mhhh.

så nu har jag fått min iPhone. Men alltså, jag tycker inte den verkar sådär supermegawowbra så som folk verkar tycka. O.o Faktiskt. Grymt överskattad, måste jag ju påstå. Inte alls bättre än min förra. Jag märker liksom inte det, det är ju samma sak typ. Man laddar hem appar. Och uhm... Ja? inte mycket mer än det för i övrigt är det inte så mycket mer. 

Tyvärr har jag inga intressanta bilder att dela med mig av heller så här får vara lite tomt. Ehum... :) Ordnar på det om en dag eller två då jag återkommer med skojigare inlägg ^^,

skitsnack.

Imorgon blir jag med iPhone :> men alltså, jag har inte direkt varit så intresserad av att ha någon innan, jag menar det finns ju massor med andra som är minst lika bra, finns ju sååå många androidtelefoner som säljer säkert lika bra. Det är ju mest märket som lockar kan jag väl tänka mig för jag har inte uppfattat iPhone som så jäkla bra, egentligen. Får väl se vad jag tycker. Egentligen ville jag ha en vit, men det blir en svart och det funkar det med. Aiiight :)

Annars finns inte så värst mycket att säga. Sommar ute nu! Skolan är snart slut. Skönt..?? JAA! :D som fan.

Imorgon blir det eventuellt lite shopping också.


Claes Eriksson<333

Kollar på Claes Eriksson Max på svt1 nu. TITTA NU FÖRFAN!! ALLA :D

Äter glass till det. Bäst! Om ni missar det, gå in på svtplay. Akt2 visas nästa fredag


hej...heej..heeej?

Ehm...Ehm... Hej? :) Jag vet inte vad jag ska blogga om, jag har noll saker på g just nu, utom saker med skolan och sånt men hur skoj är det på en skala? Och nu är jag 16 år. Känns ju som att jag är värsta åldringen nu också, skämtade med min gudmor på facebook häromdagen att jag funderar på att gå i pension efter sommarlovet. Fast det hade nog inte varit så bra, och om varenda en i min ålder hade resonerat som jag gör skulle det inte bli mycket till framtid.

Jag är ju grymt trött på skolan och är imponerad av mig själv att jag seriöst lyckats ta mig enda hit utan att ge upp, jag trodde faktiskt ett tag att jag inte skulle orka med att vara i skolan överhuvudtaget, men jag har klarat mig. Nu måste jag ju plugga upp mina betyg men det kommer inte ta lång tid, för det har faktiskt gått väldigt bra nu, och jag är nästan nöjd.

Mitt stora problem, är enligt mig själv den obotliga kärleken till Mr....Ni vet vem. Jag gillar fortfarande honom galet mycket, men jag försöker nog, mot min vilja att komma över honom så gott det går, och nu mitt i allt detta har jag ju en crush på en annan snubbe med men detta är tusen gånger värre, måste jag ju säga. Väldigt much problems. Actually.. Varför började jag skriva på engeska där, förresten? hmm... Får tänka lite på det i några sekunder.
SÅ! nu har jag tänkt färdigt. Kom inte fram till något men saksamma.

Livet får väl gå vidare på något vis. Jag vet att det inte kommer funka, jag kommer gå runt här och sväva på rosa moln ett bra tag till
Miffobarnet today!

15 år sedan

Vill även skänka en extra tanke till Peter Rangmar idag eftersom det är exakt 15 år sedan idag som han lämnade oss alla. Du är saknad, men aldrig glömd, och du kommer förbli älskad i all evighet. <3
10/11 1956
24/5 1997Macken har väl alla sett, hoppas jag


gårdagen! :)

Nu är jag hemma igen efter gårdagens tokigheter :) jag är jättenöjd, måste jag ju säga. Föreställningen var jätterolig, första akten var skitbra! jag fick höra nästan alla mina älsklingslåtar så jag har ingenting att klaga på. Bland annat Visst Faller Regn, jag älskar den!! Texten är underbar och väldigt sann, inte sådär tramsigt lättsam utan väldigt bra. Sök det på youtube, alla kanske inte tycker som jag men texten är som jag sa väldigt fin.
Jan Rippe sjöng det där som Peter skulle sjungit, och det gjorde han bra.

Andra nummer var bland annat Lady Shave (Jag vill bli din flickvän), Farbror Frej (skitroligt när han tog en flaska med vatten utan kork på och slängde runt med. Han sa att vi skulle låtsas det var en flaska med öl och sen så...Eh jag minns inte exakt hur den var med det var nått med After Shave. Sånt där rakmedel(??) och inte Per, Jan & Knut i detta fallet men det var askul för när Anders sa "After Shave" så satt dom vid bordet på scenen och typ: JAAA!! ) HAHAHAHAHA 8D

Sen var det Pappa Flytta inte in till Tjörn, Spanar'n, Egentligen, Frisörens sång(!!!!!!) som jag velat höra i hela mitt liv typ. Sen så var det även Varför finns det inga tyska komiker, Countrykillen, L. Paaso, Melodipajning... Och sen var det ingenting mer i första akten typ, förutom det dom alltid avslutar första akten med på denne turné, (på ett planerat sätt alltså, och inte med deras "gubbröra-hjul" som dom slumpar nummer med.

Andra akten var också skitbra! Och creds till Per Fritzell som var skadad, stackarn men som genomförde hela alltet som ett riktigt proffs, trots det. (Träffade dom ju efteråt och då berättade han det) tyckte så synd om honom.

HAHAHAHAHAHAHA NEJ JAG DÖÖÖR TROR JAG XD så ful. Handen i fickan och allt. Ser så nördig ut.


snart dags!

Hallåj bloggen :)

imorgon ska jag till Karlstad. I övermorgon blir det att se After Shave & Anders Eriksson Scalateatern och sånt. Skitkul :D Jag har en känsla av att det kommer bli mitt livs bästa födelsedag, hittils. Fast om det kan bli mycket roligare vet jag ju faktiskt inte ändå.

blaaah.

Okej jag har varit väldigt dålig på att blogga nu, men jag har inte så mycket skoj att skriva om just nu. 
Men det är min födelsedag är på onsdag. Wiie :3
Det blir så jäkla kul då, jag längtar faktiskt. 


Hejdå...?

nördism.

Förresten, Robert Rydberg gjorde en retweet på mitt twitter inlägg igår :D jag blev lite glad där faktiskt.
För er som inte vet så är han skådespelare, och dessutom en väldigt begåvad sådan! han sjunger riktigt jäkla bra också, och han var ju med i Spamalot så det var så jag lärde mig hans namn. (Har sett honom på Fredriksdalsteatern också, rätt många gånger) men har inte reflekterat så mycket över det då, han är gift med Birgitta Rydberg, som är dotter till Eva Rydberg, som likaså är begåvade skådespelare. Riktigt jävla bra :)

Och Robert ska vara med i Allsång På Skansen till sommaren, som webbreporter. Jag bryr mig egentligen inte så mycket men han är ju rolig jag blir så glad när dom personer jag gillar uppmärksammas så jag blir liksom stolt på något konstigt vis, det är askul för hans skull också att det går bra med jobb osv. Tänk ändå så många skådespelare jag beundrar, som inte vet det. Då menar jag deras skådespelarinsatser i alla förställningar och filmer och sånt som jag tycker om för det är väldigt viktigt för mig av många skäl jag har ju ett par stycken favoritskådespelare ändå, för mig med Aspergers syndrom kan jag bli lite extra glad eftersom det för mig är....En stor del av mitt liv och det glädjer mig väldigt mycket ^^, Jag menar dock inte en särskild person här för han är mycket mer än detta för mig, han är alldeles för speciell för att omtalas på detta sättet. Hmm...Ja.Hihi, skoj :)


Bill är tillbaka!

fyfan vad härligt. Killen är grym! tyvärr tycker jag att låten är riktigt kass.
16 maj 2012

Jag är ganska trött och sånt idag så jag orkar inte vara så social, varken på bloggen eller IRL tyvärr :)

jag längtar faktiskt efter min födelsedag, för jag vet att kommer bli en skitrolig dag.

Har precis ätit nu och kollar på tv och tar det lungt, och imorgon är det ledigt från skolan, precis som på dagen därpå. Mycket helg nu då med andra ord! Och i nästa vecka är det lärarmiddag på skolan, som jag tänkt gå på tillsammans med Emphilliz då. Ska fråga henne lite mer om det så jag vet exakt när och hur. Efter det var det nån fest? men det tänker jag inte vara med på, där ska tydligen finnas alkohol? = me don't like. Sån jävla skit ska inte ungdomar ha tag på. O__o

Och ja, jag låter som värsta pensionären men jag är tänker inte som många andra i min ålder som tyvärr är inne på alldeles fel väg. Tur för mina föräldrar då att jag istället är såhär....!


.....god dricka, förresten. Köp den! :3


lite uppdatering nu.

Jag har bloggat lite dåligt, som ni säkert märkt och det ursäktar jag för men det är ganska stressigt här nu, av förklarliga skäl :)

Allt är faktiskt väldigt bra nu trots att jag har lite dåliga dagar blandat med detta men jag ska egentligen inte klaga för saker håller på att ordna upp sig på ett jävligt bra sätt nu äntligen.

Jag och bästa Emphilliz är i princip klara med våra hemkunskapslektioner och jag hoppas på ett godkänt betyg nu efter provet jag ska göra. Har fått nationella proven klara (?) och nu idag har jag varit och besökt Eslövs Folkhögskola där dom sedan ett år har en riktigt bra "plugga-upp-betygen-kurs" för elever mellan 16 och 19 år, där man inte är mer än 12 personer åt gången och det brukar oftast bara vara 8-9 stycken där vid samma tillfälle eftersom alla har individuellt schema, och där kommer jag som har Aspergers syndrom få mycket goda möjligheter till att fixa betygen efter hur jag fungerar, dom behandlar inte sina elever efter eventuella diagnoser, utan efter individernas personligheter och sånt, det är skitbra och jag tror detta kommer funka. Jag kommer få hjälp med mina matteproblem och chansen att ordna det jag kommit efter med efter alla svårigheter jag haft, samtidigt som jag kommer gå här ska jag gå en teaterkurs, och efter allt detta blir det banne mig allvar och då ska jag plugga till skådespelare på ett seriöst sätt, precis som jag vill och jag har ingenting i vägen så jag ser framåt och hoppas innerligt på att jag pallar med det här.

Känns konstigt att grundskolan snart är slut och det är dags att blicka framåt, mot nya äventyr :D

Jag har ju massor jag vill få gjort och resan börjar här.

Sommaren kommer bli bästa på länge också, det vet jag.


det ser inte så jäkla kul ut men det var gott! pastasalladen jag och Emphilliz gjort nu igår. Pasta, gurka, sallad, tomat, pesto, rödlök osv = Asgott :)
Utom det så blev det kladdkaka också, och det var ett par stycken som kom in och tjuvade lite, såklart.... Typiskt att man inte får ha sånt för sig själv, va? ;)


Min älskade lilla katt är också med mig, skitmysigt.


omotiverad till att blogga.

Jag känner mig rätt tråkigt nu och finner ingen insperation till att blogga :/

Det är rättså trista vardagliga dagar nu. Jag fyller år rätt snart också, 23 maj närmare bestäm så det är inte så långt kvar tills dess. Då blir det ju Karlstad för att att spana in After Shave & Anders Eriksson igen och det blir skitroligt. Men som sagt innan dess händer inte så mycket roligt tyvärr.


Och sen när är coca-cola en naturlig smak? kanske det är så att det är en ännu oupptäckt blomma på coca-cola trädet som gör den kemikaliska smaken. Vad vet jag? hahahaha ^^

varför..?

Det känns som att jag är den enda som tycker det är grymt jävla onödigt med alla dessa bilder som sprids som löpeldar på internet...? Ni vet alla dessa skitfula motiven med text? varför? jag menar i nio av tio fall så är bilderna egentligen jättefula och har ingenting med texten att göra alls. VARFÖÖÖR? jag bara undrar.

Se sanningen i dessa "parodi" bilder11 maj, fredag!

Idag är en bra dag för jag är ledig och det är fredag :) alltså är det dags för helg. Helg är bra. Det vet väl dom flesta men jag känner mig tvungen att påpeka det.

Jag har köpt tuggummi. Det är också bra.


Så fin bild, erkänn! (Inte)

Dessutom ska en av mina kompisar flytta till Göteborg. Dåligt, tänker ni. Eftersom jag bor i Skåne.
Men NEJ! detta är faktiskt väldigt bra eftersom han bott ännu längre bort innan detta. Jag är skitglad, och det kommer alltså innebära att jag kommer kunna träffa honom oftare än jag gör nu.

Ikväll blir det tv och sånt. Lungt och trevligt med andra ord.
Har syndat och köpt lite glass också men jag tränar bort dom dumma kalorierna imorgon ^^

OCH jag har lärt känna en kille som gillar mig. Det är lite....Konstigt. Han är helt okej och sånt men det är några grejer som för mig är stora nackdelar. Jag går inte in på detaljer här men vafan. Det är som det är

Jag gillar bara en enda person ._.

Blääää

Min mobil har laddat ur och jag har naturligtvis inte min laddare här så jag är på så bra humör nu! fast nej.
Och jag är hungrig och ensam och har fan ingen mat. Fytusan så jobbigt. Är i Hörby dessutom. SJÄLV! hela natten. Om jag inte bloggar imorgon är jag förmodligen död.

Okej det var väldigt omoget att säga så. Så är det ju inte riktigt men vafan, tråkigt har jag med.

Klaga är det enda jag kan idag!

Och så regnar det ute, det har det gjort hela dagen. Och katten är osocial. Dumt...


Videoinlägg från när jag var med Gabbi


Bättre sent än aldrig :)

grå dag.

Dagen var inte jättelyckad idag tyvärr. Jag är på jättedåligt humör och känner mig rättså deppig. Inte så kul då med andra ord. Jag är i Hörby, sitter här ensam och tittar på Dexters Labratiorium Cartoon Network, jätteskoj.


Sov så dåligt inatt så det är säkert det som är det huvudsakliga problemet. Jag ska försöka sova bättre nu denna natten som kommer. Och ja, jag skippade skolan idag fast än jag inte borde gjort det. Mådde så dåligt så jag grät och då kände jag mig inte så pigg på att plugga. Jag hoppas det är bättre imorgon så jag slipper känna mig såhär det är verkligen jobbigt och känslorna bara överfaller mig utanvidare och då är det inte så lätt att kontrollera tyvärr :/ Svårt att förklara och vissa har svårt att förstå det också hur mycket jag än försöka förklara hur jag känner jag stör mig enormt på att vissa är så jäkla självupptagna i min närhet att dom liksom inte har tid att bry sig om sina medmänniskor men det är nog så överallt. Folk som påstår att dom "finns där för dig" säger bara så men det är så sällan det är sant för istället för att finnas till hands, när man lovat att alltid göra det så försvinner folk istället och ursäkter för misstag godtas fan aldrig.hemmaaaaa.

Jaha, då var skoldagen avklarad. Det gick rättså bra på hemkunskapen också faktiskt :) vi hann med allting på 2 timmar och det blev mat över som vi fick ta med hem för det var så jävla mycket att göra. Stressigt!
Bullarna jag bakade blev liiite vidbrända, men smakar bra! Jag är svag för kanelbullar så jag tog en och sen slängde jag dom i frysen. Kalorier iz no good ._.

Allt är bra i allafall osv.

Gratisbio.se

& Jag har lite tid över så jag känner att jag måste berätta om en riktigt bra webbsida som jag varit medlem rätt länge på nu, det är gratisbio.se som är just vad det låter som. Gratis bio!

Man registrerar sig, samlar på sig poäng och sen är det bara att klicka hem en biobiljett. Man kan även samla poäng på presentkort från flertalet butiker ifall man inte känner för en simpel biobiljett, exempelvis H&M, Guldfynd och ICA det är ju hur bra som helst, tycker i alla fall jag. Det tar ganska lång tid att samla på sig poäng, men det beror ju förstås på hur aktiv man är där och vilka kampanjer man deltar i. Jag brukar oftast besöka hemsidor och få poäng genom det, samt att lägga till vänner och skriva i deras gästböcker. Svårare än så är det inte :)
Jag har 17067 poäng just nu och jag har tänkt samla vidare ett tag. Ju mer poäng, desto bättre.

godmorgon önskar en trött zombie...?

Jahapp. Jag känner mig aggresiv och jobbig idag. Jag vet inte varför men jag är på värsta dåliga humöret, jag orkar egentligen ingenting men det är snart dags för skola. Det är också lektion #2 i hemkunskap med Emphilliz. Vi ska laga grönsakssoppa med pankakor och kanelbullar?!?! alltså den kombin låter grotesk i mitt tycke jag menar varför allt detta på en och samma gång? såklart inte riktigt på samma gång men ändå. Och för det andra så gillar varken hon eller jag kokta grönsaker så det blir nog inte så lyckat tyvärr. Synd att man inte får lite mer fria tyglar att bestämma själv vad man vill laga hela tiden!

Veckan efter denna är det dags för det, då ska vi laga pastasallad med kladdkaka efter det. Vi hade verkligen idébrist när vi skulle fundera ut något bra så det får bli det. Vad gör man inte för betygen liksom?

Nu är jag i alla fall lat och tråkig och ska börja göra mig i ordning. Nu sitter jag här ofixad och trött.

Jag ser ut som en zombie på morgonen .__.

Aiiight!


gårdagen.

Jag hade verkligen inte tid över att blogga igår. Jag ursäktar för det! :)
Vissa dagar orkar jag inte med datorn, jag klarar mig bra utan. Jag är rätt trött på att sitta här och nörda, det blir mest att jag kollar facebook ett par gånger om dagen och kanske twittrar lite, och sen uppdaterar jag bloggen och när jag är färdig med det så gör jag andra grejer.I vilket fall som helst så träffade jag tokGabbi igår och det var ganska trevligt.
Snackade en del och tittade lite på film, bland annat Simpsons filmen för hon hade inte sett den.
Senare samma dag träffade jag en annan person också.
Vi hade ett storslaget Kinderäggskalas! de ni. Det var skitroligt, drickyoghurt och kinderägg var en mycket speciell kombination vet jag efter detta. Vi åkte till Lund senare och åt sushi på Rå Epok, och när vi var ute på parkeringen sa han något i stil med "Hallå du där borta, vill du ha ett kinderägg!?" till någon som varken han eller jag kände som gick förbi en bit bort. Jag skrattade så jag trodde jag skulle sluta existera, eller nåt sånt.
3 maj 2012

Happhapp då var det dags att slänga in ett blogginlägg nu igen då :)

jag är rätt trött fortfarande men släpade iväg mig till skolan idag ändå, fick veta att jag fick G+ på författarporträttet, det tog jävligt lång tid att få ihop så jag är nöjd.
Dessutom fick jag göra en del av nationella provet i Engelska som jag missat, så jag fick göra det i lugn & ro nu.
Skulle skriva en uppsats. Jag valde ämnet people, passion...Ehh ja vad det nu hette. Man skulle i alla fall skriva om något/någon som betyder mycket och som kanske ändrat något eller så. Ni kan ju aldrig räkna ut vem jag skrev om va? ;)

Per Fritzells Releaseparty

Var så jäävla roligt!

Vi kom fram till Lorensbergsteatern ca 18.20, hämtade våra biljetter som vi betalt i förväg och ställde oss och väntade på en gång. Jag tyckte det var ganska jobbigt men jag har världens sämsta tålamod också så det säger en hel del.

När vi väl blev insläppta där strax innan 19.00, nån gång gick vi ner till toaletterna och jag ställde mig vid spegeln och fixade till mig lite. Det är rätt obligatoriskt att jag gör så numera.

Efter det så skulle teaterchefen kolla våra biljetter. Hon är väldigt trevlig måste jag ju tillägga. Verkar vara en väldigt jordnära och snäll person och det uppskattas grymt mycket för man blir så glad av sånna människor, Pernilla Wagnborg heter hon :)

vi gick upp till Lorensbar som deras lilla bar och gamla mötesrum heter och det är en alldeles lagom stor och trevlig lokal. Det var väldigt fint däruppe och jag älskar atmosfären på i princip hela teatern det är så sjukt jävla fint överallt! Om jag förstår det rätt så är teatern byggd/ombyggd efter en brand (teatern var teatern innan dess med) -1868. Så det är riktigt gammalt, lite slitet men ändå så himla trivsamt.

Jaja nog om det.

Per tog emot sina gäster på ett otroligt proffsigt sätt. Han hälsade artigt och visade typ till borden. Ja, faktiskt. Han berättade för oss var vi skulle ta vägen. Kanske det var han hade gjort bordsplaceringen? hahahahaha. Nej jag vet faktiskt inte vem som gjort det men fint var det!

Jag var så jävla skakis så jag åt nästan ingenting. Jag har ju Aspergers syndrom och kan fega ur för minsta lilla i alldeles fel tillfälle, det var ju såhär att dom andra från Galenskaparna & After Shave var där också, eller för att vara korrekt, Jan, Knut, Anders & Claes så jag kunde ju inte direkt fokusera på maten och sånt.

Det var mingel & snack i ca en timme innan Pers spelning började. Han är så jävla trevlig! dom är det allihop men han var riktigt schysst! det hände vissa saker som glädjer mig enormt, men jag skriver inte vad eftersom någon kanske sabbar detta för mig. Inte för att jag tror det men det var en speciell grej som hände. :D

Hur som helst, hans spelning var jävulskt bra.

Fick Pers autograf och en liten hälsning till och allt det levererades med en kram.  :)

(En kille gick och fixade det till mig för jag är feg)

kramade honom sammanlagt tre gånger. 8D En när jag kom dit, en när jag fick autografen och en när vi skulle därifrån, för vi gick till honom och sa hejdå när vi skulle sticka.


I väntan på att bli insläppt O.ô Bilden blev skitkonstig?!?!Sådär såg den lilla scenen ut!
Kass bild. Men det är Per i alla fall :)

Läs på wikipedia om honom, om det är någon som undrar vem han är http://sv.wikipedia.org/wiki/Per_Fritzell


Gööteeebooorg

Då ska jag till Göteborg idag då :) alltså inte än, såklart. Men om ett par timmar.RSS 2.0