Taggar!

Håret är färgat, nya kläder är införskaffade och jag taggar Hagmans Konditori i övermorgon och After Shave's krogshowsföreställning i Gislaved som ligger långt åt helvete här ifrån om ca 2 veckor. 
Köpte även ett rött nagellack, och ett svart. Snygg ska man va ;) eller åtminstone ska kläderna vara det.



Jag vet inte hur vidare mycket tid jag kommer att ha till bloggen nu då alltså jag kommer ju naturligtvis uppdatera så fort tiden räcker till..


Skoj!

Jippie vad roligt!!

Ffffiiilm

Såhär brukar det se ut när jag ska välja vilken film jag ska kolla på. Det såg ut så tidigare idag och filmerna ligger kvar på golvet om någon undrar. Haha!

Ska boka tid till frisören för jag är jätte inne på att skaffa nån slags scene-frisyr. En gång för alla.. Ni vet, bättre sent än aldrig ;)
Sen ska jag färga om det och sen blir det shopping på tisdag.



I övrigt så har jag nu 105 dvd filmer :D

<333

Jag ska på krogshow, de ni ;) det är tredje gången. Egentligen är det 18årsgräns, men jag har vuxen med, det blir toppen. Med mina idoler dessutom, bättre kan det fasen inte bli, jävlar vad glad jag är. Ska spana in Anders lite. Har en crush på honom det är helt megasuperduperdåligt. Jag vet. Men sån är jag.....


tråkigt värre

Idag är det rätt lungt här. Är rätt trött, var uppe alldeles för sent igår .__. Dumma mig.
Imorgon händer någonting jättekul :) Ni får se då vad det är för någonting för jag säger ingenting i förväg.
Jag har ont i huvudet och är grymt osocial och det är inte så bra, eftersom vi har besök här nu. Orkar inteeee.. Jaja får försöka bita ihop trots att jag inte vil. Så är det ibland
Har i alla fall hunnit med en 20 minuters promenad ner till Netto här innan. Förlorade inte så mycket kalorier på det men jag har inte ens ätit någonting ännu, så det är väl ingen fara tror jag. Eller jag vet inte egentligen, saksamma.


Tror jag avslutar såhär för jag har verkligen inget mer att säga.


Sushi

Världens bästa fredagsmat, enligt mig :)


Hahah skoj.

Hejhej här sitter jag och är allmänt jobbig igen då. Jag har rätt kul faktiskt, när man har sociala personer att prata med så har man åtminstone helt okej tidsfördriv och så är fallet. Jag har galet roliga vänner egentligen jag har skrattat hur mycket som helst här och det är jätteskönt att få känna sig lite glad. Tjänar ingenting till att gå och deppa över ingenting liksom.


Tokiga jag!

Senare så ska jag till Hörby och handla, efter det vet jag inte vad som händer. Känner mig helt okej idag i varje fall. Jag kan verkligen inte släppa taget om Hörby, det är konstigt det är liksom en ministad, ett litet samhälle mitt i Skåne men jag bodde där i nästan 5 år och jag hittar där och sånt och helt plöstligt är man på ett nytt ställe igen och då känns det inte lika bekant liksom. Här finns ju typ... Coop, Willys, ICA, Överskottsbolaget och säkerligen fler affärer än så och i Hörby finns 3 stycken. Snacka om problem.

Och annars vet jag inte så mycket mer om vad jag ska säga. Har inte gjort det än så jag får väl göra det nu. Önskar Kronprinsessan Victoria och Daniel lycka till med deras lilla Estelle. Namnet var väldigt fint, jag trodde inte att de skulla välja ett så orginellt namn men tydligen. Egentligen bryr jag mig inte ett dugg men man kan väl åtminstone vara liiiiiiite svensk för några sekunder....
SÅÅÅ nu var det slut på det.


Jag ska hämta nåt att dricka.




Tråkigt.

..Fick en sån här "salmiak-creme" av Martin igår. Godisgrejsimojs. Den var jätteäcklig, så jag slängde den ._.




Sen har jag inte så mycket mer att tillägga, kollar på tv och sånt. Har varit ute två gånger och bränt lite kalorier men som vanligt har jag ätit alldeles för lite. Imorgon händer mer tror jag och då återkommer jag med mer intressanta uppdateringar :)



Broder Tucks födelsedag! ;)

Idag blir det sen bloggning pågrund av att min kära "broder Tuck" fyllde år idag så vi har varit i Hörby och haft någon slags middag, kan man väl säga. Det var rätt trevligt och framför allt god mat. Jag som försöker gå ner massa i vikt känner mig dock helt idiotisk nu eftersom jag inte ville äta egentligen men gjorde det ändå, men dom kalorierna har jag tänkt bränna bort i morgon. Mat behöver ju alla så jag har ju förvisso inte syndat så mycket.

Käkade pepparbiff med ugnsrostade rotfrukter (bl.a sötpotatis), sallad med gurka grönsallad och avokado, och creme fraiche-kantarell cognac. Det var jättegott faktiskt.
Och sen så blev det hemmagjord vaniljglass. Gott det också!
Känner mig rättså duktig eftersom jag bidragit med matidéer. Helt dum är jag inte får jag ju säga, till och med jag som annars inte ens käkar särskillt mycket kött gillade maten (alltså äter mest vegetariskt)  :)



Tog en halvkass bild lite snabbt innan också. Hoppas det funkar

"idag har ingenting hänt"

Jahapp hur står det till idag då? jo jag vet inte faktiskt. Jag var helt tom i huvudet när jag vaknade i morse och så brukar det aldrig annars vara. Ni som läser min blogg förstår nog att jag är en riktig dagdrömmare.
I vilket fall som helst...Jag gick upp. Skickade en massa sms, sminkade mig lite eftersom jag inte orkar se ut som en säck potatis idag. (Ganska egendomligt uttryck, kanske) Sen gick jag till kylskåpet och hällde upp ett glas med Ramlösa, drack upp det, satte glaset på diskbänken och gick in på mitt rum och startade datorn. OCH NU SITTER JAG HÄR! oh yes. Tro det eller ej.

Sen går jag ut en sväng antar jag, men vill inte lämna huset själv eftersom jag har läskigt dåligt lokalsinne och jag skulle säkert tappa bort mig så fort jag går ut på gatan. Ok, lite ironi i det men ändå lite halvsanning, alltså det är heeemskt att vara jag ibland..!!

Jag är på jättekonstigt humör idag. Jobbigt humör. = Arg. Då tänker väl alla typ... "SHIEEET HON HAR MENS!!" men nä så är det inte faktiskt. HAHAHAH ja ni ser själva hur jag är, grymt oseriös och väldigt jobbig.

Äh, jag tänker göra det enkelt för både mig själv och för dom som läser genom att sammanfatta mitt skitsnack med dessa videos....





Jaooo. Galenskaparna & After Shave är bäst på att beskriva min tillvaro. Creds till dom! ;)

20 februari 2012

Jag har varit i Hörby över dagen. Hade ganska tråkigt för jag var själv och sen efter ett par timmar stack jag och mamms till ICA och handlade hem lite käk. Jag har ju börjat träna mer och äta...Mindre? så det blev ju inte dyrt kan jag ju säga eftersom jag i princip bara käkar råa grönsaker. Man märker direkt att när man väl satt igång med att bränna mer kalorier och får upp sitt tempo så blir man mätt fortare också. Det blir i alla fall idag. Idag har jag förbrukat 23 kalorier. Ja, det är jättelite men eftersom jag inte haft tid att gå ut och sånt idag så vägrar jag äta mer än jag förbränner så är det bara. Jag har faktiskt tappat ett par tre kilo på några veckor nu så det börjar kännas värt det. Jag använder ShapeUp Club för att räkna ut kaloriintag, samt träning och då brukar jag använda stoppuret på min mobil för att räkna ut hur långa promenader jag tar och på så sätt kan jag räkna ut hur mycket kalorier som förbränns. Finns som app på android och iPhone, och dom har även en hemsida man kan synka sina uppgifter till så man kan kolla upp det därifrån också. Skitbra!

Dagens mat blev selleri och en fullkornsskorpa...Hmmm... Men jag säger det en gång till, att det ÄR värt det.


Heeemskt...

Dagen började inte bra får jag ju ta och säga. Jag fick faktiskt panik på riktigt mina ben darrade och jag grät nästan av rädsla ._.
Kolla, jag vaknade rättså sent, det är ju söndag och jag var uppe länge igår så jag passade på att sova ut (Och det är bra för jag känner mig hyffsat utvilad nu)...Men som jag sa, jag fick panik.

När jag vaknade tyckte jag det lät som att det ringde på dörren men jag hade tv:n igång för jag tänkte att det kanske hördes därifrån, jag har aldrig hört hur ringklockan här låter så jag brydde mig inte att öppna dörren liksom och sen så har jag blivit tillsagd att inte öppna dörren för främlingar (Eftersom ingen hört av sig så tänkte jag att det inte var viktigt)
och gick in på badrummet med dörren lite halvt öppen
Det är nu jag blir rädd, för det låter som att någon försöker bryta sig in, seriöst. Jag blev så rädd så jag vågade knappt röra mig. Jag var (och är fortfarande) själv hemma.
Jag väntade ett telefonsamtal och skulle dessutom duscha, så jag stannade på badrummet och det bara fortsatte hela tiden, sen lät det som om någon vred om en nyckel jag tänkte liksom...Shit?! tänk om det är någon som tror att dom som bodde här innan bor kvar eller om det rent ut sagt är någon som försöker göra inbrott. Jag satt kvar på badrummet och låste om mig för jag blev sååååå rädd. Jag vet inte men jag tror seriöst människan/människorna var kvar i flera timmar. Fy satan vad rädd jag blev!!!! usch.

Det löste sig sen, men jag är fortfarande skräckslagen


Eh.. Ser ut som att jag lutar jättekonstigt här, men det gör jag inte. Tog kortet från en skum vinkel bara. Hur som helst. Dagens jag.

Snart blir det promenad för att lugna nerverna lite och efter det blir det Kontoret tv4.
För att Kim är helt bedårande och gör mig helt knäsvag

18 februari 2012

Jag har varit ute och gått min dagliga losta-lite-vikt promenad och det börjar faktiskt bli lite resultat redan. Nu jävlar ska jag skaffa lite självförtroende.

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag. Kollar på Glad Pack nu, och för dom som inte vet så är det en tv-serie som Galenskaparna & After Shave har gjort. Bäst!
Var bara 4 år när den visades på tv men jag minns det som igår. Det är liksom mitt allra första minne någonsin från min barndom och gud vad jag tyckte det var jätteskoj, och det gör jag fortfarande x3

Annars har jag inte så väldigt mycket att skriva om. Jag återkommer väl i morgon eller senare ikväll.


Webbcambild på mig från i morse... Trött och allt sånt.

men oj...?



Jaaaaaaaaaaaaaa okej detta gjorde verkligen min dag. Jag tänkte skippa bloggen idag men nu fick jag ett skäl till att inte göra det fan vad glad jag blir :) då blir det denna föreställning 2 gånger, grymt skoj!!

TAAACK!!!!

grönsak...?

Okej jag har verkligen drabbats av akut bantarnoja, jag vägrar äta mat som innehåller över 26 kalorier så det är min limit. Jag är jättehungrig men vägrar äta något annat än typ max 250 gram råa grönsaker
Hehehehe inga frågor på det tack.

Vill bara stärka mitt självförtroende för jag känner mig helt oduglig och det räcker nu jag vill kunna leva mitt liv utan ständig ångest över mitt utseende liksom... Världen ställer alldeles för stora krav på tjejer det är fan inte lätt att leva kan jag ju säga. Skäms ju över allt jag gör

Men.... Har inget annat att skriva än så. Har lov nu veckan som kommer, skööööönt.
Nu ska jag återgå till filmen jag tittar på.



Men seriöst jag menar allvar med det där om pressen över hur man ska se ut i dagens samhälle, skärp er världen...!



Skoj @ facebook




Hagmans Konditori <3









Tja...Alltså vad ska jag säga? SE DEN!!!! Alltså, just nu spelas föreställningen på Intiman i Stockholm, jag ska dit 3 mars och se den för tredje gången, det är helt klart värt det. After Shave är grymt jävla bra, dom bjuder på sig själva och dom är så begåvade. Blir så glaaaad. Älskvärt som inget annat.


Latmaskdag

Är själv hemma hela natten så jag antar att jag blir uppe rätt sent idag.... Äh struntsamma jag orkar ändå inte sticka till skolan i morgon, skippade denna dagen också eftersom jag har riktigt ont i huvudet igen :/
Tror det är för att jag sover så dåligt, det förstör ju tyvärr en hel del för mig ibland men jag kan inte rå för det, jag kan sova när jag väl sover men jag har såå mycket tankar som snurrar runt i huvudet på mig...

Annars är jag på rätt bra humör. Har varit ute och gått, städat mitt rum, duschat, målat naglarna i två gråa nyanser och sen så har jag ägnat resten av tiden av övrig skönhetsvård för det tycker jag behövs ibland. Jag tycker ju att jag är jätteful men man kan ju åtminstone försöka vårda sitt utseende... Så tycker i alla fall jag.

Nästa vecka är det lov och det tycker jag är skönt det är aldrig fel med lite ledighet, fast jag vet inte direkt vad som händer då det blir väl mest lite spontana saker. Eftersom jag är själv rätt mycket så får jag väl hitta på saker hemma å så, men det funkar det med. Ska ju snart på massa events, så då är det hur skönt som helst att ta det lungt och förbereda sig för lite längre resor och sånt.


Hahahaha...Eh jag tog en bild med webbcameran tidigt i morse. >Trött!!!<

Glad alla hjärtans dag..

Jag är precis hemkommen från skolan och har bänkat mig framför teven, såklart... Åh nej jag är inte alls ett dugg nördig. Vaknade tidigt i morse men det blev ganska stressigt ändå eftersom jag aldrig kan bestämma mig för vad jag ska ha på mig även om jag försöker bestämma det dagen innan... Usch det är så typiskt mig.

Ska snart äta lite och så och ska ut på en eventuell promenad senare, grejen är ju att det är så jävla kallt ute och det är inte kul att vara ute och gå i det vädret ifall man inte har massor med kläder på sig och jag orkar inte direkt vara spontan idag.


Men däremot vet jag att mitt rum är ganska stökigt och att jag behöver städa. Skulle ju egentligen laddat upp bilder på hur det ser ut här nu men det har inte blivit av det heller men så småningom har jag tänkt visa :)

Tog ett par stycken helt meningslösa bilder i skolan idag....Lägger ut dom på bloggen bara för att jag kan :P






^
En helt onödig uppgift med gammalt nationellt prov i engelska från ett tidigare år bara för att få en överblick på vad man ska göra.

Ehum...Jag hann med att knäppa egokort också, så denna bjuder jag på, det är väl lite småtrevligt trevligt med en uttråkad Aspergers Syndrom-unge... ^_^




13 februari 2012

Dagen har varit rätt så jobbig. Kom lite försent till skolan i morse pga av att jag inte visste vad jag skulle ha på mig.... Usch vilket dumt problem ändå, men jag glömmer alltid bort att bestämma det dagen innan så det blir alltid ett stressigt moment på morgonen.

Men ja, jag kom till skolan och träffade svenskläraren för lite vägledning med tyska och svenska (hon undervisar i tyska också) har rätt mycket som behöver göras, både nya uppgifter och sånt som redan är påbörjat.
Å andra sidan blir jag klar med mer och mer efterhand och hoppas på att det ska lösa sig så att jag får så många betyg som möjligt. Det är ju ändå ca 5 månader kvar och efter det finns det ju fler möjligheter på att få ordning på sina betyg, det kommer nog inte ta så lång tid när jag väl kommit igång med det.
Synd bara att jag inte känner mig så motiverad till det, jag måste ändra uppfattning om den biten för här kan man fan inte lata sig längre.

Sen träffade jag studievägledaren, gjorde i ordning gymnasievalsansökan, och hoppas på att allt ordnar sig.
Nu kollar jag på 112 - På liv och död Sjuan, älskar ambulans-polis-räddningstjänst program och ärligt talat så tror jag att jag hade velat bli sjukvårdare ifall inte jag hade skådespelardrömmar och ifall inte utbildningen hade varit så lång hahaha.... Det är väldigt intressant att ta del av deras yrke i vilket fall som helst. Den typen av program är något av det bästa jag vet.
Bilden är urkass men nått ska man väl komma med i alla fall :) Jag har inte tagit några andra bilder från innan idag så därför får detta duga för dagen.



söndag

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Har lite lagom tråkigt. Är trött och uttråkad som bara den. Väntar på att klockan ska bli 20.00 för då börjar Kontoret, äntligen. Hoppas det är roligt... Det tror jag. När världens bästa Kim är med så kan det ju knappast vara dåligt ändå. Har ju aldrig sett The Office heller så jag har ju inget att jämföra med.

Det har snöat en hel del här och i morse när jag vaknade så var det helt vitt här utanför. Rätt mysigt ändå, kan väl hoppas på snöstorm under natten och hela morgondagen för då kanske skolan blir inställd ;)
Men nä, jag ska inte tänka så dumt.

Utom detta har jag inte så mycket nytt att komma med. Det är en lugn söndag, inte så mycket mer än det.


11 februari 2012.

Jag är jättetrött idag efter att jag satt uppe alldeles för länge igår. Jag ska sluta med det, jag blir ju helt slut på morgonen när jag måste gå upp. Jag behöver mer rutiner i mitt vardagliga liv för det brukar alltid bli så att om jag vaknar tidigt, och då menar jag omkring klockan 6 på morgonen eller strax efter så brukar jag alltid bli jättetrött framemot eftermiddagen och då är det ju bättre att gå och lägga sig i hyffsad tid och gå upp lagom tidigt och sen kanske ta en powernap senare istället för att palla med allting. Det är verkligen stressigt nu, både hemma och i skolan och därför tar det på energin och dessutom kan det ju mycket väl bero på annat med men jag får skärpa mig ändå.

Jag vaknade rätt sent idag i alla fall. Käkade frukost och gjorde mig i ordning och sen gick jag till Netto och handlade lite saker som behövdes (Kan ju vara bra att vara spontan & hjälpsam ibland). Det tog ca 30 minuter och på den rundan har jag förbränt 148 kalorier. Det känns i alla fall rätt bra. Ska ta en runda till senare och hoppas på lite bättre resultat än så men man får ju ta lite i taget.

Sen så har jag väl inga speciella mål för dagen utom det. Skriver igen lite senare.


Postar en lite lagom överredigerad bild på dagens trötta och slitna jag....


dagen.

Det blev ett väldigt sent inlägg idag igen men eftersom jag var ledig idag så har jag ingen vettig bortförklaring. Jag orkade inte med datorn helt enkelt. Det har inte hänt så mycket idag, har inte varit på det bästa humöret. Lite ledsen och till och med lite sur. Jag känner mig lite gladare nu i alla fall. Var ute och gick lite innan, i ungefär 25 minuter. Hittade faktiskt än väldigt bra promenadväg längst med bostadsområdet här. Den leder till ett koloniområde, och vägen fortsätter så det är nog en rättså lång väg, men eftersom det var riktigt kallt så gick jag inte längre än så men jag ska försöka ta en runda varje kväll, för det behövs, och då är inte kylan ute någon bortförklaring. Tänker alltså försöka förbränna minst 125 kalorier om dagen, gärna mer än det men jag börjar så och hoppas på att förlora några kilo. Är jättemissnöjd med min figur... Känner ofta att jag inte duger så därför är det väl värt att göra någonting åt det. 

Det var en väldigt fin miljö där jag gick i alla fall och jag möttes av en vacker solnedgång. 





På måndag ska jag förmodligen träffa studievägledaren igen. Eller vad heter det egentligen? jag blir inte klok på om det är studievägledare, yrkesvägledare...? äh, jag säger SYV istället. Det är ju förkortningen av ordet så det blir ju mer korrekt än att jag bara chansar på att kunna det rätta ordet.
Jag ska skicka iväg gymnasievalet. Jag har bara två val. Eller 1. Kulturama i Stockholm, och Österlengymnasiet i Simrishamn. Men det kommer ju isåfall betyda att jag måste hitta någonstans att bo i Stockholm. Något att hyra eller så, jag ska ta reda på det lite längre fram i tiden för jag måste ju ha någonstans att ta vägen.




Här ska inte jag bli kvar
Nej, dom drömmar som jag har
Är av annan dimension
Som bättre passar min person


Dagen i text.

Jag ursäktar för den sena uppdateringen, men jag har faktiskt skäl för det idag eftersom det var en väldigt tråkig och lång dag och jag kom hem bara för ett par timmar sedan och jag slänger mig inte över datorn det första jag gör.
Jag vaknade onödigt tidigt. Tror inte ens att klockan var 6, och jag var alltså rätt trött, men jag gick upp och gjorde mig i ordning och stack till skolan. Käkade en Skyr yoghurt, vaniljsmak. Det är betydligt godare än vanlig yoghurt och vääldigt mättande så man orkar knappt hela. Men som sagt, i skolan så stod och väntade ett tag på läraren som skulle följa mig ner till datorsalen där svenska-uppsatserna skulle göras. (Nationella Prov) och eftersom jag missade den första delen av provet så fick jag göra det också senare och det tycker jag är bra så att jag också fick det gjort. Det känns ju ganska viktigt och då är det bara dumt att missa det. Jag tror faktiskt att det gick väldigt bra, i alla fall med del 2. Det hela tog väl ca 4 timmar men jag blev färdig på en halvtimme och då hade jag till och med hunnit med att skriva 4 sidor.
Minns inte vad exakt ämnet hette men jag valde en som handlade om när man blir vuxen och även när man blir vuxen till sinnet, vilka saker man bör kunna ta ansvar för osv. Eftersom jag skrev 4 sidor så fick jag väl med det viktigaste. I alla fall de saker jag vet om, och vad jag kan tänka mig att det är.
Efter det var det håltimme, i kanske en eller två timmar? det var väldigt länge i alla fall. Följde med Antonia ut och gick till ICA och sånt. Sen gick vi tillbaks till skolan och satt inomhus, det var ju alldeles för kallt ute. Har snöat hela dagen och det är väl 5 eller 6 minusgrader ute, säkert kallare nu när jag skriver detta.
Sen satt vi utanför klassrummen och snackade lite med några andra. Dom är helt okej :) jag sa inte så mycket, jag är ju ganska tystlåten och pratar bara om jag har något vettigt att säga, men vi satt där i varje fall. Ganska länge också dessutom, och sen gick vi tillbaks till "undervisningsrummet" eller hur jag ska förklara det som, jag vill inte kalla det för klassrum för det är det inte, och efter det var jag själv igen. Eller inte helt själv, men utan något sällskap. Fick en hel del gjort, Samhällskunskap, svenska, tyska... Och NP då förstås, och det tog ju mycket tid. Sen när skolan var slut fick jag stanna där lite längre än vanligt för att mamms fortfarande jobbade. Blev erbjuden att låna min kompis busskort, men det var inte lönt för jag hade inte ens nyckel hem eller så. Så jag fick helt enkelt vänta men det var inga problem, förrutom i slutet då jag inte kunde vara kvar i skolan längre, så jag fick helt enkelt gå ut. Det räcker med ett ord till att beskriva det. KALLT. Jävligt kallt var det. Men eftersom jag fortfarande lever så gick det väl bra i alla fall.
Måste tipsa om denna boken också! Beautiful Dead. En serie i fyra delar (hittils?) Den är väldigt välskriven och spännande. En övernaturlig/fantasy berättelse.
Värdelös bild....


NP

Jag är uppe och är hyffsat pigg. Ska försöka fixa ihop bloggdesignen senare. Det var ju banne mig inte enkelt...! idag blir det mer nationella prov. Svenska. Efter skolan lär jag ha väldigt tråkigt eftersom jag måste bli kvar in da place tills att mammakvinnan jobbat klart så jag kan komma hem. Har inget busskort eller nåt. Det skulle jag behöva ha för det blir trist att vänta, och kallt också för den delen. Men jag klarar mig.

Kanske ska byta bloggdesign.

Jag har tänkt att jag ska försöka göra en ny design snart, för den jag har nu är för tråkig och dessutom har jag lärt mig hur jag ska göra en helt egen design, utan nån slags hjälp så det blir säkert jättebra, om jag lyckas alltså. Först och främst måste jag få photoshop att fungera....Sen är det väl fritt fram bara :P

Tänkte bara skriva detta som ett litet kom ihåg till mig själv.

Kiwi :D



Jag har blivit väldigt förtjust i kiwi. Jag har aldrig tidigare direkt gillat det eftersom det är en väldigt "vass frukt" som jag tidigare uttryckt det som. Speciellt gul kiwi är jättegott. Hittade tyvärr inte det när jag var och handlade innan, så det fick bli vanlig. Gul är sötare och mindre "stickig" än den gröna. Men den funkar med.

Chowder! :D

Skolan börjar sent för min del idag. Börjar klockan 12.50 och slutar 15.00, så jag har god tid på att samla mig och alla mina känslor. Usch vad jobbigt det blir ibland. Jag är så tankespridd och jag går och grubblar över saker o ting hela tiden, det blir så rörigt. Det är egentligen inte det att jag är nedstämd eller så utan det är för att vara ärlig, mest mina tankar. Det är en självklarhet att alla tänker det gör man ju hela tiden, men jag samlar intryck och bildar funderingar kring allt jag upplever och det kan vara händelser från i princip när som helst i tiden, då blir det alltså väldigt blandat. Jag har rätt svårt att koncentrera mig i skolan ibland för jag blir lätt distraherad av omgivningen ifall det är mycket som är på gång runt om mig, vissa elever på skolan tänker ju inte direkt på att folk kanske behöver mycket tid för att fokusera... Åh jag blir alltid så grymt irriterad på dom personer som inte kan skärpa sig ibland. Dom bara flummar bort den tid som faktiskt är viktig.

Vad händer annars då? jo jag sitter här och dricker kaffe och ser på Chowder på Cartoon Network för jag behöver laddas upp med lite tokigheter på "morgonen". Ja, ni läste, kaffe. Jag kände att jag behövde en koffeinkick idag för annars orkar jag inte tänka. Bättre att vara lite för pigg än att inte palla med nånting. Det funkar ifall det är lite mjölk i.

Snart ska jag fixa håret och bege mig till skolan.



En bild bjuder jag på också
. Ehm, ja. mitt hår är väldigt tjockt och klumpigt innan jag borstat det, bilden blev jättedålig pga av blixten och sen gick jag lös på picnik.com...That's my excuse.


hallooooon.

Jag känner mig fortfarande lite smådeppig. Dock inte lika nere som tidigare idag, alltså det brukar vanligtvis kännas bättre efter en stund och så blev det ju sån tur var även idag. Jag har lite ont i huvudet nu bara och det beror nog på att det varit ganska soligt innan och jag hatar direkt solljus för det ger mig alltid huvudvärk, fast det börjar släppa det med så jag ska väl inte klaga egentligen.

Gör ingenting speciellt, ser på tv bara. Måste samla mig lite inför imorgon, då kan jag inte vara hemma. Lika bra att vara beredd redan nu annars blir det bara så jobbigt.

Bortsätt från allt det dystra så vill jag tillägga två saker. Dels så tycker jag att Brämhults hallondricka är världens bästa dryck just nu, och för det andra så var jag tvungen att köpa en tv tablå tidning, eftersom jag såg en bild på After Shave på omslaget. Under bilden stod det "Galna gubbar" och det fick mig att skratta :') och sen när jag slog upp första sidan i tidningen fanns där en bild från Kontoret och fina Sulocki var med på den bilden. Dubbelglädje för min del hahahaha det gjorde min dag. Det krävs inte mycket alls för att en Aspergare ska bli glad.



Deppdag

Okej, jag borde ju inte vara hemma från skolan nu men jag känner mig verkligen jättedeppig idag utan vidare, eller det finns ju förvisso en anledning men jag tycker inte att jag ska gå vad det handlar om. Allt kan man ju inte skriva i sin blogg hur personlig den än tycks vara.  Man måste sätta en gräns för vad som är "tillåtet" att skriva om och vad man ska hålla tyst om. Vem som helst kan läsa liksom.

Även om jag vet att det kommer lösa sig så känns det fortfarande väldigt jobbigt att gå till skolan det känns som att något tar emot. Jag brukar tänka på att man ska vara tacksam över att man får utbildning eftersom inte det är en självklarhet för alla i vår värld. Finns ju alldeles för många som inte får eller kan gå i skolan. Mitt problem är ju att jag är socialt missanpassat och det är ett väldigt jobbigt problem. Jag är ju en snäll och lugn person, och jag bryr mig verkligen om vad som händer runt omkring mig men jag är så tystlåten och då uppfattas ju det som att jag är blyg ochfast det är jag ju inte. I vissa sammanhang så känner jag mig väldigt självsäker och då tvekar jag inte på någonting och det är en ganska bra egenskap tror jag? fast sen är det som att någon kastar ner en bomb framför mig. Dessutom är det kanske inte bra att vara för snäll? man måste ju vara självsäker när man är själv ute i världen. Börjar få nån slags ångest över hur framtiden ska bli. Det är helt onödigt egentligen för jag har det ju bra och jag har alls ingenting att klaga på men känslan försvinner inte. Gymnasieval. Plugga. Bli vuxen och flytta hemifrån. Det är läskiga ord. Eller visst det är väl på vissa sätt skönt att sakta men säkert växa upp. Jag är förvisso bara snart 16 år. Om fyra månader för att vara lite mer exakt men tiden går ju så jävla fort och jag vill vara förberedd på hur det kan bli. Man måste ha en Plan B också, och det har jag ju. Hoppas någon kan vara villig och ge mig lite vardaglig vägledning snart så att saker och ting kan bli lättare, det löser sig säkert men jag har ambitioner och en stark vilja. Här gäller det att vara envis det vet jag.

Vettefan om jag postat denna bilden tidigare. Den får duga i detta inlägget också i vilket fall som helst


Det är inte lönt att sitta och deppa det är ju bara slöseri med tid. Varför vara ledsen när man istället kan se framåt? Jag vet inte varför det blir såhär tufft emellan åt.

Dessutom, så är jag fortfarande jättejätteförälskad i en person och det funderar jag också på ibland. Kan ingen slå mig i huvudet med ett basebollträ så att jag kan slippa fundera på någonting som är helt omöjligt och nästintill bisarrt men det känns ändå så underbart och det kanske till och med liiite normalt? Jag vet inte. Hur som helst, jag blir alldeles pirrig och ler utan vidare så fort jag hör hans fina röst. Det är som att en andlig kraft nuddar min själ och tusen glädjeendorfiner snurrar runt i hela min kropp och jag känner bara ren glädje. Hör jag hans röst på en måndag så är jag glad resten av veckan... Måste. Träffa. Honom. Snart.  AAAAAAAAAAHHHH! .__.


värdsliga problem..?

Nej nej nej, vad jobbigt det blev nu xD
Kolla, det är såhär att den 12 februari, så börjar Kontoret äntligen på tv4. Jag har väntat på det enda sen dom började spela in tv-serien för bövelen. Det börjar klockan åtta, och då är det självklart att jag måste titta. Frid och fröjd tänker ni då va? men så är det alls inte. För precis samtidigt, så går Så ska det låta, på svt1. Varför i helvete måste jag se det då? jo, därför att Jan Rippe och Anders Eriksson är med och i deras motståndarlag så är Per Fritzell och Knut Agnred med, alltså hela After Shave.
Min halvautistiska hjärna blir ju alldeles överhettad av detta O_O hur tusan ska jag klara det? och vilket program ska jag välja. Min tanke var som så, att på svtplay är kvalitén på filmklippet i hyffsat bra kvalité och finns kvar online en längre tid så man kan kolla flera gånger, utan reklam.


....På tv4play blir det reklam, lite sämre kvalité på klippet och dessutom så finns det inte tillgängligt lika länge (?)

Alltså så har jag kommit fram till följande.

Jag ska se Kontoret och efter det blir det Så ska det låta som jag i övrigt tycker är väldigt långtråkigt och konstigt. Jag gillade det när jag var liten, men jag är allergisk mot programledarsnubben. Tycker dessutom hela programupplägget är mycket mysko.
Behöver ju ändå se någonting skoj, kommer bli på toppenhumör efter 2,4 sekunder gissar jag på.


Öööhh.. Ja.... Jag är såhär på riktigt.

Tråkig fredag.

Jag har jättetråkigt. Det tycker inte jag att man ska ha på fredagskvällar. Det är väl då som folk brukar gå på fester och allt möjligt sånt, men jag, jag gör ingenting mer än det vanliga. Tror faktiskt att det är självvalt, men ibland känner man sig lite ensam det kan jag inte förneka. Och bloggen då? det är lite tomt här nu. Jag orkar inte blogga, speciellt då det inte händer något speciellt i mitt liv för tillfället. Klart, det händer ju någonting varenda dag men det är ändå i princip detsamma än så länge och då blir det lite långtråkigt om jag gång på gång ska skriva ner exakt hur mina vardagsrutiner ser ut, det orkar väl ingen att läsa dag ut och dag in? det skulle i alla fall inte jag göra.

Jag längtar tills att mitt liv blir mer händelserikt, jag har ju rätt mycket att se framemot och jag är rätt exalterad kring vad som komma skall. Det är rätt mycket, på nått vis längtar jag faktiskt till efter sommaren, då jag ska börja gymnasiet. Som det ser ut nu, ska jag först gå ett läsår (eller inte mer än en termin) på ett gymnasie i närheten där jag bor för att plugga upp mina betyg ifall jag inte skulle hinna med det. Risken finns ju tyvärr, men då finns möjligheten att få hjälp med problemen i skolan och så, och sen är det fritt fram till det som jag vill. Känns ju väldigt bra, tycker jag. Studievägledaren på skolan jag går på nu är dessutom väldigt tillmötesgående och enkel att prata med.

Annars finns inte så mycket att tillägga. Eller jo, ledig på måndag. Nationella prov på tisdag och torsdag och lite så.


gymnasium.

Dagen har varit mycket händelserik måste jag ju säga.

Jag vet knappt var jag ska börja fakiskt men jag har väldigt mycket tankar och allt snurrar runt i en farlig oordning uppe i huvudet på mig, men det känns ju mer eller mindre bra. Fast ganska överväldigande ändå.
Jo, jag träffade studievägledaren idag, hade ett möte då med andra ord. Hon gav mig en introduktion av hur man ska gå tillväga med gymnasieval. Hon var jättetrevlig och väldigt tillmötesgående, och det känns jättebra.
Hon visade mig ett par hemsidor och däribland http://www.skanegy.se/ där man kan få en överblick över vilka olika skolor som finns, och vilka möjligheter man har osv.
Just nu ser det inte så ljust ut för min del med tanke på att jag har rättså kassa betyg men det är möjligt att jag hinner plugga upp mig så att jag blir behörig men annars finns det ett jättebra alternativ, där man går i en mindre grupp på en gymnasieskola med hjälp av specialpedagog och ett par andra lärare enbart för att samla ihop sina betyg och alltså bli redo för den riktiga utbildningen, exakt hur lång tid det kan ta vet jag faktiskt inte men jag tror det går rätt snabbt när man är målmedveten och fokuserad som jag tänker vara hela tiden, nu jävlar ska ingenting få gå fel. Jag vet ju redan att jag vill gå Estet, teater. Dock hittar jag inte så många skolor som tilltalar mig, som jag hoppades på. Österlengymnasiet i Simrishamn har ett teaterprogram men jag är inte säker på om det är bara det eller om det är ihopslaget med musikal, alltså är det ett av de fåtal skolor med musikalinriktig, i alla fall i Skåne. Jag vill helst bara gå teater. Sen, så finns ju min favoritskola i Stockholm, och det är ingen mindre än Kulturama. Det ska ju vara en skitbra skola (tror jag?) och jag känner att det hade varit det som matchat mig allra bäst, men...Stockholm..? Vet inte riktigt hur det ska funka. Måste isåfall flytta dit, kanske hitta något att hyra. Det betyder alltså att jag måste få ihop pengar på något vis, det är väl inte helt omöjligt men som det ser ut nu så har jag ju inte ett endaste litet mynt. Det känns rätt konstigt att det verkligen gått så fort, med högstadiet för det känns som att jag precis börjat, och nu är det liksom sista terminen i nian. Det är kul, fast väldigt nervöst.
Jag är påväg, ja nu jävlar ska jag inte fega ut för något mer.





Ingen natt är så lång att den inte följs av en gryning
/Italienskt ordspråk

RSS 2.0