28 september

Jag fick veta någonting superkul idag. Men vad är det då..? Det är fortfarande hemligt! :)

Eller egentligen har jag två hemlisar på gång just nu. Bägge grejerna är jätteroliga, jag skriver nog i bloggen vad det är för någonting snart.

Nu är jag jätte trött, just nu kollar jag på en film för att få tiden att gå.

Igår så var det ju premiär för Karatefylla på tv6, det var roligt, men väldigt tokigt och aningen brutalt...!
Men struntsamma jag tänker i alla fall fortsätta se det, jag skrattade faktist åt det ett par gånger så det innebär alltså att det fick godkänt.




Random

Jag har tråkigt idag. Finns det mer att säga, jag har lyssnat på musik i ett antal timmar nu i väntan på Karatefylla! det börjar ikväll. Fan vad jag har väntat länge... xD
Det blir väl lika tokigt som det verkar.. Men det är på tiden att det kommer lite nytt på tv nu.
Annars så har jag inget att säga. Blir lite segt med bloggandet nu kanske, ursäktar för det :3

Snart fixar jag till mig design. Dags för nått nytt tycker jag och jag har en toppenidé på hur jag kan göra nu äntligen, helt själv dessutom.

26 september

Dagen har varit ovanligt bra får jag ju säga jag är på bra humör och jag tror att det kommer fortsätta i samma riktning :)
Jag ska vara ensam hemma hela natten, mammsen ska jobba så jag får klara mig ensam, men jag har Trixie som sällskap och hon är väldigt social just nu, hon sitter här brevid mig faktist. Hon är så söt min lilla vovve.
Jag har införskaffat mig ett par nya dvd filmer också för jag tyckte det var på tiden att köpa hem några nya. Hairspray ni vet den där musikalen? jag älskar musikaler så jag ville ha hem den, och Life Of Brian med Monty Python som jag aldrig har sett men har hört av många att den är bra, så jag köpte den, och Alla Ska Bada/Åke Från Åstol med Galenskaparna & After Shave. Som jag i övrigt har på VHS också, men man har inte video längre... Så jag har liksom köpt nya upplagor av alla deras produktioner på dvd istället. Hehehehe

Men vi skippar det som är ointressant och nämner istället att jag var ute och shoppade igen.

Jag handlade ännu mera kläder och jag är nöjd med vad jag hittade för något, God Bless Nova Lund!

Jag var på Bik Bok, Gina Tricot & Lindex.. Om någon nu händelsevis undrade det alltså

Jag köpte svarta vantar, en grå cardigan, en svart t-shirt, ett linne, bh & trosor och nytt nagellack igen. Plus sånna där cracked effect-nagellack, så nu har jag fem stycken ur det sortimentet...Jag älskar dom och jag gillar märket Depend, små flaskor med lack men jag brukar ändå lyckas få dom att räcka ganska så länge :) det blir alltid så snygg, tycker jag.




.


Ingen vill veta men...

Nu har jag officiellt tröttnat på Wordfeud.
Eller alltså jag gillar att spela det för det är grymt beroendeframkallande men jag har liksom ingen att spela mot det är mycket roligare att spela mot dom man känner tycker jag nog, eller sånna man i alla fall vet vilka dom är så vet man vem man utmanar helt enkelt. Men skicka en invite till mig den som vill!
Megafreak heter jag men det har jag antagligen redan skrivit vid något tillfälle men struntsamma...

.


25 september

Idag är det en sån dag när alla tankar snurrar runt som en virvelvind i huvudet på mig, jag pratar så sällan om mina känslor fast än jag kanske borde göra det förr brukade jag skriva av mig ganska mycket om hur jag känner och vad det är som händer men just nu är det några grejer som är extra speciella, det skulle kännas bäst om någon skulle kunna ta sig tid och lyssna på mig... Jag är trött på alla missförstånd, det leder ju ingen vart. Jag är fortfarande väldigt osäker och har växt fast i min tro om att jag är helt misslyckad när jag samtidigt inte vill tänka så, det är andra som fått mig att tro det när jag var yngre när jag var alldeles för lätt påverkad men nu har jag ju ambitioner och tror på vad jag vill och det stärker mig men det går ju inte särskillt snabbt jag tror inte att det är möjligt att man bara kan vända om tankarna och fortsätta som att ingenting har hänt, jag hoppas, önskas, vill, och tror.

Hur vet man om man duger och vad innebär det att vara perfekt? hela världen är nerdränkt i photoshop och reklamtrick, man säger ju att skönheten sitter i betraktarens ögon men jag har aldrig nånsin fått det klart för mig att jag duger som jag är ingen har sagt så till mig på riktigt liksom och även om jag bara är 15 år så vill man ju veta att man har värde. Det är ju inte alls samma sak när man hör det från ens föräldrar! >.<
Jag är lugn och stillsam och ganska tyst men jag är inte blyg bara för det, fast man kanske uppfattar mig så?
När man gillar någon kanske man funderar mera, och tror att alla chanser är över? inte vet jag, men detta har inte med den personen att göra, det är bara vanliga tankar kring allt.... Men OM någon läser denna text och bry sig så är jag jätte tacksam!

.


Back on track

Idag har jag alltså shoppat lite grann, det var toppen. Härligt att vara på Nova Lund x') som i övrigt är ett av mina favoritställen. Älskar typ alla affärer liksom, dom är samlade på ett och samma ställe och det kan knappast bli bättre tycker jag.

Har köpt två tröjor, en tubhalsduk, tre stycken nagellack och en mössa och några örhänge. Det blir mer shopping på måndag blir det mer shopping dessutom, då vet jag redan nu att jag ska köpa en ny jacka. Egentligen vill jag ha en trenchcoat, men det får bli senare för at det är viktigare med en vettigare vinterjacka, och ett par nya skor
 behöver jag också...



Bilden blev jättejättejättedålig. Jag skyller på min urkassa webbcam, man kan knappt se min nya mössa, som jag i övrigt älskar, jag tror inte att jag kommer ta av mig den någon gång. (Okej det var lite överdrivet kanske) jag köpte den på Gina Tricot

....


God morgon, kanske?

Idag är jag uppe ovanligt tidigt! Jag är ledig dessutom, men jag kunde faktist inte sova längre.

Jag kommer knappt vara hemma idag men det är för en gångs skull roligt. Shopping, shopping och shopping! 8D
Äntligen, nästa vecka blir det också mer shopping.

Jag dog igår. Eller inte på riktigt då som ni kanske förstår för om det hade varit så illa så hade jag förmodligen inte skrivit det här...

Men alltså jag skrattade ihjäl mig och dog av glädje inombords, för att Karatefylla börjar snart och nu finns det ju ganska mycket videoklipp på internet, och det räcker för att det ska göra mig överlycklig nu kommer jag klara mig i flera veckor och lite till.. 8') 




Varför måste han vara så otroligt vacker? x') Jag tycker verkligen det, han är helt underbar! han har åtminstone någonting som gör att jag tycker så utan att jag kan placera vad det är och egentligen inte heller varför, det har aldrig hänt innan, jag blir alldeles pirrig inombords och jag sitter och ler som ett riktigt freak här klockan halv nio på morgonen.
Hans röst är så jävla vacker och när han ler så känns det som ett lyckorus genom hela min kropp.
GLÄDJE!

22 september

Då var det dags för en uppdatering igen då! Jag lever och mår helt okej idag, jag kollar på Scrubs på tv6. Kom hem för snart två timmar sen och jag är så himla trött.. Jag vaknade liksom onödigt tidigt idag, för att vara exakt så var inte ens klockan 7 och jag skulle vara i skolan mycket senare men jag kunde inte somna om så jag låg vaken i flera timmar innan jag pallade gå upp. Jag tänker så himla mycket så sover sjukt dåligt på natten också, det är en dålig egenskap hos mig... Jag tänker mer än nödvänligt på alldeles för korkade saker, vad gör man åt det? jag har undrat det i säkert ett år nu! >.<

Jag håller på med mina nedräkningar igen, för att jag längtar efter lite grejer som händer snart. Jag flyttar den 1 november, den 15 oktober är det dags för Hagmans Konditori och efter det, eller före.. Jag vet inte så noga, så måste jag fixa en grej som är jätte viktig. En ultrasuperdupermega viktig faktist, jag säger inte än vad det är för något men det handlar om en gåva till någon. 

.

Okej bilden är kanske inte den snyggaste, men jag måste ju ladda upp bilder också? annars dör bloggen lite grann, hur roligt är det med bara text hela tiden? inte så kul va? :)

Men jag ska bättra mig så fort tillfälle och ork finns! så blir här mer bilder och dagliga uppdateringar, när jag har flyttat och får en stabil grund igen så kommer jag bli på bättre humör också.


Jag skrattar ihjäl mig! xD



Ja? det är ett bra svar som inte kan bli negativt jag ska också börja med det, enklare kan det väl knappast bli? ;)

20 september

Vad ska jag skriva? Som jag nämnt tidigare så har jag inte mycket att skriva om just nu, saker som händer här är viktigare än att uppdatera bloggen just nu.

Just nu är jag jätte trött, och orkar typ ingenting. Känner mig inte i toppform direkt. Usch, jag hatar verkligen dåliga dagar -.-

Men jag lägger absolut inte ner bloggen trots allt! Så fort jag får insperation så skriver jag igen, allt är bra här i alla fall.


Minnen!

Jag kollade faktist på hela videon, jag tycker det är så kul att titta på det är så många minnen inblandade, vissa av dessa intro är ju äldre än mig, men det som gått på tv när jag var liten har ju betydelse i alla fall. Jag har ju sett nästan alla dessa tv-program. Fan det känns som att jag börjar bli "gammal" men det kan ju vara för att det är så himla mycket nytt som kommer hela tiden och som förändras, man hinner fan inte med! xD



Lite sent kanske, men...

Helt ärligt så tycker jag att Bill passar jätte bra i sin naturliga hårfärg, jag har alltid undrat hur han ser ut i det och nu vet jag ju, han är jätte vacker i det precis som med allt annat, hans kläder ser inte bra ut på vem som helst men när han ändrar frisyr, har annorlunda kläder på sig eller skaffar nya piercingar/tatueringar så är det fint vilket som, det är nog lite överdrivet när alla börjar diskutera hans klädval och sånt, jag har aldrig ogillat nåt han har på sig direkt, utom de där udda pälsmössorna och allt det, det är lite för mycket, och det klär ingen i tycker jag >.<

.

17 september

Jag måste be om ursäkt för denna urkassa uppdatering, det är för att jag inte har tid över att sitta vid datorn och skriva om allt jag gör, jag har inte riktigt haft något att skriva om och ifall jag gör det så fastnar jag på ett ämne för jag tänker på typ samma sak hela tiden och hur kul blir det att läsa om mina fåniga tankar hela tiden? >.<

Är helt fast i den tråkiga gråa vardagen igen, jag orkar inte riktigt uppdatera om tråkigheter.

Nästa vecka blir nog lite roligare jag återkommer så fort jag vet vad jag kan skriva om :)

.

Lite överredigerad kanske...? Men söt vovve i alla fall!

Hög nördfaktor i dag!

 

Nördfaktor @ this facebook printscreen
                                  .
...
För att det är ju Stockholmspremiär för Spamalot ikväll och jag var ju bara tvungen att säga lycka till!
 Ni som inte sett föreställningen och som bor i närheten av Stockholm eller så. SE DEN! Det är världens bästa musikal allvarligt talat jag har sett den tre gånger i Malmö och jag kände ren glädje varje gång. Skådespelarna är toppenbra (De nya är garanterat superduktiga också!) musiken är superduper trevlig och atmosfären är magisk på något väldigt konstigt sätt, det kanske bara är någonting som jag tycker men jag älskar musikal och teater så himla mycket så jag finner knappt ord, den där väntan innan det börjar då man känner sig så förväntansfull och när man vet att man ska få se sin favoritskådespelare agera på scen och sen så lever man sig in i handligen och känner glädjen från topp till tå..
 I LOVE IT!!!

Wordfeud!

Yes, finns det nån som kan tänka sig att spela mot mig? Kommer ha sjukt tråkigt idag och tänker inte vara långsam, men hur som helst Megafreak är mitt namn där. 



Har inte så mycket annat att tillägga förutom att det är klart med vart jag ska flytta, äntligen! Jag har väntat så länge på det, jag vill verkligen komma på plats och få en ny start. Jag berättar mera om var hur och när senare :) Men jag ger såklart inte ut all information om var. Det är naturligtvis hemligt!   




14 september

Jag har tråkigt som sjutton. Kollar på Family Guy på tv6 fast jag tyckre att det är frukansvärt tråkigt, eller snarare bisarrt..
Inte alls min typ av humor. Jag ser mer framemot Karatefylla.
Väntan är snart över, tjoho! xD Jag har jätte konstig humor så det passar nog mig mycket bättre. I think. Eller så tycker jag att det är skitdåligt men då tittar jag i alla fall för att Kim Sulocki är med där. Hohohoho massa skojigt.

Öhh. Trixie sover och jag är ensam hemma och jag har sjukt ont i halsen idag! >.<

Någon är trött!

Min fina lilla Trixie♥

.

Dagens kreativitet

The rose is red
And the moon is bright
Life is like a endless fight.



12 september




Jag har väl inte så mycket mer att tillägga än vad som sägs i videon.
 That's today's update

Jag dog lite inombords. Likheterna mellan mig och en gris är slående. Lol

Men för er som inte orkar bry er om min video så har jag nyss kommit hem från skolan och ska plugga på Svenskan, för det blir prov nästa vecka. Första svenska provet i årskurs 9! spännande.

Som jag skrev här ovanför så finns det inte så mycket mer att säga idag. Jag är trött och ska ta det lugnt resten av dagen liksom :)

Jag uppdaterar som vanligt senare. Måste tillägga att jag faktist för en gångs skull tycker att det är riktigt kul att blogga, jag tror det handlar om vad man skriver och vad man får för respons för det man skriver. När folk kommenterar och när det funkar lite som en community så blir det mer livat och roligare att hålla igång bloggandet. Fortsätt läsa och kommentera för jag blir jätte glad.

Tack och kram!


11 september

Idag blir det en lugn söndag hemma i min ensamhet. Usch, det lät nästan dramatiskt visst gjorde det?
Men då kan jag tillägga att det inte är dramatiskt alls. Det är så vanligt det kan bli tycker jag nog. 

Om jag får tillfälle till det så vet jag alldeles precis vad en viss person ska få i julklapp av mig. And it's excellent.... 

Nä men allvar jag har hittat några saker som verkar vara superlämpliga som present faktist, och jag tror säkert att det är lite för tidigt att sitta och fundera på en sån sak som julklappar nu ungefär fyra månader innan jul men jag vill bara vara välförberedd som vanligt, det är bara välmening i det :D


I morgon är det skoldags igen och jag hade nog gått dit mera frivilligt om det hade varit så att man fick betalt för det, ni vet som månadslön ungefär? det är ganska jobbigt att ha vetskapen om att man går i grundskola i nästan tio år utan att få någonting av det, utom betyg då..  Sista året nu ju, let's fight for it






"Lördagsgodis på söndag..?"



Finns det någonting mer att tillägga, jag tror inte det va? =)

Jag är med Gabbi <:

.

Vi är lite flummiga bara, vi satt ute i skogen och snackade innan. Och lyssnade på TH såklart för det är nästan obligatoriskt för oss sen flera år tillbaka liksom. Förmodligen är det sista gången vi ses innan jag flyttar.
Efter det blir det högre flumm och nördfaktor. Intressant, eller hur?


Trixie börjar bli stor tjej :3

.

Min lilla vovve har blivit så stor nu. Moderskänslorna överflödar. Hahhahaha!
Mja, kanske inte riktigt förresten men det är väldigt vad man kan tycka om ett husdjur, det är jätte speciellt. Man har ju nästan aldrig tråkig. Trixie är så himla personlig också. Hon låter som en gris, lägger huvudet på sne när man pratar henne och hon har jätte vackra ögon, hon ser typ alltid så ledsen ut, men hon är en jätte glad tjej! Hon älskar att leka med pantflaskor (Det väsnas bra mycket) och hon tycker att det är jätte roligt att vara ute och leka, och nu börjar hon bli såå stoor :)

Ångrar inte ett dugg att jag köpte henne!

8 september

Okej jag har inte varit i skolan på hela veckan. Det är fan inte bra, men det är faktist inte mitt fel den här gången, först var jag ledig i två dagar och efter det så kunde jag inte komma till skolan så jag skyller faktist på andra än mig själv nu!

Det finns typ bara en sak som varit bra denna veckan och det är att jag blev nöjd med besöket hos frisören, men annars har ingenting hänt >.<

Satan vad det är tråkigt när ingenting händer förutom typiska vardags grejer..

Trixie sover just nu och jag är ensam hemma i många timmar till. Det är så himla tråkigt...!

Orkar typ ingenting heller och jag vill inte göra någonting heller så jag kanske är lite lat för tillfället, men ni vet när man går och väntar på någonting speciellt så lägger man tiden åt att bara vänta istället för att vara spontan, det händer mig hela tiden i alla fall. 


Idag säger vi i övrigt grattis till Gustav Schäfer, Tokio Hotels trummis som fyller 23 år idag hoppas att han får en trevlig dag. <3

Vad händer?

... Ja, vad händer hemma hos Emma idag. Svaret är alldeles för enkelt tyvärr... Ingenting! varför
 jo för att Emma är trött.

Jag kollar på tv. Faktist så blev jag nästan glad, tv4 visar Cheetah Girls. Min favoritfilm för si sådär fem år sedan.
Säger som min bästa vän gör.  --> LOLZ!





Go'natt.

Nu är det snart dags för mig att sova. Jag är jätte trött, och i morgon är det skoldags igen.


Godnatt bloggen :)

Vad är grejen med denna killen?



....Han har ganska härlig dialekt, men jag gillar inte honom innan jag har hört honom sjunga en seriös låt x) det här är alldeles för fjortis-mesigt. Jag gillar egentligen inte Idol heller med det är kul att kolla på Auditions, det finns så sjukt många som är skitdåliga och som tror att de är super begåvade, det är det som är det roliga liksom

New haircut!

Jotack. Jag blev nöjd faktist! :) Det blev till och med bättre än väntat.
Jag skulle ju ta en bild också, kameran hade laddat ur så jag fick nöja mig med halvdålig webbcam kvalité, 1.0 megapixel är inte mycket att hurra för men visst kan man se lite, eller?
Varning för pyttelite emostyle, det var inte meningen! Skyll på ljuset (Läs mörkret)

.

Håret är tunnare nu plus uppklippt och lite kortare på längden det syns egentligen bäst om man ser det från baksidan för frisören klippte det alldeles jämt fast med en rundning på baksidan så det blev superfint, och min sidlugg blev tillfixad så den smälter ihop med resten av frisyren




Nu ska Trixie och jag gå ut en sväng.




6 september

Idag blir det ett spontanbesök hos frisören för jag tycker verkligen att det behövs nu
Mitt hår behöver tunnas ut rätt så mycket, det är alldeles för tjockt och jag är så himla trött på det nu det är ibland ganska svårt att borsta ur också så jag satsar på en lätthanterlig frisyr som är enkel att göra andra frisyrer av typ håruppsättningar på olika vis, plus att det ska vara snyggt när det är naturligt också liksom..

Men jag får se kanske får jag någon annan knäpp idé när jag kommer dit, jag visar senare hur det blir :)


good morning Baltimore

Det känns verkligen som att jag misslyckas med allting som jag försöker göra och jag hatar den känslan som alltid stannar kvar inom mig. Jag vill inte att någon tycker illa om mig, jag har gjort massor med korkade fel i nästan hela mitt liv för att jag fick en dålig början och jag tycks inte kunna ta mig ur det.

I hela mitt liv enda sen att jag var kanske 4 eller 5 år gammal har jag varit utanför alla slags gemenskap, har nästan aldrig haft vänner bara för att jag är så himla blyg och jag snackar nästan aldrig. Folk har aldrig fått chansen att lära känna mig vilket jag ångrar så oerhört mycket för jag vet ju vissa som jag tycker verkar snälla och som jag gärna hade pratat med om jag fick chansen men tydligen så är jag inte tillräckligt intressant..?
Jag vet inte vad jag ska tro, jag vill ju liksom inte förstöra eller vara i vägen för någon men jag gör misstag gång på gång och jag vill jätte gärna kunna förklara hela historian för någon, men var hittar jag någon som vill lyssna och förstå?

Jag är trött på att bli missuppfattad, kanske är det så att jag är lite för framåt i vissa fall men jag är så osäker och har så dåligt självförtroende hur mycket jag än försöker.

Jag har alltid tyckt att jag har varit ful jag vet att utsidan inte är det viktigaste men jag har hatat mig själv så mycket att jag gråtit över det och det låter ju helt sjukt, som att jag vill ha uppmärksamhet eller vad som helst men det är alls inte grejen jag vill bara tala om att det finns faktist dom som har blivit uppväxta i vetskap om hur svaga de är..

Jag tycker jätte mycket om de få vänner som jag har för att de inte påpekar mina svagheter och hur udda jag är, min musiksmak, mina intresse.. Allt det som jag aldrig vill prata om egentligen bara för att jag vet hur annorlunda det är för de andra i min ålder.

Jag har haft en fri uppväxt och jag har alltid gjort det som jag själv vill och det har jag inte haft problem med men jag har varit så himla osocial och hela tiden byggt upp en personlighet byggd på alla mina dåliga sidor och det är ingen som har noterat det och pga av det så har jag hela tiden haft problem med skolan, och även annat och det är hur jobbigt som helst, plus att Aspergers syndrom som jag också har orsakar total kaos i mitt liv.

Man är inte mer än vad man gör sig till men man kan också bilda en personlighet och en fasad av dåliga energier när andra påverkar...
Kommer aldrig någonsin förlåta vissa människor

.



Nörd lista..!

DU&DIN FAMILJ
Hur gammal är du? - Jag är 15 år.
Hur lång är du? - 165 cm lång ungefär.
Är du nöjd med dig själv? - Njaaa.. kunde varit tusen gånger bättre.
Din hårfärg? - Rött.
Ögonfärg? - Mörkt gröna, nästan bruna.
Har du några syskon? - Yes.
Är dina föräldrar skilda? - Japp det också.
Är du osams med någon i din familj just nu? - Nej det tror jag inte?
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - Jag är yngst!
Vill du ha syskon? - Inte vet jag?
Vad vill du heta? - Det vet jag inte det heller. Men jag vet att jag heter Emma och det är ett tråkigt namn!
Hur är du som person? - Ambitiös, Blyg, Snäll, Omtänksam.. Mer vet jag inte.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Typ allting :(
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - Insidan
Dricker du? - När jag är törstig ja, men ingenting som innehåller alkohol.
Röker du? - Nepp!
Snusar du? - Eh, nä?
Är du helsvensk? - Nej.
Tränar du något? - Vad menas med det..?
Vilken är din naturliga hårfärg? -Blond

DIN TELEFON
Vad har du för mobil? -Htc Wildfire S
Vad är din ringsignal? -Noise (Tokio Hotel
Vem ringde senast? -Det var nån som var anonym, vet inte vem.
Vem ringde du senaste? -Hahahaha vet inte.
Vem smsa senast? -En kompis.
Vem smsar du till senast? -Läs det som står ovanför.
Ringer du hellre än smsar? -Nä, jag smsar helst.
Hur mycket % batteri har du kvar? -Väldigt lite!
Hur mycket pengar har du på mobilen? -Jag vet inte, kanske 80 :-
Vad är din bakgrundsbild? -Zebraränder i rosa, inte personligt alls..
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? -"Pallar inte lyssna"
Vilka finns i din inkorg? -Vad menas med det då?
Vad är det första du ser när du går in på foton? -En bild på Yu Phoenix.
Vem smsar du oftast med? -Gabbi tror jag.
Vem är din 12:e kontakt? -Min kompis kusin! x)
Vad tycker du om den personen? -Hahaha det vet jag inte, hon är helt okej!
Vem är din 8:e kontakt? - En som går i min klass
Vad tycker du om den personen? -Bara bra saker :)


DIN KLASS&VÄNNER
Hur många går i din klass? -Öh...Jag vet inte!
Vem umgås du mest med i skolan? -Emphillis och Antonia
Vem umgås du mest med hemma från din klass? -Typ.. Jag vet inte.
Vem av dina vänner berättar du allt för? -De som jag litar allra mest på och som jag känner väl.
Litar du på alla dina vänner? -Ja det gör jag.
Vem festar du helst med? -Jag festar inte direkt.
Vem vill du träffa nu? -En viss person.
Vem av dina vänner är längst? -Vet inte.
Vem av dina vänner är kortast? -Orka bry sig om det?
Vilken klass går du i? -9D
På vilken skola går du? -Ölyckeskolan.
Har du bra betyg? -Vet inte! xD
Vem av dina vänner umgicks du med sist? -Emphillis och Antonia, i skolan.
Vem av dina vänner ska du umgås med härnäst? -Vet inte.
Har du blivit riktigt sviken av en vän någon gång? -Ja.
Har du svikit en vän riktigt mycket någon gång? -Mmm.
Har du mer killkompisar är tjejkompisar? -Nä jag vet inte, det är väl ungefär lika mycket. Men mest killar tror jag
Har du kysst någon i din klass? -Nä.
Är du en av dom smartare eller en av dom dummare i din klass? Hahahaha jag är lika IQ befriad som en sten.

ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? -Vinter.
Höst eller vår? -Vår.
Chips eller godis? -Inget.
Datorn eller tvn? -Dator.
Blond eller brunett? -Brunett.
Rött eller lila? -Rött.
Svart eller vitt? -Svart.
Kjol eller klänning? -Kjol.
Halsduk eller sjal? -Halsduk.
Kärlek eller vänskap? -Vänskap.
Öl eller vin? -Vin.
Cider eller sprit? -Cider.
Mjölk eller vatten? -Vatten.
Thåström eller Hellström? -Ingen.
Justin Bieber eller Jonas Brothers? -Ingen.
Lägenhet eller hus? -Lägenhet.
Kenza eller Kissie? -Kenza.
En bästavän eller flera nära vänner? -En bästa vän.
Paradise Hotel eller Big Brother? -Inget av det.

 


Tråkigt..

Okej dagens uppdatering... Typ ingenting har hänt. Jag har tråkigt och funderar på korkade saker som vanligt usch vad det är jobbigt att vara jag! Bloggen måste göras om, för att den är ful men min idé om designen var lite för komplicerad så jag måste fundera en gång till. Har ännu inte tillgång till photoshop heller.

Ska åtminstone ändra lite grejer typ nu på en gång som jag bara måste ändra.. Öh, ja.

Återkommer snart med en uppdatering till. Tror jag..!

Haha!

..

.


Lightbulb!

Jag fick precis en alldeles fantastisk idé om hur jag kan göra om min bloggdesign till någonting helt fantastiskt..Mohahaha nu ska vi se om det kan bli som jag tänkte....

Hold on!

visdom~

- Mitt hjärta är mitt värsta fiende. Det tillhör mig, men slår för någon annan


Tänkte just...

Jag satt och tänkte lite grann här alldeles precis just nu. Gud vad mycket jag har förändrats egentligen, och på ganska kort tid dessutom.. Jag tänker på året 2008 och 2009, det är ju så himla mycket som har hänt sen dess, jag känner knappt igen mig själv!

Jag brukar kolla igenom min gamla bilddagbok.. Jag vet att de bytat namn nu men för mig är det alltid BDB och inget annat. Jag använder ju inte alls den sidan längre, för det är inte lönt och inte speciellt roligt längre heller för den delen.

Jag hade färgat mitt hår brunt och svart, jag hade nästan bara svarta kläder på mig, lyssnade på Cinema Bizarre och Tokio Hotel nästan hela tiden. Älskade min Mp3, hatade skolan.

Tja, typ hela mitt liv var annorlunda och det är först nu som allting börjar falla sig på plats och jag har insett vem jag verkligen är och jag försöker mig inte på att vara något som jag inte är jag står för mina åsikter mer än tidigare och jag vet vad jag vill i mitt liv.

Det finns mycket att säga men jag behåller det för mig själv, förutom detta jag skrivit här såklart.

.
Såhär mycket hårvårdsprodukter använde jag förr...Bilden är från 2009, säger bara en sak. Oj?!

1 september

Skolan var faktist ovanligt rolig idag tycker jag och det är sällan jag tycker så måste jag nog säga.

Nu ska jag fixa lite här hemma och efter det kolla på film och ta det lungt för nu är jag ledig i fyra dagar och det kan knappast bli bättre, extra helg är superhärligt ju särskillt på måndagar, och tisdagar med för den delen. Tummen upp för det! :)



Grattis Kaulitz!

. 

Grattis på födelsedagen önskar jag Bill & Tom Kaulitz idag :) <3



RSS 2.0