Jag älskar dig.

Du är aldrig borta
för du är alltid där
trygg i mitt hjärta och alltid i min stjäl

.


Skulle inte nån sova nu..?

Jag borde verkligen sova nu. Men kan inte, tänker på alldeles för mycket saker som vanligt.. Typiskt mig alltså!

1) Jag vill typ ha hela Gina Tricot's höstkollektion av kläder som finns i butik nu för att det är så himla vackra kläder som typ är de ultimata Emma-kläderna, som passar mig och min stil & smak alldeles för bra
2) Jag hatar att göra läxor på tusen milljoner sidor som är lika meningslösa varje gång man vänder blad i häftet som är utskrivet med jätte dåligt bläck så man knappt kan läsa vad som står
3) Jag kan typ inte sluta tänka på HAN. Okej, det är faktist lite extra svårt nu eftersom vi spelat spel mot varandra i typ....öh, snart tre dygn.
4) Jag vill ha Starbucks kaffe..!

.
 Där ligger det! Paradiset på vår jord (Tycker min kompis!) (Hamburg) Och jag blev så exalterad när jag var utanför deras.. Resturang/coffeehouse, så jag tog en bild. Från typ tidig vår... MINNEN SOM SATAN!!




31 augusti

Nu ska jag försöka resumera dagen.

Jag vaknade klockan 6.00!!! Seriöst, jag trodde jag skulle dö eller något. Men jag var faktist hyffsat pigg då och gick upp och fixade mig redan då, duschade och gjorde en ansiktsinpackning eftersom jag hade mycket tid över. Klockan gick, jag skulle till skolan men innan dess hade jag en jävla massa problem med att få ordning på mitt hår. Det gick inte att fixa hur mycket jag än försökte, så jag fick sätta upp det i en hög hästsvans då vart det lite bättre i alla fall, och just det... God Bless the hairspray!

Resten av dagen består annars av svenskläxor och wordfeud nörderi. Hihihihi...


Jag orkar inteeeeeeeeeee!

Nej jag är inte i skolan och ja,  jag vet att jag borde vara det men jag mår faktist inte så jätte bra idag! :(

Jag har haft sjukt mycket otur sen i förra veckan för först så fick jag så himla ont i min rygg, typ nere vid nedre delen av ryggen fast precis vid sidan om och det gjorde så ont så att jag knappt kunde röra mig det var så jävla jobbigt. Och det var bara precis där som det gjorde ont och det var mitt eget fel så jag skyller på ingen annan än mig själv där. Men jag har ju förvisso lite skolios och också, som innebär att man har krokig ryggrad. http://sv.wikipedia.org/wiki/Skolios, de som inte vet vad det är kanske skulle kunna tro att det är någon slags skolfobi, haha! Fattar ni? Skolios=Skolfobi.

Okej slut på det roliga.. Det är faktist väldigt jobbigt och jag har inte direkt gått med på att göra någonting åt det fast det är banne mig på tiden eftersom det faktist gör ont ibland.

Men nu till mitt nuvarande problem. Typ ont i magen, kanske lite feber också? Jag är mer blek än vanligt och känner mig jätte trött också fast än att jag inte var uppe sent alls igår, varför måste just jag drabbas? x)





En sak som jag tänkte precis

Skolan är slöseri med tid.

28 augusti

Ja titta, jag har gjort om lite i min blogg, wow. Fast nä, headern är bara tillfällig. Bilden är typ 3 år gammal, så den räknas typ inte. Jag har förändrats...Plus att jag överredigerade alla mina bilder bara för att jag inte vågade visa hur ful jag var ;l Snacka om kluvet självförtroende.

Idag har jag varit hemma hos pappa-mannen, yes. Han har tyska tv-kanaler på sin feta 42-tums platt tv och det är awesome. Jag kollar typ bara på tysk tv. Det är min hobby vet ni! ;)
Men nä.. Jag är jätte ironisk idag, för jag är på konstigt humör utan anledning.

Satt och skrattade som en idiot innan, kanske lider jag av kronisk trötthet som inte drabbar någonting annat än min humor?

Jag har druckit coca-cola, och det var första gången på säkert ett halvår.
 Jag gillar inte det längre :(
Plus att det är alldeles för onyttigt det är ju typ som att lösa upp tio sockerbitar i ett glas med varmt vatten. Jag drogar Ramlösa vatten nu för tiden, det är nyttigare och så mycket godare. Särskillt de smakerna med anannas och den med mango smak. Det är också väldigt awesome liksom..öh ja, vad skulle jag skriva mera?
Imorgon är det dags för skola igen.
Jag borde utöka mitt ordföråd för jag kan typ inte bilda ordentliga meningar fast jag vet precis vad jag försöker säga men det blir alltid fel när jag ska skriva det, för jag skriver precis som jag tänker, då blir det fel. Oftast i alla fall x)

Jag återkommer med ett nytt blogginlägg senare eller i morgon, jag brukar aldrig hålla mina löfte om att jag ska blogga mycket så vi säger i morgon.

Peace x

.

Sötnosen! ^




Jag älskar denna låten..!





Blogg..? Visst ja!

Oj! Jag har ju glömt att uppdatera min blogg, men kolla jag vet att jag borde göra det för att hålla det igång, min lilla dagbok som jag delar med mig av, men jag har inte haft ork att skriva och heller ingenting intressant att skriva om, men en sak har hänt :)
Jag har fått min nya mobil nu x)
den går som tåget, och det är superkul att testa alla awesome appar. Jag har liksom inte varit så genomgående, intresserad och allt det om sånt, dels för att jag tycker tekniken går framåt way too much och sen så.. Öh. Jag har glömt mina anledningar.
Och eftersom jag tappat intresset på att fotografera... Då är det tomt på bilder. Men jag ska skärpa mig

Men denna bilden på Trixie tycker jag är jätte fin, så den bjuder jag på

.

23 augusti

Idag så....Öh. Det var skolfotografering, ja visst ja.. Det var inte roligt :(
Bilden blev säkerligen jätte jätte hemsk pga av att jag var med. Kan inte bli värre då liksom :)
Jag har faktist inte hunnit med så mycket annat, men jag var så trött i skolan.
Det är så himla tråkigt, det enda som jag tycker är okej är väl typ språk om jag måste välja något ämne i skolan som åtminstone jag kan överleva så att säga.  Jag får tänka positivt, det är sista året på grundskolan och sen så blir det väl inte lika tråkigt, om allt blir som jag tänkt.
På fotograferingen så kände jag mig aningen stel, jag trivs inte särskillt bra bland jämnåriga liksom... Men träffade Katarina där, som jag gått lågstadiet med :) Hon skulle tydligen börja i samma klass som jag. 
Men.. Tja, mer har jag väl inte att tillägga.  


Ölyckeskolan i Löberöd. I hate you so much
Men i övermorgon är jag ledig, och får min nya mobil *_*

.


Jag lever!

Visst ja, jag hade en blogg ja... Men vafan jag har ett liv utanför bloggen också så jag kanske inte uppdaterar hela tiden. Men funderar på att fixa om min design lite. Det är inte fint här.. Nä, kolla jag har inte ens photoshop så jag får liksom klara mig med picnik och sånt :(

Ska försöka lösa problemen och fixa till här.

Och min vardagsuppdatering återkommer snart. Försöker liksom fixa lite rutiner här hemma och det går sådär. Pågrund av att jag är så drömsk xD


20 augusti

Jag är ensam hemma hela kvällen/natten. Mammsen är och jobbar så mitt enda sällskap är Trixie och just nu ligger hon & sover så jag har lite tråkigt just nu, jag ska kolla på en film som jag kan fördriva tiden med.
 En skräckfilm till och med så det är därför jag ska kolla nu, jag antar att det blir lite mer läskigt om jag kollar senare då det är mörkt ute? vanligtvis blir inte jag rädd för skräckisar men när det är mörkt blir det mera läskighetsfaktor men kanske så kollar jag på ytterligare en skräckfilm senare - så ifall jag inte återkommer med ett till blogginlägg idag så lever jag nog inte längre (Ok jag skämtade bara)

Och vilken film är det jag ska se då? jo, Hide & Seek. Den har jag sett en gång innan men jag tror det var ungefär två år sedan då jag var helt beroende av att kolla på skräckfilmer stup i kvarten! x)

Jag måste ut med lilla vovven först bara, och jag slänger in ett inlägg på bloggen till senare ikväll



.


-Trixie

Tja, jag kanske ska uppdatera lite om hur det går med lilla vovven? 
Det går bra! Hon är underbar, väldigt egendomlig och det är verkligen jätte roligt. Varje morgon när jag vaknar så blir hon jätte glad och typ hälsar på mig, hon ylar av glädje och samma sak när jag varit någonstans (Ute alltså) så hälsar hon på mig. Och när hon viftar på sin svans så gungar hela hennes bakdel och det ser så roligt ut ^^,

Hon låter som en gris emellan åt, har en otrolig passion för vatten! Ja, hon brukar till och med sätta ner sina tassar i vattenskålen ute i köket...

Hon äter..eh. Mat? Det innebär typ allting. Igår åt hon vindruvor, eller för att vara exakt så lekte hon med en vindruva som hon senare käkade upp.
Hon samlar på gamla skor osv. Man kan kalla henne busig!
Men hon är en väldigt lydig och duktig hund också och det tycker jag är skönt. Hon vet exempelvis att hon måste sitta ner innan hon får godis och sånt :)

(Inte bästa bilden, min mobilkamera klarar inte mörker) vilken jävla tur att jag skaffar en HTC snart! x)
.

Konstig dröm eller?

Jag drömde en sjukt skruvad dröm förra natten.
 Jag var i en park där det fanns bowlingbanor (Normalt, yes!) och det satt någon på en bänk om hade satt upp en skylt där det stod: Kom inte hit detta är min plats och jag satt på bänken bakom den personen.
På andra sidan låg det en ICA butik, alltså mitt i parken.

Jag satt ner på bänken bakom den person som hade den skumma skylten. Efter en stund kom det en annan person, som frågade om hon kunde sitta på bänken brevid mig och då plöstligt så stod Han brevid mig, han med stort H.
"Jag ska faktist sitta här det bestämde jag igår" Sa han.
Fyfan vad det var roligt! xD
Det var typ det, det var väldigt länge sedan som jag hade en sån halv-hel-galen dröm...


Rubrik!

Jo jag funderar på att kanske sluta blogga här på blogg.se och typ gå över till någon annan bloggdomän? eller alltså, sluta blogga på min blogg. För att istället skaffa en ny blogg? start over you know. Jag ska fundera på det.


16 augusti

Idag är det ytterligare en visning här i huset, så vi sticker ut en sväng till Hörby senare. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det går väl ganska så snabbt. Går på en timme eller någonting ungefär.
I morgon börjar skolan... Jag vill inte gå dit! Jag hade hellre jobbat. Eller pluggat på gymnasiet eller något, jag orkar inte med ett år till i grundskolan..! Det är inte roligt längre bara plågsamt och jag kommer inte orka vara där, fast jag måste. Det kommer typ gå åt helvete om ingenting ändras väldigt snabbt. Och snart ska jag flytta också.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer.

Men ska till Malmöfestivalen när det drar igång, om typ åtta dagar om jag minns rätt. Behöver komma ut lite grann känner jag, och det är perfekt i tiden så man slipper bli heldeppig pga av skolan liksom :)

Efter det så längtar jag till lite småsaker som vissa tv-program, och Hagmans Konditori. Tysklandsresa... Ja, lite sånt som man blir glad av nu när det så sakta börjar närma sig höst helt enkelt.

Denna sommaren har faktist varit roligare än på länge, jag har gjort ganska många spontana grejer så när detta året tar slut, så har jag rätt mycket kul grejer att resumera och det stärker mig väldigt mycket.



14 augusti

Såja, då var det ytterligare en ny dag igen, sitter här med tusen tankar i mitt huvud, det är väldigt jobbigt ibland men jag fungerar så helt enkelt. Det är inte lätt att vara människa!

Snart kommer hösten, allt blir grått. Men han lyser upp min vardag och mitt liv hur fånigt det än låter och känslan är speciell. Känns inte som någonting annat, har känt samma sak i ett år nu. Blir alldeles pirrig och sådär töntigt glad..

Men jag får tänka på annat så länge så att säga x3

Idag är det visning på vårt hus som är till salu. Så jag kommer väl inte att blogga så mycket på dagen idag. Lämnar datorn hemma för att bege mig ut i stora världen en timme eller något, ungefär.

Egentligen vill jag ha en lugn dag hemma nu innan skolan börjar igen, vilket bara är om några dagar. Fan vad jobbigt! Kunde man inte få välja mer individuellt när och hur man vill gå i skolan när man är gammal nog att förstå? det tycker åtminstone jag, sista året på grundskolan... Jippie! eller inte, för efter det blir allt svårare >.<


13 augusti

Kom ihåg till mig själv: Den 27 September börjar Karatefylla på tv6. Antagligen är det alldeles precis någonting i min smak, jag har trög humor. Plus att det brukar vara ganska roligt med fylleskämt, om det görs bra alltså.
Måns Nathanaelsson & --->Kim Sulocki <---(Läs det med ett fint litet hjärta efteråt) är ju med där. Måste betyda någonting bra.

Jaja tillbaka till det vardagliga snacket. Jag har rätt så tråkigt just nu, måste sätta igång med att städa lite på mitt rum. Högen med tvätt bör flyttas ut ifrån mitt rum snarast.

Senare får jag gå ut med Trixie, men hon är upptagen nu, hon leker med någonting. Säkerligen hennes favoritleksak som hon fick när hon var mindre, den där lilla tigern. Hon var typ lika stor som den när hon flyttade hit till oss. Och det låter ungefär som att jag menade att hon flyttat hit själv med flyttlådor och allt det, men så menade jag ju förstås inte.

Eh ja, jag skriver ganska komiskt, gör jag inte det? Och då kan jag ju tillägga att jag inte gör mig till ett endaste dugg, jag är precis så som jag skriver. För det som jag tänker på skriver jag upp efterhand, typ hela tiden. Och jag hatar att jag använder ordet "Typ" Hela tiden, men hur slutar man skriva och säga det egentligen? det är inget korrekt ord, men jag har sagt så i princip tre år, så det blir lite svårt att sluta... Typ.

Räkna alla typ:en, om du har tråkigt.


Tar det lungt idag

Jag har inte någonting särskillt att hitta på nu, så jag sitter här i min säng på mitt rum och tar det lungt. Kollar på film, tänker lite grann. Jag är så himla trött idag, min energi är verkligen i botten.
Åk inte tåg i tio timmar...! Det tar på krafterna som in i helvete. Nästa gång det blir en tripp till Stockholm blir det flyg, för det första så går det ju typ tusen gånger snabbare och för det andra så kan man ju hitta lågprisflyg som kan vara billigare eller kosta lika mycket som tåg.

... Snart börjar skolan och det är inte någonting jag vill tänka på, är inte redo för att återgå till verkligheten och det tråkiga och stimmiga vardagen. Vill ta det lungt ett tag till, sommaren har gått alldeles för fort känns det som :l


Hemma igen!

Sådär då var jag tillbaks hemma igen, jag är så himla trött! Tågresan tur & retur var nästan precis tio timmar lång... TIO TIMMAR! Helt sjukt, och ändå lever jag. Men det är knappt, såhär trött är det väldigt sällan jag är.
Men jag mår bra i alla fall trots det.
Det var jätte trevligt i Stockholm, och vi hade tur med vädret ute på Fjäderholmarna faktist, för när vi kom dit så regnade och åskade det, i säkert minst tre timmar så jag var nästan säker på att föreställningen skulle bli inställd om man hade otur alltså, men ett tag innan det skulle börja så slutade det regna. Då blev jag ju väldigt lättad för jag hade säkert gråtit i flera dagar om det skulle bli inställt... Jag åkte liksom tåg jätte länge, på morgonen gick jag upp klockan 5. Fixade mig på mindre än en timme, och ytterligare en timme senare satt jag på tåget, som var lite försenat pågrund av ett fel i Malmö, minns inte exakt dess anledning men struntsamma vi kom fram i alla fall.
Stannade över på Af Champman och det var jätte fint, verkligen :)

Satt och väntade överdrivet länge utanför teatern, trotsade regnet och åskan. Hade ett paraply men var ändå alldeles genomblött, såg ut som en blöt hund faktist..... Men men.
Jag ville komma in typ först av alla och det gjorde jag också så jag ska inte klaga, det var onumrerade platser där, så man fick ju vara ute i god tid och det tog jag ju bokstavligt

Lite kul var det allt för några av skådespelarna som skulle vara med i pjäsen gick förbi där jag satt. Undrar vad de tänkte? "Omg en nörd!!" Eller något i den stilen skulle jag tro.

Hotelliggaren, som pjäsen hette var rolig men kanske inte helt i min smak då jag föredrar musikaler så att säga, men det var absolut roligt ändå, Kim är ju helt underbar. Det känns verkligen som att det exploderar en glädje-bomb inom mig när jag ser honom. Och det låter väldigt brutalt nu när jag tänker efter, men det var det första jag tänkte på nu. Ursäkta mig för det ^^
Satt på första raden, i mitten typ.

Bänkarna som man satt på var jätte kalla pga av regnet, och det var superkallt i luften så jag frös ihjäl typ. Men sen så fick jag en filt av en som jobbade där, hahaha sjukt bra.

Efter föreställningen så kom Kim ut för att snacka lite med mig, det första jag gjorde var att krama honom. En sån där riktig typisk jag-har-saknat-dig-kram, världens bästa underbaraste fina Kimmie ju! Sen kramade han mig igen. Öh, ja. Typ så.

Övrigt är väl strunt samma, visst? Jag har åtminstone sammanfattat hur det var i förrgår.

Toppenbra helt enkelt :)

.
Tja, det var lite tomt på båten ut till Fjäderholmarna när vi åkte dit... Bara vi som åkte den turen då 8'D Fett mysigt att ha en hel båt för sig själv tycker jag nog.

.
Awesome kycklingsallad med pasta och sweet chillisås och massa annat, fattar bara inte varför typ alla resturanger lägger upp så himla stora portioner, enorma berg med mat liksom... O_o

.

En skylt utanför teatern.. Lite random kanske?






Lägger väl upp några fler randombilder senare när jag orkar det.


9 augusti

Sådär då var allting i princip färdigt för i morgon, det blir jätte kul och jag längtar :)
Förmodligen blir vädret dåligt, med regn och sånt men det viktigaste är för mig att allting blir som jag tänkt mig.



Lite om idag

Vad ska jag säga mer om idag då?

Har varit på visning på en marklägenhet (Som ser ut ungefär som en vanlig villa) som faktist var väldigt fin och som fanns i bra miljö. Verkade vara ett idylliskt område, med rätt mycket natur men samtidigt centralt & nära tågstation, affärer osv. Känns bra så jag kan ju hoppas på att jag (eller mammsen snarare) kan köpa den.
Det fanns en walk-in-closet där, så sjukt coolt.. Har velat ha en sådan hur länge som helst, det blir ju superkul. Kan förvara alla mina kläder och skor i ett rum.

Sovrummet som jag isåfall ska ha hade ljusgröna tapeter. Kanske målar om, och skaffar någon slags dekor på väggen. Ni vet sånna här vackra väggklistermärke? Jag älskar sånna! Kollar runt på internet efter lite inredningstips också, och jag ska skaffa en ny säng, nytt skrivbord och lite annat. Det blir en nystart på allting helt enkelt och det känns faktist rätt så spännande liksom :)

Det var väl typ vad jag hade att säga idag :)

http://www.allposters.se/ Har många snygga väggklistermärke..

8 augusti

Att göra i morgon:

1) Duscha och fixa ansikts, samt hårinpacking
2) Packa de sista nödvänliga grejerna, hårborste och lite smink och ombyteskläder för i övermorgon då jag ska hem etc
3) Måla mina naglar så att dem blir awesome
4) Peppa Hotelliggaren & tänka på Kim
5) Sova.

Och typ lite annat, men skitsamma. Detta var väl det som var mest viktigt just nu enligt mig själv då.. ;)

Nu ska jag ut med vovven på kvällspromenad, trots det tråkiga regn som vi har här just nu. :)

Verkligheten är inte så som man vill att det ska vara.

Idag är en sån där dag som det inte händer någonting på. Faktist, typ ingenting. Jag har någon slags ångest för i övermorgon och det är ju inte lite patetiskt? Men jag är så helt enkelt, jag är komplicerad. Jag gör allting komplicerat och förstorar upp allting som händer i mitt liv så det slutar bara precis som det börjat, jag försöker ta mig samman men jag vet inte ens vart jag ska börja. Om jag bara kunde hålla käften, lugna ner mig och ta allting som det kommer bara, då hade jag haft bättre ordning på allting...Men nejdå, samma sak gång på gång. Det är helt värdelöst egentligen, varför kan man ens ångra någonting som man inte gjort? Och hur kan man ens skapa sig åsikter om någonting som man inte vet? Tja, finns det ens svar på det?
Jag har bara en enda dröm i mitt liv, någonting som jag satsar på till 100 %. Någonting som jag hoppas och vill så oerhört mycket men just nu så står tiden stilla, Snart börjar den förbannade skolan också, kan inte sommaren börja om från början nu så att jag bara kan börja om och sudda bort alla jävla idiotiska grejer som jag gör?

Det är jobbigt att bara vara 15 år, inte kunna stå på egna ben i samhället trots att jag vill klara allting på egen hand, tre år kvar tills jag fyller 18 och det känns som om det skulle vara en evighet tills dess, ibland går tiden väldigt långsamt och ibland för fort. Jag gillar inte att tänka på framtiden men ändå gör jag det :(

Jag måste inse att jag är en riktig förlorare, utan karisma och själförtroende. Bara fylld med hat mot mig själv :l



Nördigt teaterfreak, jag..?

Idag är det 70 dagar kvar tills Hagmans Konditori på Lorensbergsteatern i Göteborg, har plats på första raden i mitten.

Och det är 4 dagar kvar till Stockholm, och Hotelliggaren på Fjäderholmarna. Sjukt härligt med friluftsteater
 Där är platser utan nummer, så man måste vara där i god tid. Jag ska se till att få bästa platserna. Mohahaha ;]

Det är.. eeh... Typ ett år kvar, men jag ska gå på premiären av nästa års föreställning på Fredriksdalsteatern, det blir sjukt spännande för man vet ju inte ens vad det kommer handla om eller vilka som ska vara med...

Jag har tidigare i mitt liv sett:

Fredriksdalsteatern:
Mölle by the Sea -04
Hemvärnets glada dagar -05
Herrskap och tjänstehjon - 06
Den stora premiären - 07
Rabalder i Ramlösa -08
Lorden Från gränden - 09
Viva La Greta -11

Nöjesteatern i Malmö
Spamalot hahahaha. Bäst, underbar, fantastisk, rolig, musikaaaaaaal. Älskar den så mycket. Tusen poäng! :D

GAS
Det Ska Va' Gôtt & leva - 04
Falkes Fondue -05
Cabaret Cartwright -07
Hagmans Konditori - 11
Skansen -11
...Snart Hagmans igen, för den var bäst!



Dagens problem!!

Jag funderar på att göra ansiktsmask, har en sån där färdig som jag har köpt. Den är supermega bra faktist, inga kostiga onödiga kemikalier och skit i, och den kostar bara omkring 13 :- så man kan ju knappast säga att det är en ekonomisk förlust! xD

Eller så väntar jag till dagen innan jag ska till Stockholm istället O.o
Så vet jag att min hy är fin då.. Ja, detta är ett problem.
Och jag har fett mycket problem med mitt ansikte, inte särskillt mycket finnar men svarta pormaskar jag rengör min hy jätte ofta med hudvårdsprodukter och sånt men det funkar inte särskillt bra. Ibland, men annars blir det inget bra resultat :l
Måste googla efter huskurer...

.
Det är dessa jag brukar köpa. Har testat några olika och alla har gett riktigt bra resultat. Jag köper mina på Lindex eller City Gross  :)  

Hittade bild på google.

5 augusti

Sådär ja, då var det en ny dag igen då. Jag fryser jätte mycket, det regnar här. Och jag hade mitt fönster öppet hela natten såklart och det är ju naturligtvis därfor som det är kallt i mitt rum.
Jag hade en jätte avancerad dröm inatt, typ att jag var med i någon musikal någonstans och att jag dansade jätte fint och allt det men jag säger bara det att det är en bit kvar tills att jag kan det.... Nu ser jag ju mest ut som en icke graciös padda eller möjligtvis en flodhäst, det finns massor med exempel 
Övning ger färdighet, är det inte så? och isåfall så börjar kurserna ge resultat ;)

Nu är det mindre än en vecka kvar till Stockholm, och jag längtar. Det känns som att jag längtar löjligt mycket, jag ska ju liksom bara dit för att se på Hotelliggaren men för mig är det enormt roligt även om det kanske låter jätte överdrivet ;<

Och varsågod, här bjuder jag på tre otroligt ointressanta bilder som ni kan glo på, och kommentera osv. Haha!

.

.

yeeey det är tuffingdricka för hela slanten och atlanten och för mig, vet ni!

.
Mina fötter... Mmmh.

Lite tankar bara.

Vovven och jag har precis varit ute på en ganska lång promenad. Det är jätte härligt väder ute, så då bara måste man passa på. :D

Jag börjar fundera lite på några saker också, snart är ju sommaren slut.. Hösten börjar, och allting blir som vanligt, det vill säga ett rent jävla helvete :(
Jag vill inte det men jag vet ju själv hur det blir jag kan alltid förutbestämma att det aldrig fungerar med skolan. Kan bara hoppas att det blir ungefär så som jag vill liksom, men annars så... Näe jag vet inte. Är ju maktlös, jag har mina åsikter men jag kan inte bestämma över någonting alls själv och det är oerhört jobbigt faktist.
Det är en riktigt lång historia om hur allting varit för min del, jag skulle ju kunna förklara det men jag håller det för mig själv istället. Mitt förflutna är riktigt grått, eller nej svart....


4 augusti

Som ni kanske ser har jag gjort om lite saker i min blogg men jag blev väldigt missnöjd, mest pga av att jag skulle ändra bredden på bloggen men det fungerade tydligen inte så som jag tänkte mig... Och min infotext blev heller inte så som jag ville!! 

Jag måste hitta en bättre guide, eller om någon vänlig människa kanske kan tala om för mig hur man gör? jag fattar koderna ganska väl men texten blev liksom bred istället för att gå nedåt så att säga.. What to do? :(


Jag känner mig lite korkad som inte fattar det även om jag läst på diverse blogg-guide sidor.
Övrigt så finns inte mycket att säga, det är lite varmare ute igen efter alla dessa regniga tråkiga dagarna och jag hoppas att vädret kommer vara ungefär såhär på onsdag! ska ju till Stockholm och se Hotelliggaren ju, och jag tror att jag kanske är den som varit allra mest exalterad av att få se den av alla som har varit där och kollat redan det känns så, men jag är som jag är ju,jag älskar teater och sånt, det är seriöst det allra bästa jag vet om jag bara får välja en sak x3
Och det beror ju såklart lite på Herr Sulocki också. HAHAH..... Jag har saknat honom. Ehum.. *Host*

Okej nu skulle jag behöva hälla en hink med kallt vatten över mig själv

Känner mig aningen hyper fast jag är jätte trött, ska väl gå ut med lilla vovven snart.

Tack för mig <;


1 augusti

Idag har jag tittat på film, intressant? Men allvar det är typ allt, käkat sallad och tittat på film. Hos Martin och han har värsta feting tv:n vet inte ens hur stor den är, minst 40 tum i alla fall = STOR!
Kollade på Dumma Mej och Moms on Mars, tror det är en jävligt ny film för jag har inte hört talas om den innan den såg väldigt ny ut i alla fall. Disney, jävligt bra var den i all fall och garanterat den mest välgjorda film jag sett någonsin i mitt liv den såg så himla verklig ut, alla skuggor och varenda liten detalj så den får absolut fem poäng av fem möjliga.
Båda filmerna var roliga men samtidigt så var det den typ av film som faktist berör och som har ett dolt budskap, det är så fint tycker jag... :D

Nu så har jag ingenting annat för mig mer än att ta det lungt resten av dagen det är tröttsamt med så mycket film x3

Jag vet att det inte är särskillt bra att tänka så men ifall jag piggnar till igen så ska jag hitta på någonting icke onödigt

och jag skulle skriva någonting särskillt men jag minns inte vad det var så jag får väl fundera igen och se om jag kanske kommer på vad det kunde vara

Och för att göra detta inlägg delar jag med mig av världen mest randomaktiga bild, som jag själv tagit en gång. En skylt utanför en bensinmack med ett väldigt stort stavfel.....

.

V¨¨lkommen ;3


RSS 2.0