingen självkänsla och jag dömmer mig själv alldeles lätt men vad gör man åt en sån grej? Inte många som förstår sig på mig. Jag har i princip blivit påtvingad att lära känna jämnåriga "tjejkompisar" men varför kan inte jag själv få bestämma vilka folk jag vill ha i min umgängeskrets. Jag har väldigt få vänner men jag klagar inte. Jag har annorlunda intressen jämt emot de flesta andra jag känner och det blir så svårt att ha saker att prata om när man inte har något gemensamt, och så är fallet. Jag har ingen särskilld stil, väldigt annorlunda musiksmak och jag hänger inte direkt med i vad som är "inne" jag blir alldeles chockad över alla skumma fjortisfasoner som pågår överallt. Jag stör mig rent generellt på alldeles för mycket egentligen men det är så främmande för mig. Jag föredrar att vara själv...Ingen kan ta det ifrån mig.


Fina Trixie

Min lilla sötvovve igårkväll när hon låg och sov. Fast jag är rätt säker på att hon kommer flytta ifrån mig snart, men det blir bara tills vidare. Kommer sakna henne jättemycket men vi har inte så många andra alternativ just nu pga av vissa anledningar. Det är tufft med dessa förändringar, allt går så fort. Har ju växelboende och allt det är inte rättvist mot henne att behöva bo på två ställe hon också, och jag kommer ha så mycket att göra snart så vi har helt enkelt inte tid för hon är en väldigt aktiv och krävande hund. Absolut ingen ras(läs blandras) för en nybörjare.


Imvu är skoj.

Vilken härlig känsla man får när man bryter en nagel. Särskillt då man har långa naglar och när det är hela nageln som i princip lossnar. Hittar heller ingen nageltång så jag får väl hämta en sax eller något. Jippie!

Men jahapp. Och jo visst ja, en grej till som är lite roligare än det :) Min kompis har värvat mig till en jättetrevlig communitysida som heter IMVU. Tror säkert att det är rätt många som sett annonser om det på internet för hos mig dyker det upp lite titt som tätt. Men det var faktist rätt roligt, man skapar en avatar och får olika credits som man kan köpa kläder och möbler osv till sitt rum. Verkar finnas folk i alla möjliga åldrar där och man kan ju göra betydligt mycket mer saker där än på facebook som i övrigt är ganska trist emellan åt...Men ja, alltså man laddar hem det, så det är ju lite som ett spel och att skaffa det är gratis men om man vill ha mer saker och kunna göra mer med sina avatarer så måste man bli VIP och såklart kostar det pengar och det är ett litet minus för det var rätt så dyrt ändå, tror faktist det kostade några hundra lappar. Om jag förstod det rätt alltså, men men.. Här är min avatar och jag tycker faktist att frisyren som hon har var väldigt fin, så jag skulle faktist kunna tänka mig att ha mitt hår sådär själv.



Och utom det har jag inte mycket att säga, Hagmans Konditori har premiär i Stockholm idag så jag önskar väl After Shave lycka till där och så. Och sen så tror jag att Spamalot drar igång igen efter deras lilla jullov. Så det är väl samma där förmodar jag x) hehe. Och som jag skrev igår, så visas Viva La Greta på svt1 klockan 20.00 idag, så om ni inte har annat för er, se den! för den är väldigt bra.  



Singin' in the rain

TCM visar Singin' in the rain, så jag ser den just nu. Jag har faktist aldrig sett den innan, men det är ju en riktig klassiker och jag tycker det är en sån film som man bara måste se, bara för att ha sett den. Dessutom är det ju en musikal, och jag älskar ju verkligen musikaler.


Stormen heter vad?

En liten fundering som jag har bara...Varför döper man stormar egentligen? det är ganska löjligt. Kan man inte bara konstatera att det blåser ute? Gudrun och Berit och Emil osv osv. Vad blir det efter det? Rune? Hehehe.






fjärdejanuaritvåtusentolv.

Ojdå, klockan är tydligen redan 16.44 när jag skriver detta. Sjukt vad tiden går fort. Ibland känns det som att vissa dagar går jättefort och andra hur långsamt som helst. Idag är det en sån dag som tycks gå jättesnabbt förbi. Jag är jättetrött, och jag har inte gjort mycket alls idag. Ibland är det rätt skönt att ha lugna dagar utan stress och en massa att fundera på. Imorgon visas Viva La Greta på tv, förra årets teateruppsättning på Fredriksdalsteatern i Helsingborg, rekommenderar alla att se den för den är jätterolig :) på svt1 klockan 20.00.
Men hur som helst, jag är trött och gör ingenting. Som bara jag kan. Kunde inte sova inatt pga den jäkla stormen. Det blåser ju typ hela tiden, det borde vara snö istället. Men jag tror faktist inte det kommer nån snö nu, möjligtvis nästa vinter men det finns inga tecken alls på det och det har ju knappt varit minusgrader heller så.

Jag har lite ont i huvudet också. Sover jättedåligt på natten, och jag tror faktist att jag måste göra någonting åt det snart för jag blir trött jättelätt och det är helt värdelöst att inte kunna sova ordentligt. 

Tror inte jag har mycket mer att skriva om. Förresten det är jättejobbigt att lägga över bilder från min mobil för denna datorn har bara två USB uttag, och då måste jag ta bort w-lan stickan för att sätta i den sladd som jag behöver för att lägga över bilder från mobilen från. 
  <--- Gammal bild på en trött och sliten tjej. Usch sicket jobbigt liv jag har hehehee.

oh noez...

Nu har jag fått ordning på bloggen igen. Hoppas att inte så många fick se hur kaotiskt här blev. Min header försvann typ. Poff bara.. Jag lovar mig själv här och nu att aldrig igen ta bort koder som jag inte förstår mig på. Man failar bara.

Har inget i övrigt att skriva om nu. Har inte hunnit få så mycket intryck av denna dag utom att jag missade när Per, Jan och Knut från After Shave var med på Nyhetsmorgontv4. Det sabbade min dag lite
men jag får väl hoppas att det läggs upp på tv4play sen så att jag kan få tillbaka min livslust ;)

Nu så sitter jag bara här och nördar mig en liten stund, tänkte ta något att äta sen för jag är rätt så hungrig. Har inte käkat ännu, fast jag lär glömma bort det så det blir väl senare i alla fall.


Lägger upp en bild också som inte har med någonting av detta alls med att göra. Några av mina nagellack, och det hände nåt riktigt skumt när jag tog bilden för jag ställde in på autofokus på mobilen och då blev det jättesuddigt på några lock, ser ni? :S helt mysko för kameralinsen var inte smutsig och flaskornas locken ser INTE ut sådär. Fast det är klart en 5 megapixel kamera på en mobil är väl inte menad till att ha alla finesser....


Failade bloggen...

Okeeeeeeeeeeeeeeej........Jag failade min blogg big time. Vettefan hur jag ska återställa det ._.
Jag skulle bara försöka blogga bort den stora rosa jobbiga texten i min header och sen så blev det helt pajjat. Jag har inte tid att fixa det nu :( så det får väl se ut sådär nån dag. Helt värdelöst!!!
Så trött jag blir jag följde ju till och med en instruktion.

watch out, I'm different

Jaha, idag är det 2012's andra dag. 2 januari. Märker faktist inte av någon skillnad alls ifall jag skulle jämföra med känslan jag hade i förrgår. Men det känns ändå som att det är någonting som påbörjas om på nytt, fast det är klart det blir ju ett nytt år varje år och känslan är väl densamma men jag har någon slags rädsla inför det här med världens undergång eller vad det nu sägs vara...Jag vill inte tro på det men jag är lättlurad och tyvärr väldigt lättpåverkad av sånt struntprat. Jag föredrar att ha en neutral åsikt i en sån sak. Är det sant så är det sant, och isåfall lär man ju märka det men om det bara är påhittat så noterar man ju det likaväl. Får väl se hur det slutar helt enkelt. Man får ta varje dag som den kommer i vilket fall som helst. Så brukar jag tänka i alla fall.  

Men struntsamma det var faktist inte alls det jag tänkte blogga om.
Eller egentligen har jag inget särskillt att nämna, visst det händer saker å ting hela tiden men jag tror inte det är någonting specifikt som jag tänkt skriva ner.

Jag är trött som tusan för jag vaknade onödigt tidigt idag också, jag brukar i vanliga fall sova länge när jag är ledig och då brukar det vara kring 10 tiden, ungefär. Men istället så är jag uppe redan vid 5. Det känns inte igen..
Nu är i alla fall alla våra saker på plats i lägenheten och det börjar sakta men säkert likna ett hem. I början var det ju helt tomt. När ens egna möbler kommer på plats och man börjar kunna identifiera omgivningen kring huset och allt det då känner man sig mer trygg eller så, jag känner ju så i alla fall. Lite främmande är det ändå med alla nya möbler för det känns ju inte som mitt, och det är väl ett aspergerdrag som jag har. Men jag vänjer mig säkerligen med tiden så är det med det mesta. 

 
Eh, alltså jag tyckte bilden blev ful när jag roterade den. Så den fick bli sådär. Duger?

Så här vacker solnedgång hade vi för ett par timmar sen :D

Och ja, jag har blivit helt fast för American Dad. Det är ju ingen märkvärdig serie, samma skapare som från Family Guy som jag ogillar rätt mycket. Det är för bisarrt, men den är helt okej. Samma sak med Awkward. Och Plain Jane, alla nämnda går på MTV.


Finaste grisen.



Min älskade lilla grishund! the one and only.
Alltså, jag vet att vi förmodligen kommer behöva hitta ett nytt hem till henne snart. Jag hoppas det bara blir tillfälligt,  för jag vill verkligen inte sälja henne men vi får se hur det blir jag får väl helt enkelt ta vara på den tid som jag har med henne nu :/
Konstigt ändå, hur man kan fästa sig så mycket vid ett djur. Det blir så personligt och det är som att man lär känna varann och det är så häftigt när man lär sig tyda hundens språk, när man förstår vissa saker som man bara fattar hund och ägare emellan, Trixie är verkligen en unik varelse med massor av karaktär. 
 

årets första blogginlägg :)

Jag har så ont i huvudet efter igår. Det var rätt uppenbart att det var någon här i lägenheten som hade fest ._.
Musiken var så hög så att väggarna skakade. Det är liiite för mycket tycker jag nog. Visst, jag har inget emot att någon firar det så men när det blir sååå mycket så man knappt kan höra sina egna tankar. Då är det faktist inte okej, vi hade en lugn och rätt så "vanlig" kväll hemma och det är skönt det med. Jag var trött dessutom, så jag orkade inte direkt fundera så mycket över att det faktist var nyårsafton.

Jag vill hoppas på ett bra år. Dagen börjar ungefär som vanligt och förmodligen fortsätter det väl såhär också. Men missförstå mig inte, jag är inte negativ :) 

Och då är jag nu alltså inne på sextonde levnadsåret. Så trevligt, känns som att tiden rullar på lite grann nu, och ja jag vill bli äldre. Det är inte kul att vara 15, allt känns på begränsat och faktum är att jag har aldrig känt mig så "liten" tidigare som nu, bara pågrund av folks sätt att resonera, på nått vis känns det som att man placerar alla i min ålder i ett och samma fack. Alla är inte oansvariga, överaktiva fjortisar som går på högstadiedisco och dricker sig fulla på alkoholfri cider (Hehehehe!!) Jag har lärt mig väldigt mycket av saker som jag gjort, och jag har högre ambitioner helt enkelt. Det kanske uppfattas som tråkigt? vad vet jag, men jag är nöjd över hur jag har det i vilket fall som helst.   

Så konstigt det är ändå, igår var det 2011 och idag är det 2012. Är det nån som tror på det där med att detta skulle bli världens undergång?
Jag vet inte vad jag tror. Jag föredrar nog att leva i nuet, men tänk ändå om det är sant? då kanske jag skulle skippa framtidstron? Heheh fast nej. Så lätt ger inte jag upp. Jag är faktist rättså envis ändå, och i vissa sammanhang är det nog rätt så bra.

Under året har jag lovat mig själv att INTE käka något lösgodis, inte dricka läsk osv. Bara kanske vissa helgdagar men aldrig annars för det är alltid värt att tänka på hälsan. Alltså, det är ju av många skäl egentligen nu när jag tänker efter och jag vet att många väljer att ha det som nyårslöfte och det är bra, om man kan hålla det! Men det är alltid värt ett försök. Igår åt jag lite choklad och det var sista gången på vääldigt länge (:





Just nu idag vet jag ju inte vad jag ska blogga om utom detta, känns lite tomt i huvudet. Eller visst, jag funderar massor som vanligt men det blir inte så kul att läsa om det I think.

Hur som helst, önskar alla en god fortsättning.






RSS 2.0