dagen :)

Nu är jag tillbaks från Malmö, eller egentligen har jag varit hemma i några timmar redan men jag är ganska trött så jag har inte direkt orkat blogga än, men nu gör jag det i alla fall. Bättre sent än aldrig ju?
 
Käkade lite på en resturang som hette Green Mango, det var nån slags Thailänsk resturang, om jag nu minns rätt. jag valde tofu med diverse grönsaker i nån sås som tyvärr var lite för stark i mitt tycke så det var inte bästa matvalet, jag var helt säker på att jag hade valt något som inte var så starkt för det stod ingenting om chili eller så, men det var ju rätt gott ändå. :) En sak som jag länge undrat är varför portionerna på resturanger är så jäkla gigantiska, man orkar ju aldrig äta upp allt?! :o
 
Och sen käkade jag lite Ben & Jerry glass från glassbaren i Folkets park. Valde Cherry Garcia & Baked Alaska, mina favoriter.
 
 
 
 
HAHHAHAHA men nu låter det seriöst som att jag bara gått runt och käkat en massa D;
det hände ju annat också men som jag skrev så är jag trött, och jag orkar inte göra värsta långa resumén här.
 
 

Glass. Fast nu ser nu att det inte ser så värst fint ut, men gott var det i alla fall, tur jag gick långt & länge i alla fall för det är ju inte lite kalorier vi snackar om nu alltså..
 
Min mat. Alldeles för stor portion!
(Fick ris till på en annan mindre tallrik)
 
 
& Här kommer en helt random bild på lite skuggor och skor som avslutning på inlägget hehehee :D
 
Och jusste! Jag har bytat piercing!! Jag är jättenöjd, jag har en liten "pärla" i näsan nu istället för en ring, det är mycket finare, men den är så liten att den knappt syns när jag tar kort på det men jag ska visa sen i alla fall.
 
 
 
 
 

till Malmö idag

Ska strax in till Malmö för att få min piercing bytt, ÄNTLIGEN!! det är verkligen på tiden...
Sen efter det ska jag vara kvar där ett tag, har faktiskt ingen aning om vad som händer men det blir väl helt ok hoppas jag :)
 
Egentligen är det väldigt mycket på gång just idag, och jag känner mig lite stressad för jag är så jäkla osocial och känner ärligt talat inte för att vara ute idag men okej...
 
Man ska inte tacka nej om man blir bjuden, I guess?
 
Återkommer med roligare inlägg sen.

Yuu :3

Jag är riktigt jäkla glad nu alltså, jag ska ju liksom få gitarrlektioner av Yu Phoenix. Känns helt osannoligt, men det är sant. PÅ RIKTIGT. Helt sjukt. Så jävla kul det ska bli, och det är värt varenda öre. 3 dagar i streck med Yu. HAHAHA :D
 
Dock är jag lite orolig för honom, han verkar inte vara i toppform, han svarade mitt senaste mejl klockan 03.19 :'l
 
 
 
 

KIMMIES DAAG :D <3

Min fina älsklings-Kim fyller 40 idag! :D <33
såklart var jag tidig med att skriva ett logginlägg...Ehehehe. Jag sitter uppe och kollar på tv, "orkar inte" gå och lägga mig.
 
 
 
 
 

nyklippt :)

... Ja alltså just nu ser jag ut som ett riktigt offer på bilden här nedanför så det kanske inte syns så väldigt bra att jag har varit hos frisören nu alldeles precis? men det har jag och jag blev väldigt nöjd med resultatet, för det är mycket tunnare, och alltså även mycket enklare att borsta ut än vad det var innan, plus att det nästan blev för bra för att vara sant, i mitt tycke, för jag har hur länge som helst velat ha just den här frisyren och då menar jag inte i ett par månader utan i ett par tre år kanske, och nu har jag värsta snygga håret :D frisören klippte upp hela håret fast sparade på det översta lagret så det blir jätte enkelt att skapa "fluff" och bitarna längre ner är precis alldeles lagom tjocka nu så jag kan både styla och borsta håret på ett enkelt sätt, utan att bli missnöjd, som jag blivit i princip varje dag nu för att ha riktigt tjockt hår är grymt jobbigt att göra något åt så jag har ju haft håret uppsatt nästan varje dag detta året för att inte få min jobbiga snedlugg i ögonen,
 
men det är ju inte så enkelt att visa med ett halvkasst webcam foto, så jag kommer väl försöka fixa en bättre bild så småningom men tills dess får det räcka med det här..
 
HAHAHA som jag sa så ser jag ut som ett riktigt offer och nu när jag kollar på bilden igen så ser jag även att det ser väldigt ojämt ut, mitt hår alltså. Så störigt! O__o
 
Och en sak till, jag har köpt nya piercingsmycken...ÄNTLIGEN!! det var banne mig i grevens tid.....
 

Yuuuu :D

Förresten, jag ska få gitarrlektioner av en tysk kändis nu i sommar :D
ingen mindre än Yu Phoenix, känd från Cinema Bizarre (RIP bästa bandet) :O
Gissa om jag är glad nu?!?! O.O
Vi mejlade en massa innan :D
Och nu ser jag att min printscreen inte visar sin bästa sida på min blogg. Eh..
 

Men va, är det sommar nu? ...

Jahapp... vädret är urtrist och det verkar som att Sune tycker likadant, han är förvisso innekatt men han har suttit här i fönstret och tycks ha en hel del klagomål för han jamar lite titt som tätt, eller inte just nu, nej nu ligger han och sover men jag tror att han kände sig besviken eftersom han inte kunde se några fåglar idag, och fåglar är hans största intresse, han är väldigt gullig att studera och han har ett väldigt unikt kroppspråk, och signalerar väldigt tydligt vad han menar, och jag har lärt känna honom väldigt bra fastän vi bara haft honom sen i mars, om jag nu minns rätt, eller var det så sent som i maj vi skaffade honom? O.o, hur som helst... Han är en väldigt fin katt.
 
Vi skulle ju haft hans syster också men av nån okänd anledning har inte ägarna hört av sig igen och det är väldigt konstigt, och jag är faktiskt lite besviken för det, vi har ju till och med tingat katten, och då är det väl meningen att man ska få köpa? det var ju en frisk och fin kull med kattungar, och dom verkade seriösa, men nu tvekar vi på det och säger inte så mycket om det, eftersom dom inte hört av sig igen. Vi skulle haft katten nu kring midsommar, men näe...
 
Och som jag då skrev häromdagen så ska vi kolla på en hundvalp imorgon och det blir jättekul :)
Jag skriver mer om det sen när jag har varit där, jag får ju se hur det blir efter imorgon. Men jag hoppas på att vi kan få henne<3
 
En sak som jag måste säga också är att min telefon och jag är fiender ._. Så om inte jag svarat på sms, så är det därför (Om nu någon som jag känner läser detta)
Sötkatten.
 
 

Vovve!

Den här lilla sötnosen ska bli min, och det är jag inte ledsen över kan jag ju säga, är hon inte jättesöt? :D
 
 

19 juni 2012

Så jäkla ful den nya designen på blogg.se är! :o Jag ogillar den grymt mycket, eller jag kanske ändrar åsikt senare men jag tycker att den ska hållas simpel, eftersom det kort och gott bara är ett ställe där man ska kunna blogga = föra dagbok?? så anser jag i alla fall att det ska vara.
 
Min blogg är förstörd för all evighet nu. FAN!
 
Okej där överdrev jag lite. Förresten jag funderar starkt på att börja videoblogga, alltså visst jag har väl inspererats lite av William Spetz, men inte såå mycket, eftersom jag länge haft tankarna i dessa banor, men det har inte blivit av, varför vet jag inte, för jag har mycket åsikter om saker o ting och borde säkert kunna bli ganska "duktig" så vi får väl se vad som kan hända :D Först och främst behöver jag en bra kamera, och lots of insperation.
 
Nu är min blogg ganska "tunn" och inte alls speciell, men jag vill vara annorlunda för det är bra. Det är verkligen det, jag vill inte vara mainstream :o
 

Per Fritzell - BÄST!

Jag har glömt att tipsa om en jättejättebra cd skiva, som jag lyssnar på 24/7. det är Per Fritzell från Galenskaparna & After Shave som släppt sitt debutalbum för inte så värst länge sen. Jag var på hans releaseparty där han hade en liten livespelning, och jag säger bara det att bättre svensk musik får man banne mig leta efter för det här är så jävla bra det kan bli. Han sjunger så jäkla bra!!!

Den här låten tycker jag är bäst på skivan, så jag kan rekommendera varenda en där ute att lyssna, iaf ge denne underbara man en chans. HAHAHA misstolka inte det xD (Jag gjorde det nämligen) men ah, lyssnaaa!!!

Per Fritzell – Jag tror inte på gud, jag tror på tomten 

15 juni 2012

NEEEJ SÅ JÄKLA STÖRIGT! Jag skrev precis ett superlångt blogginlägg och sen så råkade jag stänga webbläsaren och när jag kollade i utkast så fanns inte inlägget kvar! SATAN VAD JAG BLIR AARG......
Okej kanske inte. Men så jobbigt, jag får helt enkelt börja om.

Jo jag skrev typ att...Att... Jo.. EEEH MEN SÅ MINNS JAG INTE!!!!!

Jag är i Hörby och jag har ganska tråkigt just nu så jag funderar på att göra någonting snart istället för att sitta här och vara grymt osocial.

Jo en sak till, jag längtar till augusti. (Säger jag när sommaren just har börjat) nej men jag har eventuellt ett väldigt roligt "projekt" på gång, så ni får hålla tummarna för mig för jag vet ännu inte om detta kommer bli av men förmodligen, och jag kan inte säga något om det än så det får vänta ett litet tag till.

Och sen är det kanske så att vi ska flytta igen. ALLA BA OHNOO INTE IGEN!!! men kolla grejen är den att jag vantrivs så in i helvete där vi bor nu, och det påverkar mig enormt mycket vilket är väldigt jobbigt, och det funkar inte så bra. Jag har liksom bott i Hörby kommun sen typ... 2006? och då är det lite jobbigt att flytta till en annan stad, och börja om ett helt nytt liv så sent ändå, och det blir komplicerat, eftersom jag har Aspergers syndrom så kan jag exempelvis inte handla i affärerna i den staden jag bor i nu, utan vill bara till Hörby och handla och det blir ju asjobbigt för min mamma att behöva köra flera mil så ofta, pga av mig. Tro nu inte att jag är helt egoistisk och sån, men det är svårt att förklara på bloggen hur jag "fungerar"

Men jag ska inte säga för mycket om detta än för vi har inte alls bestämt något.

Nu har jag faktiskt inte skrivit något av vad jag egentligen skulle ha skrivit, utan detta är ren improvisation men jag gör alltid så när jag bloggar, jag låter helt enkelt min hjärna bestämma sig för vad jag ska skriva ner och då skriver jag allt eftersom. Det kan ibland ta jättelång tid men det blir så mycket mer personligt än om jag skulle bestämt i förväg, tror jag? eller jag vet ju faktiskt inte men så gör jag i alla fall :)




14 juni 2012

Hm, hallå? jag vet inte vad jag ska skriva. Orkar inte tänka på det ens. Ingenting händer, jag mår rätt bra ändå och jag sitter här och väntar på att få mina betyg hemskickade O: Har väntat i ca en vecka och jag vet ingenting ännu, jag hoppas verkligen dom kommer med posten imorgon för jag har väl lika mycket rätt att veta som alla andra liksom?

Vårt internet har lagt av hemma så jag kan inte ens uppdatera nu. Helt sjukt konstigt, vi har bredbandsbolaget, och dom har spärrat det, så vår tvbox funkar inte heller, och det finns ingen anledning till det, det hände en gång tidigare för att mamms glömde fakturan, men nu har vi ju betalat precis som man ska och trots det funkar det inte. WHYYY!?!?!? så jag är i Hörby nu för att kolla läget på nätet lite, likzzzooom. Aaah...

Jaja mamms ska ringa dit i morgon så dom kan starta skiten igen. Så jävla dåligt >_<

Vädret har varit jättetrist hela månaden hittils, och det verkar som att nästan hela landet är drabbat av detta regn, blåst...eh ja detta vädret helt enkelt.

Jag är ju ljuskänslig osv men vafan det är sommar det ska vara soligt, och inte såhär läskigt mörkt och grått.

Tummen ner för det! Förresten jag fattar inte hur man lägger över bilder från min mobil till datorn! :( så dålig jag är. Jag ska ta reda på det sen, men när jag postar bilder gör jag det från mobilen, för det är mycket lättare. JAG ÄR KASS!!!!


Men ja jag avslutar inlägget såhär och önskar folket en trevlig helg (Om jag inte bloggar imorgon alltså)

12 juni 2012. NATT!

Ja jag är fortfarande vaken, men det är nog inte länge till. Jag sitter här i min säng med datorn i knät och kollar lite halvt på tv. Jag är själv uppe, till och med katten verkar ha somnat någonstans, för jag har inte sett honom här på ett tag. Riktigt skönt ändå att vara vaken såhär sent utan att känna press på sig inför nästa dag.

Eller nej förresten...Jag ser nu såhär en halv sekund senare att katten visst är vaken för han kom precis in på mitt rum. Så trevligt, för då får jag ju lite sällskap. Han är så söt, Sune. Man märker att han har väldigt unika egenskaper nu efter att vi haft honom ett tag. Han är lite som en hund emellan åt. Lite jobbigt ibland, för han följer efter nästan vart man än går och han hatar stängda dörrar och han är typ besatt av vår (inglasade) balkong. Han kräver att dörren ska vara öppen dygnet runt 24/7 även om han inte alltd är där, men stänger man till så blir han helt till sig och jamar och gnäller hur mycket som helst, hör han att man stänger kommer han från ingenstans och "säger till" sjukt söt, är han :)

Men ja jag tror verkligen att jag ska logga ut nu, kolla färdigt på tv programet jag ser på och sen sova ^^


Jag inbillar mig att jag börjar se ganska vuxen ut...? I alla fall i profil.

Palla bloggen

Nej alltså jag har noll insperation just nu, tyvärr! Jag bloggar från min mobil förresten, betydligt enklare än från datorn tycker jag faktiskt, den är nämligen extremt långsam. Det har regnat i princip varje dag nu sen en vecka tillbaka och det är först nu som solen skiner. Jag har gått runt här i ett par dagar och sagt att det är höst ute, lite kanske? Men lite sommar får det ju vara i alla fall, det är ju ingen logik i att ha sommarlov då liksom. Kallar det hellre höstlov istället om det nu hade behövts! Jag ska nu återgå till min lilla nördhörna som just nu fylls upp av Smurfs Village på min mobil, det är vad de låter som, Smurfarna :p skitkul och jag är beroende... Man ska bygga en by åt dom, typ. Lägger in en bild på min sötkatt här nu också och med det säger jag adjöss sålänge! ^^


7 juni 2012

Har varit iväg på ett viktigt möte nu alldeles precis om en sak, och det verkar som att det gick bra. Jag hoppas på det i alla fall. Jag tänker inte säga mera om det här i bloggen, tror jag. Inte än på ett tag i såfall  

Nu ska jag snart äta lite grann, men eftersom jag var uppe redan vid 7, och då är jag alltså väldigt trött nu... Fattar verkligen inte varför jag har blivit så morgonpigg helt plöstligt! förr brukade jag sova hur länge som helst men nu har jag sen flera månader tillbaka varit uppe kring 7-8 på morgonen, jag tror att det beror på att solen går upp tidigare för jag har ingen annan förklaring på det faktiskt.

Jag har ingenting annat planerat för dagen så jag tar allt som det kommer.
Imorgon är det den officiella skolavslutningsdagen, men jag vet inte om jag ska gå...Känner inte riktigt för det, jag menar jag känner ju i princip ingen och jag kommer inte ha nån behållning av det så jag tror jag struntar i det faktiskt ^^ så länge ingen verkligen vill att jag kommer dit förstås, men det tror jag inte det är...


HAHAH halva jag, det hoppas jag duger i brist på annat :D


bäst! :D

Alltså jag sitter här och ler för mig själv. Min kompis är så jäkla underbar! Dels är han är en fantastisk person med ett hjärta av guld, omtänksam och väldigt humoristiskt, och han är defenitivt one of a kind och jag är enormt tacksam över att ha lärt känna honom, det var ju ett bra tag sen och trots flera svåra stunder har vi fortfarande kontakt, och det är jag riktigt glad över och jag önskar jag kunde förklara för honom hur tacksam jag är. Tyvärr har han ju så himla många andra som är viktigare än vad jag är :/

Jag glädjer mig åt vad jag har i alla fall. Bara denna statusuppdatering han gjort på facebook alldeles precis säger i princip allt om honom. Han hittade en burk med fisk i en affär som han skakade på för att se om dom levde. Jahaaa? HAHAHA! Så jäkla klockrent.



idag var det slut med grundskolan

Ja jag vet att jag är helt värdelös på att blogga men jag orkar verkligen inte. Jag har ingenting att skriva, nej seriöst jag har verkligen inte det. Total brist på insperation råder för tillfället. VAD GÖR MAN ÅT DET?!?!? Alltså, en sak. Jo, jag har hittat en farligt söt hundvalp på blocket.se som jag har råd att köpa just nu, men jag väntar på mejlsvar från människan som äger hunden just nu, men det dröjer som bara den så jag vet ingenting just nu. Stör mig enormt på det. VILL HA. Saknar att ha hund så jäkla mycket, och nu när jag har sommarlov så har jag ju gott om tid att uppfostra en liten vovvsing. Annars får jag väl helt enkelt fortsätta med att se mig om efter den ultimata hunden, som jag såå gärna vill ha. Älskar hundar galet mycket helt plöstligt, när jag var liten var jag mer för katter men nu så är det hund som står högst på önskelistan, saknar fortfarande min älskade Trixie galet mycket men jag vet att hon har det bra så jag tänker inte så värst mycket på henne ändå.

Annars så måste jag ju säga att det är riktigt skönt med sommarlov nu fast än att vädret är riktigt trist, regn regn regn. Brukar ju vara det såhär års, alltså juni månad så det lär väl bli bättre om nån vecka eller så? hoppas det! lite sommar får det ju vara ändå, :)

Jag ska försöka bättra mig med att blogga, jag lovar! Det är ju mest det som jag nämnde innan, brist på insperation och tid. Man vill ju inte sitta framför datorn och nörda hela sommaren, det hoppas jag inte folk gör. Det är inte nödvänligt att blogga varenda dag, det är det ju inte. Såvidare man inte är besatt, och vill ha varenda dag nedskriven. Det är ju en annan femma, kan man väl säga kanske....

Jag vet inte så noga, och jag känner att jag bör uppdatera ändå, för jag vill ju inte överge min blogg. Den har faktiskt blivit viktig för mig eftersom jag skriver ner allt som är viktigt för mig, händelser som blir till minnen. Det kommer jag bära med mig länge, så är det ju. Det är såå mycket som hänt under dessa åren och nu är jag 16 och gymnasiet väntar. Känns konstigt!

Återkommer med nytt så fort jag kan!


Grayscale.

lilla jag nu alldeles nyss. Trött osv ^^

Ogilla bildkvalitén very much.

 


Snart är det sommarlov

Och det tycker jag är grymt skönt! :) dock är det lite saker på g nu som är lite jobbiga. Jag är inte orolig eller så, eftersom det inte är något fel. Ok jag förklarar dåligt men detta är en ganska speciell sak. I övrigt är allt bra får jag ju säga. Fast här är riktigt trist väder i alla fall.
Bjuder på en bild på Sune :)


tråkigt inlägg, som vanligt

Jag kollar på Claes Eriksson Max nu, på svt1. Andra akten :) dom visade första delen förra fredagen, men jag fattar faktiskt inte riktigt varför dom delat upp det, dom kunde visat hela med en gång istället. Tycker jag!

Har inte så värst mycket att säga, tyvärr. Bloggen är lite åsidosätt nu, för jag har mycket att göra. Orkar inte sitta vid datorn så värst mycket nu. Nu är det trist väder ute och sånt, så jag passar på att vara lat.




Min iPhone har varit dum, för den laddade ur igår och vägrade vakna till liv, men nu är den back on track igen och jag är lycklig igen :') Min dumfååån.



Eh. Hejdå?

RSS 2.0