OCH DETTA..

Jag tänkte bara säga det att jag ska göra i ordning en ny design till bloggen idag också [:

massor med grattis till Georg idag.

Grattis på födelsedagen älsklings Georg :3
.

way better

Jag är alltså tillbaka från Tyskland, och jag är väldigt trött. Tro mig, att vakna innan klockan sex varje morgon i över tre dagar sätter verkligen sina spår haha. Men hur som helst, jag ska försöka gå och lägga mig i bra tid idag så att jag är piggare i morgon. Får väl se hur det blir med det.
Jag ska gå ut en sväng om ett tag, och sen färga om håret. Har så mycket utväxt nu och det är fult, jag hatar min riktiga hårfärg, groze.

Och.. Hmm, köpte väldigt mycket kläder i Tyskland, men billigt och bra. Det gillar jag :D

jag var med min kompis på Starbucks, det var första gången jag var där det var jätte trevligt. Två av hans vänner var med också, de var nästan lika roliga som honom själv och då skrattar man mer än en gång, hehe.

H&M och New Yorker har massor med fina kläder som jag förälskar mig i fortare än kvickt, och snart så ska jag köpa mig ett par nya Converse jag har bestämt mig för ett par blå, låga.

Jag ska kolla på en film nu istället för att sitta här jag har så förbannat tråkigt redan.

.

some stuffs from Germany ~

.

.

.

.

.


Viktig information ;D

.


You're next!

.
Min kompis skickade den här bilden på msn, han sa att han kände sig som den där lille
kaninen idag.. Trevligt..

Ja förresten... någon åsikt om min lilla förändring i bloggdesignen? säg något isåfall :3
jag gillar det, blev mycket mer jag nu, trots att jag inte är en speciellt "rosa" tjej. Hehe :D
bloggen är ju en dagbok. Min dagbok, som jag nu händelsevis råkar dela med världen, fast råkar kanske man inte kan säga eftersom det är medvetet? ;) Eller jo! jag säger det. "HERRE GUD KAN NÅGON SE VAD JAG SKRIVER?" jag visste inte ens att internet är uppfunnet. Ursäkta mitt skitsnack, jag är jätte trött. Fast inte trött, rastlös, tankespridd.. Helt enkelt inte här just nu.
Måste städa mitt rum också fan, varför sitter jag här och postar detta egentligen?
Jag vet inte.. Det är inte mycket jag vet när jag är såhär, kalla mig virrpanna.



MUSIK!

Tänkte vara snäll & dela med mig av en spotifylista vad tycks? Har jag konstig musiksmak? ;3
  Musik Matchar Mars.

23 mars 2011

Egentligen hade jag ju tänkt att posta lite bilder igår men jag hade problem med blogg.se hela dagen o:
Jag vet inte alls varför gick inte att logga in bara. Fast idag var det inget fel alls, jag postar ett inlägg nu istället.

Det är nästan varmt ute idag, värsta vårvädret. Köpte ett nagellack idag (wow vilket fynd!) hehe, kanske ingenting unikt. Ett sånt där Isadora nagellack, så jag har målat naglarna i det här "Grafiti nails" eller vad det heter. Jag tycker det är sjukt coolt, det blir så snyggt! en rosa nyans åt det mer beiga eller bruna hållet, och med grönt lack över så blir det värsta häftigt. Jag älskar det! :) 

Trixie var med ute och åkte bil idag också, hon var så duktig, hon satt själv i baksätet. Lite rädd var hon i början men hon lugnade sig jätte fort sen så fick hon sitta kvar några minuter själv också det gick förvånansvärt bra, blir så stolt.. Haha.. 

Och sen såå.. Blir det att åka till Hörby en stund senare, längtar till fredag också så oerhört mycket. 

.
I look scary. Kanske beror det på det episka redigeringen? we like picnik, doesn't we? :D 

Good for once.

Idag var det veckans första dag, måndag alltså. Skolan gick snabbt och smärtfritt, i morgon har jag ett prov att göra, fast kan det mesta som jag behöver kunna och dessutom har jag massor med saker att längta till, speciellt fredag.
Fast egentligen torsdag också för då är det studiedag i skolan, alltså blir det bara tre skoldagar denna veckan, och jag är ledig på fredag också, då det roliga händer. Räcker med ett endaste ord ord. TYSKLAND!
Ska bli jätte roligt, blir så himla glad av allt det här.. Haha.
Och jag säger det ännu en gång, nästa månad blir superbra. Jag känner mig verkligen på topp, full av energi och nu kan i princip ingenting gå fel.

Ja, förresten jag har ny frisyr också! med lugg. Har inte haft det sedan jag var liten men det blev rätt så bra tycker jag, kan visa i morgon hur det blev :)





.

Comet Comet Comet, eller inte?

Söt bild tycker jag! och jag hoppas att de kommer till Comet i år, Tokio Hotel alltså. Saknar de så jävla mycket att det gör ont.


.


Trixie är så busig!

Trixie var riktigt envis idag! det började med att hon ville ha med sig ett halvt träd med sig in efter morgonpromenaden, hon låg kvar ute en lång stund för att tugga på det och det var riktigt kallt för mig att stå där i ett hörn, och tro mig hon springer flera varv runt allt möjligt bara för att göra mig irriterad, det är den absoluta nackdelen med flexikoppel - Det blir så jävla trassligt... Hon blir helt hyper också, det lilla monstret!
Och när det var dags för lite mat för hennes del så klev hon med bägge framtassarna i det, mysigt? nej.
Så nu lite senare är det dags för henne att bada :)


.

.


.
Gott med träd! (Bilderna är lite halvdåliga då jag inte använde någon inställning på kameran alls) 


 


var går gränsen någonstans?

Jag sitter här ensam, har ganska så tråkigt just nu faktist. Alltså, jag vill så mycket men som vanligt gäller det helt omöjliga saker, jag önskar att inte jag var så himla komplicerad som jag är.
Jag måste börja tänka mer :l
Okej, det låter helt fånigt, vaddå tänka mer liksom?
jag gör så himla mycket misstag gång på gång jag har redan ångrat en sak som inte ens har hänt ännu.

 


.

Far away from reality? eller..? 
grejen är den att det vet jag inte, jag vill bara bli förstådd men det verkar inte riktigt som att jag når hela vägen fram. Vet inte riktigt hur jag ska göra, har också rätt så svårt för att förklara med de rätta orden, jag behöver tid att tänka igenom det jag har tänkt.. Kan man uttrycka sig på det viset? tror jag knappast egentligen fast detta gäller någonting viktigt, en speciell grej.
Vill inte hamna i trubbel.. Kanske jag borde hålla mig på avstånd i alla fall för att inte orsaka någonting jag kan ångra? blää för detta!


sötnosen!


Haha söt eller hur? apan är förresten hennes favoritleksak.

.


Time is something you don't know

Jag hade inte tid att blogga igår o:
sjukt dumt. Men skitsamma, slänger in ett inlägg nu så kan vi låtsas att detta är igår. HAHA! så logiskt.. Nej.
Jag har jätte tråkigt, ska snart göra mig i ordning för att åka in till Hörby ett litet tag.
Skulle ju ladda upp bilder här också, aiiight? det har jag glömt. Ska också fixa det, grejen är den att jag har verkligen inget att ta kort på. Jag behöver insperation.
Nästa månad blir roligare... Då blir det mer bilder, kanske mer bilder än någonsin här på bloggen? får se då :D


I'm alive!

Får slänga in ett litet inlägg i bloggen känner jag, det kändes rätt tomt plus att mitt inlägg innan detta var så pass sorgligt så.. det såg för tomt ut helt enkelt.

Det regnar och stormar halvt om halvt här ute plus att det drar ifrån mitt fönster också, det är så jävla kallt pågrund av det. Blä!

Min lille Trixie ligger och sover på golvet under mitt sängbord (hon lägger sig gärna under bord) jag tror kanske att det beror på att det blir som ett litet hus? hundar gillar ju när det blir lite så.

Jag har ångest för världens mest dumma och idiotiska sak, jag tror att detta kanske kommer bli det dummaste hittils i mitt liv, jag vet inte.
Det får jag se då helt enkelt.
Tänkte ladda upp lite nya bilder här men ohno, datorn är helt idiotisk idag.

Får väl bli i morgon istället då o:




Den vackraste ängeln av alla, är du Peter.

Peter <3


Godmorgon!

Riktigt härlig dag, endast en timme i skolan för min del. ;D
Efter det ska jag hem & slappa, måste passa på att göra det också. Händer väldigt mycket runt omkring nu och det är viktigt att få tid över till annat också, fritid helt enkelt.


Jag saknar en viss person så oerhört mycket, det gör nästan ont i hjärtat.
Hatar att sakna, det är nästan det jobbigaste som jag vet tror jag.

Men saksamma nu ska jag dricka en kopp med chokladkaffe (supergott är det) med sånt awesome espresso skum, man blir pigg också, ett stort pluspoäng på det.


Detta är humor!!

Claes Eriksson & Peter Rangmar, så jävla underbara. Haha!! (snygg stillbild också 8D)


visste ni detta? ;D

1) Jag blir alltid förälskad i äldre killar, och då menar jag verkligen mycket äldre! vet inte hur det började, eller varför det är så, men that's it.

2) Jag är FORTFARANDE beroende av tuggummi, tuggar som en dum kossa, vet ni ;D

3) Jag köper alltid högklackade skor även fast jag vet att jag nästan inte kan gå i dem..

4) Jag älskar att gå på musikaler

5) Jag klarar inte att sticka till skolan ifall inte jag har hört minst en låt som jag tycker om innan x3


Måndag, 14 mars.

Idag har det varit en okej dag, tycker dock att helgen gick lite fort!
fast jag ska väl inte klaga? men hur som helst, har kommit hem ifrån skolan nu, det hände inte så mycket där, jobbade en hel del med engelska och så.

Ska göra om mitt senaste hemkunskapsprov för det blev IG på det :( är det bara jag eller är betygen i skolan jävligt orättvisa? man har ju liksom ingen chans att klara det o: hade typ fyra poängs skillnad från att få godkänt, fattar inte varför man måste plugga så jävla mycket för att klara det, man hinner inte ha någon fritid ju!?

har jävligt ont i fötterna får jag ju ta & säga, igår så var jag i Lund och jag tror att jag gick säkert minst en mil i klackskor! slå det om ni kan - Det var jävligt plågsamt...  x3

Trixie ligger här brevid mig och sover just nu, har varit ute med henne lite, hon tycker att det är jätte roligt. Hon är snabb, riktigt riktigt snabb.. Tur att jag har ett flexikoppel på typ fem meter till henne, annars hade man inte stått kvar på fötterna länge x)

Tänker köpa ett par nya converse om ett tag kanske? jag har typ fyra par klackar och det är INTE bekvämt ifall man ska gå långt..

Vet inte om jag ska ha ett par svarta, eller vita kanske? fast mina absoluta favoriter är de skorna med mönster, de är rätt så ovanliga här vad jag vet Jävla tur att internet finns, så man kan beställa :3

Eller kanske låga röda? Hade velat se hur dem ser ut i verkligheten, mycket lättare att avgöra då...

.
http://www.brandos.se



Detta händer nu.

Jag tänkte bara tala om att jag inte är död, har bara inget speciellt att blogga om, nästa månad händer det väldigt mycket mer än vad det gör just nu och det ser jag framemot, jävligt kul ska det bli. Kan ju säga att jag har ett väldigt fullbokat schema när det kommer till såkallade events ;)
Det enda som fattas nu är typ att TH släpper ett nytt album och turnerar i Europa igen, eller något liknande o;
då är min lilla lista komplett. 

Skolan går ganska så bra just nu också, eller så bra som det skulle kunna gå för min del åtminstone. 
Trixie var hos veterinären för ett par dagar sedan, det gick jätte bra :)
hon ska få rabiesvaccin också om ett par veckor, för att hon ska kunna följa med utomlands. 

Utöver allt detta så vet jag inte vad jag ska skriva mera, eller egentligen så vet jag fast jag håller det hemligt ett tag till istället ;* 

  

En liten lista!

ALLMÄNT...
Namn: Emma
Piercingar: Har en i näsan, en i läppen och vanliga örhänge, ska skaffa en labret piercing.
Tatueringar: Inga, och tror inte att jag ska skaffa heller.
Längd: 165 cm, max.
Skostorlek: jag är big foot o: typ 39-40.
Hårfärg: Färgat till brunrött, är egentligen blond
Är du kär i någon: Yes!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja..
Tänker du på självmord: nej!
Tycker andra att du är attraktiv: det tvivlar jag på x3
Vilket shampoo använder du: oftast schwarzkopf
Vilken parfym använder du: en som heter Sporty & Pink, och Avril Lavigne's :)
Vad är du rädd för: jag är en riktig fegis, så jag tänker inte skriva allt här.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Nej fyfan! xD 


SENASTE...

Film du hyrde: Det var så jävla länge sedan så det minns jag inte xD
Film du köpte: Sweeney Todd
Låten du lyssnade på: Tokio Hotel - Hunde
Låten du hade på hjärnan: har musik i huvudet jämt xD
Låten du laddade ner: Sånt skit håller inte jag på mig, jag klarar mig med spotify och youtube.
Personen du ringde: vet inte xP
TV program du tittade på: Minns inte.
Personen du tänkte på: världens sötaste sötnos!


FAVORIT...

Mat:  Sushi x3
Låt: In Your Shadow I Can Shine
Sak att göra: gå på musikaler ;P
Sport: Jag vet inte faktist..
Dryck: coca-cola, vatten med is
Kläder: jeans!
Film: har jätte många favoriter :)
Bil:  audi r8 
Favorit serie: Vet inte o:

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Nej inte direkt x3
Är du glad nu: sådär
Var du glad igår: Hyffsat neutral.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej
Vad dansar du till: Hahahaha det vet jag inte!
Stockholm är: sveriges huvudstad, och där har jag aldrig varit x3
Göteborg är: trevligt :D
Kan du sjunga: kan väl alla göra? :) det beror väl på vad lyssnaren tycker!
Mer värt än guld: Alla som jag bryr mig om!
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti xD
Ett land jag helst vill besöka: Tyskland!! ;) nej okej, kanske Usa Japan eller Italien? :)
Ska bli skoj: 10 april och.. eeh.. en annan dag i april!
Ska inte bli skoj: Skolan på måndag!
Sparar till: Allt jag vill ha x3
Väntar på: mycket :O
Pålägg som gäller: äter inte så mycket mackor xD
Dagens dryck: Ingenting hittils.


Varför just han? :'(


Varför är livet så himla orättvist? många klagar i onödan, utan en riktig anledning men nu när jag tänker efter så undrar jag, varför måste alla bra människor dö tidigt? vem bestämmer det egentligen?
det känns så tomt. Peter Rangmar, varför var du en av de människor som inte fick leva livet ända tills det riktiga slutet. Cancer borde utrotas. Du var så underbar Peter, och jag insåg det först igår! charmen, kroppsspråket, rösten. Så himla vackert... Jag önskar att du fortfarande levde för jag skulle kunna betala alla pengar i hela världen för att bara få krama dig.
Det som gör mig mest sorgsen är att finaste Peter dog dagen efter min ett års dag, 24 maj 1997. Varför..?





right now

.

Idag är det tisdag den åttonde mars. Jag är rätt så uttråkad, jag var i skolan innan. Arbetade en hel del med svenska, ägnar vissa dagar åt lite mer specifika ämne för att utveckla mina kunskaper i ett visst område ifall man uttrycker sig så, det funkar alldeles utmärkt, och utom det så är allt som vanligt.
Trixies tassar har blivit helt enorma förresten x3

eeeeeh.. men sen så finns det ingenting annat att säga. Längtar till 10 april <3




 

Today.

Idag är det lördag, en rätt så tråkig sådan för här händer det i princip ingenting. Har ägnat min tid åt hunden mest och innan var jag ute och gick en sväng, vädret idag har ju varit kanonfint, har inte varit så varmt på länge, fast egentligen är jag lite tråkig för jag gillar inte direkt sol.
Nu är det alldeles kolsvart ute, synd att det blir mörkt så snabbt fortfarande..

Nu har jag målat mina naglar gröna, lyssnar på bästa Tokio Hotel och skickar runt lite sms :) 
- Alltså så tar jag det bara lungt nu, ibland är det skönt att göra det så slipper man tänka så himla mycket på annat. Jag fattar inte grejen med att gå på fester och sånt, det är så himla många människor som super sig fulla varenda helg, det skulle aldrig falla mig in att göra så, inte alls.. 

All snö är förresten borta utom lite som finns vid vägkanten här utanför men det är en bra känsla, luften här är alldeles ren.. Älskar det. 


 

Var bara tvungen att titta på det här..


4 mars 2011, fredag.

Sitter på mitt rum just nu, har inget att göra direkt. Trixie ligger på golvet med sin leksaksapa, hon fick den för ett par dagar sedan och det blev absolut hennes bästa vän, haha! Hon är så himla söt när hon får grejer som hon tycker om, gäller både godis och leksaker för direkt när man ger det till henne så springer hon iväg, det är jätte gulligt.. Har jag förresten inte skrivit det innan? Tyckte jag kände igen det..? Eller nä, jag kanske sa det till någon eller skrev det någon annanstans, minns inte.
Men struntsamma, för min del så händer här inte så jätte mycket idag. Har studiedag på måndag och det är jag väldigt glad över, vem vill inte ha en extra helgdag liksom? :) 

och appropå måndag, då ska Trixie till veterinären, hon ska chippas, vaccineras och få sina klor klippta, de har växt väldigt mycket sedan hon kom hit.


Och nu har jag typ ingenting annat att skriva om. Men kan tillägga att jag längtar jätte mycket till den 10 april!!!



.

Lilltjejen med sin älskade apa :)


The Sun Will Shine Like Never Before ~

Herre gud vad jag saknar Tokio Hotel. Idag, och i morgon var det ett helt år sedan de var i Sverige, såg dem ju i Göteborg, kan fortfarande inte riktigt fatta att det är sant för liksom, jag är så rädd att jag aldrig igen ska få vara med om det. Jag har sett TH många gånger, brukar inte alls komma ihåg de specifika årsdagarna men just i detta fallet så känns det som att tiden har gått alldeles för fort. Jag saknar Welcome To Humanoid City Live.

EN VIKTIG SAK. Bilderna här nedanför är mina, ingen copyright märkning på dem, för att jag orkade inte lägga till det just nu, jag hoppas verkligen att alla ni TH-fans som råkar se bilderna respektera det, så spara inte bilderna utan att fråga först! **


.

.

.

.  .



Älskvärt!

Oj jag hann visst inte med bloggen igår :(
jag hade så himla ont i huvudet så så jag orkade inte uppdatera, men nu gör jag det så klaga inte haha.

I morgon, hemkunskapsprov, nu kollar jag på Hajen Som Visste För Mycket, typ en av de roligaste Svenska komedier som finns tycker jag helt ärligt, den är från 1989, så jag var inte född då ens, men jaja. x3

Jag är allmänt överlycklig just nu på grund av en sak som jag tyvärr inte kan tala om för någon för att det är rätt hemligt, jag vill liksom inte att den personen det handlar om ska råka läsa detta, inte ens för att jag tror personen läser min blogg men ändå.
Det gäller i april, men det är det enda som jag kan säga ;D

.





RSS 2.0