Royality Loyality

Vad ska jag skriva? Det är typ sommar ute? grönt och skönt!
Jag mår bra, nästan allting är bra faktist mycket går framåt. Sjukt skönt är det, finns faktist nästan ingenting som går dåligt just nu för min del. Jag är i väntans tider, på mycket som är bra.
Jag skriver längre fram vad det gäller ifall jag lyckas helt enkelt :)

Just nu här idag så är det ganska så lungt. Trixie har somnat nedanför mina fötter, i morgon är det första maj. Betyder också att det är knappt en månad kvar till min femton års dag, bryr mig inte något speciellt egentligen, tror inte heller att någon annan kommer göra det men i alla fall. Ett år äldre, mer vett och intelligens och ännu mer nya intryck av världen.


.

Dagens Trixie

.

Ben & Jerry glass (läs förpackning) är jätte gott!

dagens oviktiga information

Nu är jag åter här på bloggen, Ska försöka sammanfatta veckan.
Jag var ju hemma rätt så mycket innan, dels för att jag hade så fruktansvärt ont i halsen, halsfluss typ, och sen pollen allergi på det, hur lyckat?
Nej, inte bra någonstans.

Men nu är allting som det ska, lite trött bara men det har andra orsaker.
Skoldagen igår var faktist roligare än på väldigt länge, var en del med Antonia och Emphilliz, snackade en del. Lite urflippat som vanligt men man lever ju bara en gång så man måste ta vara på alla roliga tillfälle som finns.
När det var dags för lunchrast så satt Antonia och jag ute i korridoren, gjorde ingenting särskillt mer än att prata och sånt. Palla gå till matsalen när man inte ens äter? Noooo.

Nu är det fredag och jag är ledig, det gillar jag. Mycket ledighet för min del nu, satsar på att klara hela nästa skolvecka utan att ge upp pågrund av min evigt återkommande oförklarliga huvudvärk.

Trixie är jätte sur på mig just nu för att jag gömde hennes favoritgodis (Hundchoklad) i skafferiet, och jag berättade att de är slut men det tror inte hon på, hon är inte dum hon ;)

Men jag vill liksom inte göda henne med godis i onödan, det räcker som belöning tycker jag, för hennes hälsas skull helt enkelt.


Vad hände med Tokio Hotel..?

Seriöst det är jobbigt att vänta nu, de gör ju aldrig någonting :l
Jag tycker ju helt klart fortfarande om dem, men jag vet inte... Ifall inte de visar livstecken snart så kommer jag nog inte vara lika engagerad i att ta reda på saker om de, finns ju ingenting att veta :S

Ingen ny musik, inga liveuppträde, ingen TH tv..?
Hur kan man ens kalla dem för band? jag vet inte, vill inte veta heller
klart de har ett liv utanför bandet också men nu känns det ju aldrig som om de kommer att bli som de var innan, roliga och underhållande plus att musiken är extremt bra. På massor av sätt, men om de fortsätter så här så kommer de inte ha några som lyssnar på deras musik överhuvudtaget och just nu så lägger jag ner min energi på massor av andra saker, hur störigt är inte det?
MYCKET STÖÖRIIGT.

Det senaste året har dem varit såhär typ: "Hej vi är Tokio Hotel (har vetat det sedan 2007 och lite till så det är kul att veta det varenda gång) -.- åååååh vad vi älskar eeer tack för allt stöd!! nu ska vi ha semester i tio år men vårt nästa album kanske kommer om 25 år!
Skitsamma jag väntar fortfarande, jag ger det tre månader tror jag. Är de inte tillbaka då, så bryr inte jag mig så mycket som förrut. Säger jag nu, jag ändrar säkert åsikt. Högst troligt. Men ändå!

.

Ungefär i samband med Comet 2010 så började jag tycka de är tråkiga... Men älskade fortfarande

27 april

Finns inget speciellt att säga för tillfället. Har väldigt tråkigt, ska vara ensam själv hela kvällen så jag kommer väl mest att kolla på film. Den filmen som jag hade skickat efter på Discshop kom idag, direkt i brevlådan faktist, trots att jag fick information om att man skulle hämta ut den (I mitt fall måste man åka till Preem macken som ligger i Hörby) Sjukt bra i alla fall, det är första gången jag fått någonting jag beställt direkt hem i brevlådan.

Ska fortsätta beställa från Discshop, tror jag. Bra i alla fall.

Utom detta, typ.. Så har jag ont i huvudet :o
Jag vet inte om det kan bero på vädret? det är så himla soligt och varmt här nu, har säkert varit 20 plus grader i tre dagar. Temperatursväxlingen ifrån minusgrader till plusgrader har varit ganska extrem xD

Ska gå ut med hunden nu och jag återkommer. Bilder vet jag inte, kanske senare eller i morgon.


25 april

Jag har sjukt ont i huvudet, orkar ingenting. Typ spänningshuvudvärk/migrän, jag vet inte riktigt. 

Jag är jätte trött, också av okänd anledning. 

I morgon är det skoldags igen, blö. Det blir ju riktigt skoj tycker jag. Fast nej, hehe. 
Idag händer i alla fall inget särskillt. Egentligen har jag inte gjort någonting alls under hela lovet, mest varit hemma och kollat på film och sånt, jag har ärligt talat inte orkat någonting annat.

Vad mer ska jag skriva om idag? jag vet inte alls faktist, huvudet är helt tomt. 

Jag skriver ett inlägg senare idag, om jag orkar. Annars antar jag att jag uppdaterar mig lite mera i morgon :D
 
Det är mindre än en månad kvar tills min födelsedag också, I like thaaaaaat.

Livets Klocka

Lycka är livet kan man väl tycka
lycka är livets klocka
det tickar på
men vem lyssnar då?
livet innehåller även svek
en människas mål är att va' vacker och bli rik
ingen hör den doldas inre skrik
ett rop på hjälp som ingen hör
när en människa sakta innuti dör
vem är där och lyssnar då
ingen alls, nej ingen hör på
alla kan inte vara den fina
ingen är den andra lik
alla är inte den rika, den fina
för vissa är allt bara pest och pina
sorg kan vara smärta
sorg kan vara glädje
att leva sitt liv kan vara på gott och ont
ingen vet när det kommer till sitt slut
lyssna på ditt hjärta
känn ditt innersta och lev minuten
samtidigt i ett annat land blir en människa skjuten
någon dör och någon lever
det är vad vårt liv bygger på
ett hugg i hjärtat är det enda
lyssna och lär och nå din framgång
en dag går allting på sin sista tomgång.



Jag kom på den här dikten helt själv, vad tycks? bra eller dålig?


Idag händer ingenting

Idag är en så'n här lugn dag, då ingenting oväntat händer. Allting är precis som man vill att det ska vara, ingenting går fel helt enkelt. Jag har precis målat mina naglar blåa, ska snart äta lite. Senare ikväll ska jag kolla på film, ensam tyvärr men det är skönt i alla fall tycker jag. Ibland är det bra att vara ensam, man får lite tid över, man kan tänka på sig själv en liten stund och koppla av, jag gillar inte när man har alldeles för mycket att tänka på. Det orsakar bara stress, och det finns ingenting som är bra med det.

Ytterligare tre dagar är det kvar av påsklovet och det tänker jag ta vara på, efter det vet man ju inte hur mycket tid man får över åt sig själv, eller hur?

Jag är rätt trött, men jag vaknade strax innan tio, det tycker jag är ganska lagom :3

Ett litet minus är ju de här "röda dagarna" ni vet, när alla affärer är stängda och det känns som att hela världen stannar upp? Jag gillar inte det riktigt. Jag har beställt hem en film från Discshop i förrgår, och den levererades halvvägs tror jag, men stannade såklart på vägen för att inte det är någon postutdelning förrens på tisdag, jag vill ha just den filmen, har velat ha den enda sedan den kom ut på dvd för tre år sedan O__o

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge.

.
Hundra procent naturlig & oredigerad. 
  Jag hittade den här bilden i kameran, det var typ klockan åtta på morgonen i förra veckan. Lyckat! x3

VM i klädinköp

Idag har jag shoppat lite. Det var jätte trevligt att få komma ut lite, fint väder idag också. Tidig sommar i år? x3
det är ju säkert minst 20 plus grader här idag.

Jag köpte en så'n här supermysig jump in/ one piece, det kallades jump in på Gina Tricot men jag har bara hört att det kallas för de andra namnet, hur som helst den är så skööön! jag har redan provat den, jag var tvungen. Seriöst det är det skönaste klädesplagget jag någonsin haft tror jag. Awesome, den kostade 499 :- Riktigt bra pris, första gången jag läste om klädesplagget fanns det priser som var typ omkring 2000 kr på några som nästan var exakt likadana som just den jag köpte.

Vad mer kan jag skriva då..? Faktist så står det still i huvudet på mig. Är lite trött också, ska ta vara på resten av den här härliga dagen genom att äta grillad mat senare ikväll, kolla på film och nu direkt efter blogginlägget leka lite med Trixie i trädgården. Hon är så glad över det fina vädret, hon njuter verkligen av varenda sekund. (Hon brukar hämta sitt koppel själv när hon ska gå ut)

Grattis på femton års dagen till Gabbi förresten! inte varje dag man blir byxmyndig (Jag sitter och skrattar för mig själv just nu) :3

.
Örhänge

.
Min "snyggiga" jump in, KÖP EN SÅN OCH DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG!

Och jag pallade inte ta kort på resten, känns inte som något viktigt direkt. Tycker jag *


21 april

Riktigt fint väder idag, 21 plus grader i solen tror jag. Riktigt härligt är det i alla fall! Men det får inte bli varmare än så jag gillar ju trots allt inte sommaren speciellt mycket :s det blir alltid för varmt.

Jag var iväg i Hörby innan, handlade hem mat tillsammans med fru mamma. Plus att jag köpte två stycken dvd filmer, jag behövde det. Hehe.. Nej men allvar jag älskar att kolla på film ju. En Ben & Jerry glass följde med mig hem också, favoritglassen ju.  ^^,

Senare ikväll vid sju ungefär ska vi iväg till valpkursen med Trixie, det var någon aktivitetsbana idag. Spännande, jag antar att det blir lite agility liknande då, skulle vara skoj om hon skulle klara någonting, just nu kan hon bara sitt och ligg, visst det är väl bra med hon är ingen "färdigutbildad hund" ännu. Gud vad det lät dumt förresten, hehe. Hon är jätte duktig tycker jag i alla fall, men hon kan bli ännu bättre. 

Kanske förresten jag skaffar min labret piercing nu nästa månad. Jag känner verkligen att jag vill det, och nu måste jag byta de gamla piercingarna också mot nya smycken, det är verkligen på tiden...



 .Bilden är jätte fail, bara pågrund av mitt smink. Sån't där eyedust, jag fick det på mina ögonfransar just när jag skulle ta bilden. Klaga på det, tack.

go'natt.

Nu ska jag sova, jag är jätte trött faktist. Det är snart midnatt.
Hejdå bloggen ~

20 april, tråkig dag.

Dagen idag vart inte speciellt händelserik. Jag hade vita jeans på mig, ja. Men när jag gick ut då blev dem smutsiga. Så mitt råd till alla människor.. Skaffa aldrig vita byxor. Typ  

Okej det var väl typ allt.

Hunden är allmänt galen och bits, hon har typ grävt en jävla massa gropar i nästan hela trädgården. Det ser så sjukt roligt ut, tur att man kan gräva igen det sedan för annars hade vår tomt varit dödsdömt.

Typ.

Och utom det tja, jag lever. Armarna är överfyllda med rivsår, också pågrund av galningen här i huset. Hon är i värsta trotsåldern, typ.

Förresten, räkna alla gånger jag skrivit typ här. HAHA, alltså jag är inte seriös jag visste helt enkelt inte hur jag skulle skriva och typ fyller ut nästan alla meningar :)

Jag är otroligt uttråkad. Ska kolla på Disney Channel nu, kul kväll va?

puss, i morgon lägger jag ut lite intressanta bilder som alla bloggläsare kan kommentera.


Dagens drog!



Kalla mig tönt, men den här låten är otroligt bra. Texten, deras röster... Aftershave & Anders Eriksson, Sveriges vackraste stämmor <3


En drömoutfit

Satte ihop ett litet kollage med några klädesplagg som jag vill (SKA) köpa :3 från Gina Tricot och Nelly.com

.


Hon är trött 8D

....Jag tänkte gå ut med Trixie igen men hon har somnat och verkar inte ett dugg intresserad av att gå ut på ett tag
och jag har ingenting annat att göra, men jag får väl vänta helt enkelt. Haha, roligt? nja, jag vet inte.

.

Vårväder

Det är värsta fina vårvädret ute idag, Trixie älskar det verkligen! hade hon fått välja själv hade väl hon förmodligen bott utomhus istället för inne i huset ;D

Jag måste berömma henne lite också för hon har blivit så duktig på att gå utan koppel nu och hon kommer när man kallar in henne, känns jätte bra att hon kan såhär mycket redan, Om jag inte räknar helt fel är hon väl ungefär fyra månader gammal? eller fem.. Jag vet faktist inte, eller jo. Hon är född 19 december men jag räknar som en sten :l 

Facebook är helt idiotiskt idag förresten, jag försöker ladda upp bilder men det går tillbaka till startsidan hela tiden så jag gav upp det lilla projektet en liten stund 



 
Jaja tillbaka till det jag egentligen skulle skriva. Jo, det är ju jätte fint väder. Trixie väckte mig tidigt idag genom att typ dra mig i håret (det gjorde ont) och när jag skulle göra mig i ordning lite så bet hon i mina byxor, Snacka om att hon är bestämd. Haha.

Har man en hundvalp får man räkna med det mesta. O__o

.

Arkeologiska utgrävningar? x3 snart hittar hon väl en hel dinosaurie eller något.

Skön söndag.

Jag har en riktig "lat dag" här hemma det är väldigt skönt faktist :) var iväg i Hörby innan för att handla lite grann på ICA, ska äta hemmagjord sushi idag, asgott!
Jag har fortfarande rätt så ont i halsen så därför sitter inte jag vid datorn så jätte mycket för tillfället, vill vila mig istället. Måste passa på, annars blir jag bara på dåligt humör.


Och..

Jag tänkte rensa lite i bloggen. Har många konstiga inlägg O-O

Kaffedoftande revyretro!

Jag är hemma nu från gårdagens äventyr, jätte skoj var det! :)

Hagmans Konditiori med After Shave & Anders Eriksson, humor med kvalité i toppklass.
Men seriöst, det var jätte bra gjort av dem. Jag är imponerad som vanligt musikaler och allt sånt är det absolut bästa jag vet, man blir så glad av det x3

En dag vill jag också vara så, rolig och omtyckt. Jag kanske inte kommer att bli värsta Hollywood stjärnan och det har jag verkligen inte några planer på heller men tänk själva, att kunna göra människor glada och att få stå på en scen och sjunga/använda sig av fyndiga dialoger och allt annat, att folk skrattar och applåderar.. Vilken känsla.

Jag vill också, jag ska också det har jag bestämt. Jag ska kämpa för att lyckas, så är det!

Nu ska jag sammanfatta hur det var igår i alla fall.

Hela alltet var superroligt, verkligen. Det tog tid att åka bil till Göteborg såklart och det var lite svårt att hitta också, men det gick. Och när vi kom till teatern blev jag verkligen imponerad. Lorensbergsteatern, så fiiiiiiin!
Verkligen jätte mysiga lokaler och teatersalongen var otroligt vacker med. Har ju inte varit där innan, så det var på tiden nu.

Efter föreställningen så stod vi kvar och väntade en stund, för vi skulle prata med dem efteråt :3
Det var helkul.
Först kom Per Fritzell ut på scenen igen, han hoppade ner därifrån så vi kunde prata ett tag, jag berättade för honom om mina ambitioner och han sa att jag skulle kämpa på och allt det, känns jätte bra att kunna förklara sånt för de som förstår känslan mer än bara vanliga andra gör, de i min familj fattar inte på samma sätt exempelvis, så det är jag mycket tacksam för att andra kan förstå o: 

Ja, och sen så kom Jan Rippe också, hälsade på honom och sånt. Också en väldigt snäll person tycker jag

Sen kom Anders Eriksson och Knut Agnred
Knut var så söt för han lade sig ner på scenen för att kunna krama oss haha! 8D  
Kramade Anders med, han är riktigt gullig tycker jag på något sätt haha, charmig.

Alla dessa fyra är väldigt trevliga och kul att snacka med alltså, och det känns inte liksom att det är "fan nivå" på allt det utan mer personligt så jag ser ju nästan dem som mina vänner, det är väldigt kul.

Plus att jag blev lite förvånad över två saker

1) De kände till Tokio Hotel
2) De visste var Hörby ligger (stället där jag bor, ligger mitt i Skåne)


VOVVE!

.

Hjärnsläpp

Vad ska jag säga, har inte så mycket att dela med mig av. Ska ju till Göteborg i morgon, blir roligt. Men annars, inget. Jag är förkyld, intressant va? fast nej.

Återkommer när någonting finns att säga.

Jag har tråkigt nu

Och jag är brutalt uttråkad nu förresten, funderar på om jag skulle starta Spotify? orkar jag det? nej :(
Hahaha fast annars blir det svårt. JAG VILL LYSSNA PÅ MUSIK. *Startar Spotify ändå* Wiee, jag klarade det. Duktiga jag.
Jag lyssnar på det här.

Nåt


Ja/Nej/Vet inte.

Notering: Jag måste färga om mitt hår snart.


Dagens Emma


Ser ut typ så här.

l
l
v

.




Kreativitet är framgång

Jag har så jävla ont i halsen! förkyld? jo tack. Men det dumma är att det bara är halsen som gör ont och ingenting annat. Det är ju såklart bra att jag inte är mycket sjuk, men eftersom jag bara har ont i halsen så har jag ju ingenting som jämnar ut smärtan. Logiskt, nej ingenstans. Men jag tycker faktist att allting blir mycket värre då det bara gör ont på ett ställe för då kan man inte tänka bort det

Jag har nyss varit ute med Trixie och det regnar väldigt mycket just nu, både hon och jag blev blöta från topp till tå? Wihoo...
Jag fick torka av hennes tassar när vi kom in för hon var ju inte lite lerig -_-
Hon tyckte i alla fall att det var jätte skoj ute, plus att hon älskar vatten.


Jag lever ännu, bloggen.

Hej bloggen (eller låter det dumt ifall man säger så? haha.
Skitsamma, igår var en jätte bra dag om jag får säga det själv och det får jag ju naturligtvis eftersom det här är min blogg. Mohahaha! ^^,

jag håller nog på att bli förkyld eller någonting tror jag, inte bra. Inte alls, jag vill inte bli sjuk nu när allting är jätte bra förövrigt. Helt dumt ju, fast det är bara min hals som gör lite ont så det försvinner förmodligen snart. 
På fredag ska jag till Göteborg ju. Mycket roligt tycker jag och då har jag inte tid för halsont :) 

Jag undrar var jag har lagt min mobil också nu... Jag borde ha den på ett och samma ställe tycker vissa personer, men det är ju typ omöjligt? en mobiltelefon ska vara mobil? flyttbar alltså, och det är jag som borde vara på samma ställe hela tiden istället för telefonen, det hade garanterat underlättat.

Tänker på en massa olika saker nu. Härliga tankar, sånt som man blir glad av.. 

 

 


När Gabbi var här

Vi var först ute med Trixie på Dellan (lågstadieskolan här där jag bor) och efter det så gick vi tillbaka hem till mig. Vi lyssnade lite på TH och pratade, vi gjorde ingenting speciellt för att jag skulle iväg på valpkursen med Trixie, men vi bestämde att vi skulle ses en annan dag under veckan som kommer kanske.


.
Skum bild xD

.
Gabbi guldfisk :)

.
Trixie tyckte om Gabbi. Haha!

Dumma bloggen!

Jag försökte blogga innan idag men inlägget postades inte. Jag skriver om det jag skulle skriva innan, alltså senare. Jag orkar inte nu, ska kolla på film.


Helt fantastiskt bra..

Lyssnar på Tokio Hotel – Love Is Dead och det var inte igår det kan jag tala om. Tror inte att jag hört den låten sedan i maj förra året eller något. Den är skitbra kom jag just på, Tokio Hotel var och förblir världens bästa uppfinning i musikens historia. .




En lista också såhär på morgonen..

Fem band du lyssnar på:
1. Tokio Hotel
2. 3OH!3
3. Berlins Most Wanted
4. Fool's Garden
5. Queensberry

Fem filmer du gillar:
1. Edward Scissorhands
2. Sweeney Todd
3. Chestnut: Hero Of Central Park
4. StreetDance
5. The Exorcist

Fem böcker du gillar:
1. Fallen Ängel
2. Svart Drama
3. Prinsessan & Mördaren
4. Anne Franks dagbok
5. Oliver Twist

Tre saker du är rädd för:
1. åska
2. stalkers (hehe xD)
3. världens undergång

Fem personer du tycker ser bra ut:
1.
2.
3.
4.
5. ...TÄNKER INTE SKRIVA DET! :D

Avslöja tio saker om dig själv:
1. jag biter på naglarna när jag är nervös
2. jag samlar på Ben & Jerry glasslock
3. tycker bara om äldre killar
4. vinter och höst är mina favorit årstider
5. är jätte blyg och tyst i skolan
6. shoppar för ofta!
7. jag har rivmärken över hela mina armar pågrund av Trixie
8. jag har bara 20 kr i min plånbok nu
9. jag ska till skolan sent idag
10. nu ska jag borsta håret.. AHHA!!

Favorit...
Färg: svart/rosa/turkos/grön/gul (faktist)  
Låt: Tokio Hotel - Zoom
Dryck: vatten just nu faktist
Glass: ben & jerrys!
Maträtt: sushi
Tid på dygnet: hela dagens fortsättning från dess att jag slutat skolan :P
Årstid: höst och vinter
Ämne: tyska
Djur: kan inte välja
Land: Tyskland (:
Stad: Hamburg och Oberhausen

DU
Namn: Emma
Smeknamn: Semla, Emms, Emmis, Ostbågen
Längd: 165
Vikt: jag vet inte :(
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: färgat till rött
Skola: Ölycke.
Husdjur: Katter & hund.
Bor: i Skåne
Piercingar: läpp och näsa, ska skaffa labret. Har örhänge också
Tatueringar: inga


7 april

Godmorgon bloggen klockan är strax innan nio och jag kände rent spontant att jag ville lägga in ett litet kort inlägg innan det är dags för skolan. Jag är riktigt trött fortfarande sedan jag vaknade, får ta och skärpa mig för min trötthet är ju inte dagens höjdpunkt direkt.
Jag ska träffa Gabbi lite typ vid 16.20 på Dellan (lågstadieskolan här där jag bor förövrigt) så ska vi gå en liten sväng med Trixie tänkte jag ifall det inte regnar och sånt Trixie fryser ganska lätt och jag vill inte att hon blir rädd eller något. Får se då.

Jag ska gå ner nu och fixa mitt hår. Kan ju tala om för heeela världen att just nu ser jag ut som ett troll eller något. Haha...



Trixie i morse

.
hon låg i sin lilla säng, haha :3

.
kolla hennes öra som ligger uppe mot hennes huvud, så sött!

Idag...

Jag tänkte egentligen blogga i morse fast jag hann inte det, kom några minuter sent till skolan nämligen och min blogg är faktist inte viktigare än vad skolan är måste jag medge. Jag är ensam hemma nu några timmar ikväll, sitter och tänker lite grann på en sak, och jag längtar till på söndag. Kanske ska vara med Gabbi i morgon eller någon dag snart också, länge sen man träffade henne och lite sällskap är trevligt oavsät plus att hon inte har träffat Trixie än, jag tycker att det är på tiden att hon får göra det, förresten i morgon börjar ju Trixies valpkurs, det kommer vara varje torsdag ett tag fram över och det ska bli jätte kul tycker jag, hon kommer säkert också att gilla det för då får hon ju både lära nya saker och träffa andra jämngamla små hundar :3




HAHAHA, sådär såg jag ut en halvtimme efter att jag hade vaknat idag.. bilden stressredigerade jag i picnik på fem minuter xD
.

Godmorgon.. xD

Der är tisdag morgon och jag sitter inne på mitt rum och har värsta beslutsångest över vilket nagellack jag ska ha idag, så jävla typiskt. Jag har typ alla från Depend, ljusblå mörkblå röd, rosa, chockrosa, ljusgrön, brun, grå, orange, turkos, svart. silverglittrig & ytterligare några..
Och SÅKLART vill jag ha mitt graffiti nails lack men det är spårlöst försvunnet och jag kan inte hitta det någonstans :l

Det är dagens i-land problem för min del..

och jag behöver skynda mig litegrann också nu, jag orkar inte med det egentligen.

Jaja får lämna datorn nu haha. Skriver senare :)


Riktigt härlig dag!

Vilken härlig känsla egentligen även fast att inte jag tycker om sommaren så är det väldigt skönt i just detta vädret, fåglar som kvittrar, blommor som slår ut och såklart den friska luften. Trixie blir så himla glad av det också, hon älskar att vara ute och jaga löv ute i trädgården haha! ;)

.

.





.

.

4 april

Idag ska jag vara duktig & ladda upp lite bilder på bloggen det ser så himla tomt ut här, varför kan jag inte vara normal och istället ladda upp minst en normal bild om dagen som beskriver.. min dag?
Skitsamma, jag ska skärpa mig. Undrar förresten hur många gånger jag har sagt det? xD
får se om jag lyckas den här gången! bäst för mig. Hehe.

Trixie har ännu inte vaknat (hon sover så sött i sin hundsäng) Måste medge att det är väldigt lungt och fridfullt när den lilla damen sover... HAHA!

Själv ska jag slita mig ifrån datorn på en gång, Hejdå.

Återkommer senare med nya livstecken :)


Fyfan vilken charmig man han var <3



Peter Rangmar må du vila i frid du underbara vackra herre.

attentionwhore...?

Förresten jag måste bara påpeka en sak som min vän talade om för mig tidigare idag.

*Det finns en person som verkar ha en jävla massa problem med mitt liv!?
det är fan inte okej, jag ska ta och förklara hur det ligger till.

Här i min blogg vill jag faktist visa respekt mot mina vänner och alla som har en plats i mitt liv för att det här är internet och det innebär att vem som helst kan läsa! jag vill inte skriva om varenda detalj i mitt liv jag skriver endast vad som händer om dagarna och inte med vem jag är med, för att jag vill ha en gräns. Det måste finnas en gräns, jag har full kontroll över mitt liv och vissa personer som jag är vän med VILL inte ens att jag skriver om dem, för att de vill vara anonyma :s jag accepterar det och det behöver ju ingen annan ha problem med?
jag blir faktist besviken och det känns riktigt jävla obehagligt när folk har teorier över en annan människas liv? man behöver ju inte skapa kaos. Speciellt inte över sånt som inte angår en annan människa!
Jag prioriterar vissa saker först, jag är inte helt jävla dum i huvudet.

Jag tänker aldrig igen lita på attentionwhores som söker uppmärksamhet och söker någon konstig slags vänskap över internet som sedan leder till någonting i verkliga livet det funkar fan inte!
Man kan inte bara lägga sig i en annan persons liv och sedan tro att det är helt jävla okej att gräva i det förflutna som man inte ens vet någonting om, det är så jävla lågt och på gränsen till olagligt så jag säger bara det... PASSA DIG JÄVLIGT NOGA .___.



Sådär. nu har jag fått detta sagt...

.


Filmer & trött hund.

Idag är det lördag och det är jätte skönt tycker jag trots att jag inte alls har någonting mer planerat än att kolla på lite filmer och äta Skittles, de gula tycker jag är riktigt äckliga egentligen. I burken finns de röda, gröna, gula och lila eller vad det nu är. Konstigt egentligen, jag gillar de gröna som smakar lime, men inte de gula med citronsmak x'D
Hur många olika Skittles finns det egentligen? o:

Detta var ju intressant, visst?
Nej, det är det inte jag vet..

Men jaja skitsamma, jag är på mitt rum just nu & Trixie sover. Hon har växt extremt mycket nu, väger nästan tio kilo så hon blir säkert större än sina bägge föräldrar.. Eller jag vet inte, men hon är större än Tysk Jaktterrier nu.
Jag är supertrött idag x) men jag ser framemot nästa vecka, massor med kul då.


.
google.

Åsikter? :)

Sådär nu har jag laddat upp den nya designen, jag vet inte riktigt vad jag mer borde ändra på. Det blev i alla fall tråkigt med den andra, jag ska fixa några få grejer utom detta, jag tror att det syns vad det är jag ska ändra?
men jag orkar inte koda mer just nu så det får se ut såhär åtminstone till senare ikväll.

*Menyn
*Texten uppe vid headern
*Textstilarna
*Kommentarsfältet


RSS 2.0