21 april

Riktigt fint väder idag, 21 plus grader i solen tror jag. Riktigt härligt är det i alla fall! Men det får inte bli varmare än så jag gillar ju trots allt inte sommaren speciellt mycket :s det blir alltid för varmt.

Jag var iväg i Hörby innan, handlade hem mat tillsammans med fru mamma. Plus att jag köpte två stycken dvd filmer, jag behövde det. Hehe.. Nej men allvar jag älskar att kolla på film ju. En Ben & Jerry glass följde med mig hem också, favoritglassen ju.  ^^,

Senare ikväll vid sju ungefär ska vi iväg till valpkursen med Trixie, det var någon aktivitetsbana idag. Spännande, jag antar att det blir lite agility liknande då, skulle vara skoj om hon skulle klara någonting, just nu kan hon bara sitt och ligg, visst det är väl bra med hon är ingen "färdigutbildad hund" ännu. Gud vad det lät dumt förresten, hehe. Hon är jätte duktig tycker jag i alla fall, men hon kan bli ännu bättre. 

Kanske förresten jag skaffar min labret piercing nu nästa månad. Jag känner verkligen att jag vill det, och nu måste jag byta de gamla piercingarna också mot nya smycken, det är verkligen på tiden...



 .Bilden är jätte fail, bara pågrund av mitt smink. Sån't där eyedust, jag fick det på mina ögonfransar just när jag skulle ta bilden. Klaga på det, tack.

Kommentarer
Postat av: Matilda Affliction ~Självförtroende~t

Tokio Hotel tjej va? I LIKE YOU ALREADY!

2011-04-21 @ 17:06:12
URL: http://todaysaffliction.com
Postat av: linn

http://linncarlqvist.blogg.se/2011/april/veckans-blogg.html#comment

va med och tävla om att bli veckans blogg .

Eller bara ta in en titt på http://linncarlvist.blogg.se/

2011-04-21 @ 17:34:16
Postat av: adela

Cool blogg!:)

2011-04-21 @ 17:52:21
URL: http://zeres.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0