Georg fyller år :3

Har haft middagsgäster här idag. Därför blir det ganska sent bloggande idag :)
Grannen som bor under oss bombade musik i morse, IGEN! det var väl bara någon vecka sen sist, seriöst det skakar i väggarna och golvet när han smäller igång sin urusla musik, som vi inte vill lyssna på... Klockan var typ halv 10? seriöst, hur tänker man då? i lägenhet hörs det igenom och det är riktigt respektlöst att inte kunna hålla volymen lägre än så, jag hoppas någon säger ifrån för det passar sig faktiskt inte att göra så -.- Tycker jag...

Jag mår bra i övrigt och har lite saker på gång.

& Idag fyller Georg (Tokio Hotels bassist) år så jag tänker lite extra på honom idag.



Lägger in en ful bild på mig också... Asså, jag har inte redigerat, bilden blev så när blixten och ljuset reflekterades....


Stinsen Brinner :3

Nu är det påsklov gud vad skönt att slippa skolan ett tag :D
Jag tittar på Stinsen Brinner och chillar en massa, var ute sent igår. Nu blir säkert alla jätteförvånade men jag var faktist hemma först vid 22-tiden. Mmmm.... Mer om detta nån annan gång. Aldrig

Jag är ganska trött för jag sov dåligt inatt, men jag är glad ändå.
Ska träffa Gabbi någon dag i veckan också, det var ju länge sen nu. O:

Det var väl allt tror jag.

Haajdååå...

28 mars 2012

usch vad jag har ont i huvudeeet.

Skolan var helt okej idag i alla fall. Hoppas det är samma i morgon, annars blir jag arg.... Eller nåt.
Tog två jävla huvudvärkstabletter i morse. Drack kaffe, mådde illa efter det. Vet inte varför? Hade helt sjukt ont i magen i flera timmar, utan anledning.

Nu kollar jag på tv. Överraskande, visst? Jag är ju inte alls en liten nörd, neeejdååå.

Har möblerat om i mitt rum och jag har väl fortfarande inte visat hur det ser ut här? Måste visa nån dag. Fast å andra sidan har jag tänkt byta rum till nästa månad eller så, för detta är ganska litet och jag gillar inte det så mycket. Det andra är mycket bättre. Kanske bättre att visa då, när det är färdigt kanske?


Slänger in en liten bild också. Kanske inte bästa, men tog den tidigt som satan i morse, varför? - I don't know.
Texten på bilden kommer från denna sången, som jag älskar.




Peter Rangmar, saknad & älskad. <3

Bläää :D

Jag ska till doktorn idag, för att få min trasiga rygg undersökt. Sen blir det skola -.-
Sen hem. Vet inte vad jag gör senare, det får vi väl se. Kommer säkert vara rätt trött eftersom jag vaknade onödigt tidigt idag.


rubriklöst.

Kollar på Simpsons och tar det lungt. Har varit i Lund och hämtat biljetterna till After Shave & Anders Eriksson föreställningen i Karlstad, känns fortfarande lite långsökt att åka dit, men det är ändå samma dag som min födelsedag, så varför inte? 2010 firade jag ju min födelsedag i Hamburg, så jämfört med det är det inte så värst konstigt.


Nördig som jag är var jag ju tvungen att ta kort på en av biljetterna 8D

Massa babbel

Det känns som det blivit lite halvdåligt med uppdatering i några dagar nu men jag ska försöka bättra mig. Det är vår i allra högsta grad nu, igen. Den 16nde våren som jag har fått uppleva. Det är fint, det tycker jag absolut, det är härligt väder och fåglarnas sång ger mig energin tillbaka, men det är nog så som dom flesta känner. Vårkänslor? absolut. Jag har blivit kär i en man vars namn börjar på K, fortsätter på im och slutar på Sulocki. Okej det är ingen nyhet alls förresten eftersom jag gillat honom enormt mycket i snart 2 år.... Ehm. Nej jag ska inte snacka om det nu. Det kan sabba mitt humör.

Fast... Om en timme är det Kontoret tv4. Då kommer jag automatiskt fundera lite.


Hur som helst, nu är det vår. Ljusare ute och man får återse solen igen, efter tusen år. Känns det som, fast så är det ju inte. Men en sak jag märkt är nog att ju äldre man blir desto fortare tycker man att tiden går. Så uppfattar jag det i alla fall. Okej, inte för att jag är gammal direkt men ändå. Man närmar sig pensionsålder med stormsteg ;)

Jag ska måla mina naglar tror jag. Jepp. Det ska jag.


Jag har förändrats väldigt lite dom tre senaste åren, konstigt egentligen för som person har jag utvecklats enormt mycket, både gällandes mina intress....Fast nej, inte mina intresse ._. eller visst, lite.
Men jag tycker jag ser likadan ut nu som för tre år sedan? O.o that's wieeerd. Jag menar för tre år sedan var jag 14 år. Nu är jag snart 16. *Blir sentimental*


Denna bilden är från igår men ser ut att vara fler år gammal. Fast då hade jag längre hår....


Fan vad jag snackar en massa. Slutar NU.

Hajjdååå.

BillBillBill

...Har fått grymt snygga muskler :')



men ne nu börjar jag sakna TH grymt mycket, livet är trist utan dom. Buhuuu. Jag har helt kommit av mig, jag tänker ju inte ens på dom längre men deras musik fattas ju extremt mycket

mhmmm.

Nu är verkligen våren på gång, det känns i luften på något vis. Jag skippade jackan idag eftersom det inte direkt varit kallt heller :D

Har handlat mat och sånt tråkigt idag, inte mycket mer än så, kollar på GladPack nu, som är en tv-serie med Galenskaparna & After Shave för dom som inte vet. Annars har inte så mycket hänt, och lär inte göra det heller. Imorgon ska biljetterna till After Shave i Karlstad hämtas ut. Har jag sagt nåt om det egentligen? näe? isåfall gör jag det nu. Jag ska se dom IGEN på min födelsedag, 23 maj. Ska åka tåg dit, dagen innan föreställningen och bo på hotell över 2 nätter. Skitnajs :) Kanske inte att åka till ett så random ställe men det ska bli jätteroligt. Dock lär tågresan bli superjobbig eftersom det kommer ta ca 5 timmar! usch -.-


---> Galen flicka :3

22 mars 2012

Hepphepp. Jag har precis ätit lite mat, fick spontanbesök här för en liten stund sen av en människa. Pallar inte säga vem, jag vill inte blanda in mitt privatliv för mycket i bloggen.  Nu uppdaterar jag min blogg, fast det kanske märks.

Jag gjorde muntligt nationellt prov i svenska idag, med en vän, och vi båda fick VG och det kändes faktiskt rätt så bra, för då vet man att det var värt det. Det var faktiskt väldigt enkelt, jag trodde det skulle ta mer tid men jag skulle gissa på att vi blev färdiga på tio minuter.


Nu sitter jag bänkad vid tvn, mest för att jag inte orkar annat :)
imorgon är jag ledig, alltså är det helg för min del nu.

Skulle egentligen gått ut på en promenad men nu håller det på att bli mörkt så jag struntar i det. Gör det i morgon istället.



Trötta jag i morse.


21 mars 2012

Happ, bloggdags igen :)
jag tänker gå ut sen om ett tag, på en liten promenad alltså, men jag väntar tills mamms kommer hem för jag vill inte gå själv, mitt lokalsinne är läskigt dåligt.
Haft huvudvärk idag också, jag tror att det beror på mina tänder. Korsbett, eller nää.. världens konstigaste mittemellan bett skulle jag nog hellre kalla det. Det måste fixas till, anledningen av att jag tror att det beror på mina tänder är ju simpelt eftersom en tandläkare trodde att det var anledningen. I trust it..


Japp såhär läskig såg jag ut i morse, klockan halv 9. Den osminkade sanningen, kan man väl säga? xD

.....Jag har börjat sakna Trixie enormt mycket igen ._. livet är verkligen riktigt trist utan husdjur man har ju liksom inget att göra? jag är så van, så jag har inte haft en enda tanke på att kunna leva utan djur å det är rätt uppenbart att jag inte klarar det. Får se hur det kan bli med det också, jag vet inte riktigt. Det är ju Trixie jag saknar inte vilket djur som helst, men jag tror att det är 0,1% chans att jag får tillbaka henne :l
Men en liten sak som jag inte sagt, är att dom som har henne nu har faktiskt inte ens betalat, så rent lagligt, är det då korrekt att göra så? vi har ju liksom ett kvitto på att vi köpt henne och sånt, och ifall inte dom nuvarande ägarna ändrat det, så är hon ju skriven i vårt namn. Bara en sak jag gått och undrat över.

Känns hur jobbigt som helst, och det borde det inte göra det har ju ändå gått ca 2 månader. Men ändå, som jag saknar att ha henne här hos mig, höra henne tugga på nån gammal pantflaska, och när hon brukade titta på tv med mig. Personlig hund, yes.

Känns som jag fastnade i ämnet....Riktigt svårt att sluta tänka på kan jag ju säga, men jag får avsluta här annars blir inlägget bara Trixie relaterat, och det känns inte så bra. Då kommer jag kunna läsa om och om igen och bli påmind om allt, och emotionell som jag är skulle jag säkert kunna börja gråta också.

vettefan. Palla rubrik

Idag lyckades jag riva mig på ett rivjärn, bra va? Min tumme började blöda. Nu kollar jag på random tv program.
Hade ont i huvudet idag så jag skippade skolan, tror jag sticker dit i morgon istället. Idag har Kim namnsdag, sånt vet en duktig flicka som jag :3

mmm... Mer vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Känns rätt tomt i bloggen, men har inte så mycket att säga tyvärr.


Jag har inga nya bilder just nu så jag slänger upp en bild från den dagen jag skulle till Gislaved, men eftersom jag inte sminkat mig så gjorde jag en lite lagom dramatisk redigering & ja som ni ser, blev jag huvudlös, eller "huvvelös" som jag skrev op bilden. Duktigt!


skitsnack och sånt

Claes Eriksson var med i Kontoret igår! Jag blev ganska förvånad för jag skulle aldrig kunna tänka mig att han, av alla människor skulle kunna ställa upp på gästspel i ett program som just detta, är inte han emot komersiell tv också? usch nej, det känns som att jag är jättefördomsfull. Så är det inte :D men kul var det i alla fall.

Idag var jag i Hörby. Intressaaaaaaaant. Jag vet. Åt där och sen tittade jag på tv med Martin. Vi kollade på....Kontoret, yes. Han har precis insett att det är roligt, samma med Karatefylla. Bättre sent än aldrig ;)

NÄÄÄÄ VAD FIIIN. 8D

Känns ju lite som att jag tar kort på varenda tv i min närhet men nejdå, dessutom blev bilden fin för en gångs skull. Kimmie, sötnos <3



Mmm. Sen finns det inte mer att säga, skolan var tråkig idag. Fick lite gjort, känns bra men det var ju inte något vidare skoj ändå, inte för att det brukar vara det men ändå.


Happ, det var väl allt för idag.

Kärlek....Eller?

Jag är konstig. Alltså visst, jag är lika mycket människa som alla andra men det finns ju saker som jag tycker är väldigt speciella med mig själv. Något som jag ibland stör mig på, men som jag ändå står för är att jag ALLTID bara attraheras av äldre män. Det är jättekonstigt, eller jag vet inte. Kanske är det inte så jätteannorlunda ändå, men jag är bara snart 16 år och därför tycker jag det är knäppt. Det är ju framför allt inte något vidare bra. Jag tror egentligen att jag alltid tyckt som jag gör, när jag blir "kär" så är det i första hand pågrund av karisma & personlighet och när man träffas/ser någon i verkliga livet så märker man ju om man kanske känner sig lite extra pirrig eller inte, av människan i fråga. (Jag syftar inte på någon speciell) men jag håller ganska låg profil gällandes vad jag tycker eftersom jag fortfarande är så ung. Det är ju helt ok att känna viss dragningskraft till en människa men såklart att där finns gränser, så är det bara. Folk brukar rent generellt tycka det är väldigt negativt när unga tjejer attraheras av äldre män, visst är det väl så? Men känslor är känslor, och så kommer det förbli.

Jag tror egentligen att jag bara känt den här känslan av kärlek en enda gång och då kändes det extremt mycket. I början var jag så nervös så att jag i princip satt skakade av någon slags panikkänsla, eller jag vet inte. Klar jag som yngre känt att vissa personer är "snygga" men jag går verkligen inte efter sånt nu. Gällandes en relation, så bryr jag mig nog mera för om man vill få ut någonting av relationen så är för mig, personkemi väldigt viktigt man ska ju liksom trivas tillsammans, kanske ha något gemensamt, men ändå ska man ju vara olika för att kunna matcha varann, tycker jag. När det gäller mer oseriösa ting, jaa ni kanske vet vad jag syftar på där..? Då spelar det mindre roll enligt mig.

En sak som kanske låter jätteknäpp är att jag sätter väldigt låga krav på hur jag vill att en man ska vara, eftersom jag själv har jättedåligt självförtroende, och anser att jag är jätteful, så varför ska jag då bry mig sånt. Kärleken är ju blind! Det är bara att konstatera.
Men nu tycker jag att jag gått och blivit helt tossig i huvudet. Jag har skrivit det innan men nu har jag en crush på Anders från Galenskaparna & After Shave. Känns mindre bra, såklart. >;
Han är född 1956. Jag är född 1996. Räkna ihop det och fatta varför det känns väääldigt fel...Errrhm...

Aaa, och detta avslutar vi med att säga att jag är knäpp i skallen.


Scooby Doo

Jahapp. Jag vaknade ovanligt tidigt idag, så jag gick upp och kollade på tv. Jag har aldrig sett gamla Scooby Doo, eller jo nu har jag det var nog från 70-talet skulle jag väl kunna tro. 8D Dom visade på Cartoon Network och jag blev nyfiken och jag tyckte det var grymt charmigt, jag älskar gamla barnprogram. Jag är ju lite nördig, ja.. :D
Missförstå mig inte nu, jag sitter inte och tittar på barnprogram varje dag, så barnslig är jag inte. Men jag kollar ju på det mesta ändå, det är en rätt stor del av mitt autistiska beteende. Hehehe...
När jag var liten visade dom ju mest skitprogram, för att inte tala om nu... Usch jag fattar inte hur dom som gör nya tecknade serier tänker, det är ju alltid så slarvigt gjort :S förr var dom ju mer noga med alla detaljerna och framförallt utseende på karaktärerna, nu är det ju bara sträckgubbar som vem som helst kan rita ihop på några minuter ju. Jag stör mig på det. Mina framtidsungar ska fasen aldrig få titta på sånt. Det blir att införskaffa sig dvdfilmer med program från typ 60-70-80-tal. Och lite i början på 90-talet. Allting går så fort i utvecklingen nu, tycker jag. Vet ju inte hur det var förr men...Alltså, det var bättre förr. Hemskt att jag säger det, eller hur?
Men jag tror jag tycker det. Det var bättre förr, när Peter Rangmar levde :( min skådespelarförebild.

Jag babblar på för fullt här nu men jag vet inte vad jag ska göra åt det faktiskt. Har rätt mycket i huvudet. Kanske skriver lite om det sen, det känns nog lite bättre om jag får yttra mig lite.





Gulligt hahahah :D

Bläää.

Åh så pigg, och ååh vilket trevligt humör jag har idag. Eller inte... Nej, alltså jag vettefan varför jag är såhär idag. Kan inte riktigt beskriva det, men känner mig allmänt off. Orkar inte vara social idag heller känner jag så jag är inte så skolpeppad om man säger så -.- Och ja, jag börjar väldigt sent idag. Grymt skönt ändå, hade jag behövt vara uppe tidigt idag hade jag antagligen varit stendöd inombords nu. Men jag var uppe FÖR tidigt ändå, kunde liksom inte sova. Tog en bild med webbkameran precis, och som ni ser ser jag inget vidare pigg ut... *Host* Kanske inte så glad heller.

Jag ska sticka nu om ett litet tag så jag avslutar inlägget såhär.
Tror jag slänger in något mer inlägg senare idag, när jag kommit hem igen.

Addios, amigos. Eller nått..


Mer tråk.

Okej jag har verkligen astråkigt idag, mår inte jättebra. Vet inte varför.
Jag är inte alls motiverad till att blogga, har inget att skriva om. Jag pallar inte heller. Hoppas det inte är någon fara :)

Jag saknar verkligen Trixie också, jättemycket. Hoppas att jag kan få något nytt husdjur snart för jag klarar inte detta, jag som haft djur i hela mitt liv. Det är jättetråkigt och tomt utan hund, och katt också för den delen. Får se när det kan bli av....


After Shave & Anders i Gislaved ;*

Hej och hallå, jag är tillbaks nu efter gårdagens lilla äventyr, jag överdriver inte om jag säger att det var något av det bästa jag sett med After Shave & Anders Eriksson....Det var det verkligen i allra högsta grad, och jag är jättenöjd :)

Det var ganska jobbigt att köra dit men vi kom rätt direkt för en gångs skull och fick vänta en stund eftersom vi var rättså tidiga, insläppet började klockan 18.00, och jag kände mig rätt annorlunda eftersom jag förmodligen var den enda som var under 18 år på hela stället jag kollade runt för att se om jag kunde få syn på någon som eventuellt var i min ålder men nä, det fanns inte nån?! det fanns ett par tre-fyra stycken som säkert var kring 20, men inte yngre än så. (Man fick ju inte lov att gå in på det där stället ifall man var under 18 år utan vuxet sällskap)
Men jag trodde det fanns åtminstone någon som gick med en vuxen...Men tydligen inte
Det var ovanligt många gamlingar som säkert var kring 60-80 år. Fattar inte varför. Dom beter sig jättetråkigt också, dom skrattar knappt. Det gjorde jag nästan hela tiden, eller hyperventilerade är kanske mer korrekt. Jag dog, men jag lever igen ^^,

Maten som man fick serverad var skitäcklig, eller det vegetariska alternativet var i alla fall det. Det smakade salt och peppar....Mmmm. Trevligt. Ne. Så jag käkade typ lite potatis och grönsakerna som fanns till. Sen blev det desert rätt mycket senare men jag skippade den. Faktiskt, det såg jättefint ut men det har blivit alldeles för mycket kalorier för mig ett tag nu och det finns inte plats för mer. Jag mådde nästan lite illa av att alla åt så jävulskt mycket.. Jag vill inte vara taskig, men en kvinna som satt rätt nära oss såg ut att vara rejält överviktig, säkert minst 100 kilo och jag fick dåligt samvete av att hon lassade upp såå mycket mat, säkert så det hade räckt till 2 eller 3 andra personer. Jag går inte efter hennes utseende, men hon lever säkert inte ett så hälsosamt liv och det tycker jag är riktigt synd, och det är nästan jobbigt att se folk leva så tycker jag >_<


Seeen efter närmare 2 timmar vid det tråkiga bordet började äntligen föreställningen. Kan ju tillägga att jag hade JÄTTEtråkigt.... Blev såå rastlös och orkade knappt sitta still och alla runt om babblade på som yra höns ju för tusan, som om de aldrig nånsin snackat tidigare och det störde jag mig på, jättemycket.

Men föreställningen började. Dom gjorde "reklam" för Dressman. HAHAHA så fett snygga dom är ändå. Allvarligt..
Per sa typ: "Ta 3 eller betala för en. Eller som vi brukar säga ta After Shave och få Anders Eriksson på köpet" grrr 8'D

I första akten använde dom sig utav "Gubbröra-hjulet" det är helt enkelt ett hjul dom snurrar, och så slumpas ett nummer, det kan vara en sång eller en sketch. Det är nummer på hjulet motsvarande en låt/sketch som står på en lapp.

Det blev bland annat dessa: (Inte i rätt ordning)
Borås Borås, Krisen, Pappa flytta inte in till Tjörn, Jag skickar en gubbe imorrn' Spanar'n, Svärföräldrarna, Bara Sport, Varför finns det inga tyska komiker?, Truckdriving Song, Grisen i Säcken.

...Fast om jag minns rätt var det allt i första akten.... xD
Blev dock lite besviken eftersom jag jättegärna hade velat höra Frisörens sång, Visst faller regn, Puch Dakota och Du kan bli nåt också :(


Andra akten var också grymt bra, shit vad det svängde :D jag hade i princip inte hört någon av de sånger som var med där så det var skitkul att få se/höra det. Parodier på svenska artister men jag säger bara det att, det spelar ingen roll hur dålig, tramsig eller konstig låt dom gör, eftersom dom sjunger så jävla bra, så spelar det ingen roll för det blir SÅ IN I HELVETE UNDERBART BRA ÄNDÅ! Jag älskar det. Kändes som att vara på konsert där ett tag. Hahahah, skitkul.

I andra akten fick man träffa på blandannat Togny Assarsson, "Bröderna Peps Persson" "Uggla & Dileva" "Bo Kaspers Orkester" <-- Den låten var ju grymt jävla bra också förresten, Alltid Redo För En Losec hette låten. Jag skrattade som tusan x'D
Hände massa annat, men jag avslutar här ;)



Kass bild, men man ser scenen. (Innan det började)


Ännu en dålig bild. Min mobilkamera gillade inte alla lampor ._. Men ah, här var det Jan som sjöng. :D


Fyra Latinos.


Åke & Sigvard. 8'D Från Åke Från Åstol*. (Många Å!!)
...En film för dom som inte vet. Två saker var asroligt, det ena var att i filmen säger berättaren att "Sigvard har också skägg" men här, så sa Åke att Sigvard är också könsmogen. HAHAHA!!
Och i filmen, så sjunger Åke "Du är stor nog snart 37" Men här, så sjöng han "Du är stor nog snart 67" Som jag skrattade....


Massa huvud i vägen -.- Men här var Spanar'n i alla fall. Den från Grisen i Säcken, fast det var inte lika bra utan Peter, som i orginal hade den roll som Per hade här.


Såååå jag pallar inte lägga upp mera bilder nu. Det kommer nog sen :)


Hajdååeee (:

Hejdå, nu är det dags att gå till bilen och sticka till Gislaved åh vad det ska bli skojigt. 8D

Min bästa vän just nu, choco latte :3

imorgooooon.. :D

Har varit och handlat, och nu precis ätit lite, ska förbereda lite småsaker inför morgondagen, fast just nu kollar jag på tv och sånt bara. Måste städa i ordning på mitt rum också snart. Över natten är jag ensam hemma, men jag måste sova hyffsat tidigt för att palla gå upp imorgon, inte för att det blir jättetidigt, men det skulle vara förjävligt
om jag är trött till kvällen imorgon.





det har snöat igen!!?!?!



Neeej, usch varför lägger jag upp denna bilden egentligen? Jag har extremt konstiga kurvor .__.


Ajja hur som helst, idag är det torsdag fast det vet väl dom flesta kan jag väl tänka mig. Jag fick en chock i morse när jag gick ut i köket. DET HAR SNÖAT!?? Inte i köket alltså... ;)
Men det var ju vår igår? Solen sken och man kunde gå ut utan att ens behöva ha den varma jobbiga jackan, och nu är marken täckt av snö där jag bor. Känns mindre bra, meterologerna på tv4 gillar att luras.
Fast det är ju inte deras fel men jag hoppas detta töar på studs så man slipper uppleva ytterligare en vinter det här året.... Det blir ju förmodligen ännu mer vinter efter sommaren om det ens blir sommar... Det lär vi ju märka :D
Jag gillar snö, men inte när det är meningen att det ska vara vår.

Imorgon är jag ledig och det gillar jag. Såklart... Vem gillar inte att ha lediga fredagar? 
Jag taggar för fullt inför lördag också, gud vad skojigt det ska bli. Jag hoppas ingen missat vad som händer? :D
After Shave & Anders Eriksson i Gislaved, Småland, och det blir en ganska jobbig biltur på ca 2 timmar, men å andra sidan är jag ju van så jag lider inte av det. 

Jag är ensam hemma i ett par timmar till och jag tänkte ta en promenad....Meeen jag orkar inte pga av snön! 
Det är så blött och kallt ute och jag har inte lust att frysa ihjäl.

 ...Jag vill ha en Skyr yoghurt.


1 fisk är fler än 0 hjärnceller

Då var skoldagen avklarat. Är trött och jobbig. Jag slog huvudet i en jävla galje i hallen innan, det kändes riktigt smidigt faktiskt. Jag är på rätt bra humör idag, det är skönt faktiskt, känner mig lättsam och sånt. Bra känsla för en gångs skull!

Huvudet känns lite bättre. Då menar inte jag att jag skadat mig på nåt vis, utan då syftar jag mer på min återkommande huvudvärk. :D

Fick rätt mycket gjort i skolan och det känns väldigt bra, jag har faktiskt en liten känsla av att jag fixar det. Hoppas det blir så... Annars blir det jävligt mycket att göra ett tag längre fram.

Snart blir det lite mat, och eventuellt en promenad, om jag orkar det alltså. Annars blir det väl tv och sånt skit som vanligt. Ska plugga på lite saker sen också, som är viktigt. Det får jag bara inte glömma.


HAHA SNYGG!

Bläää

happ då skulle jag ju försöka blogga lite också men jag känner mig inte ett dugg inspererad till det jag har inget att säga helt enkelt ._.
Jag mår dessutom rätt dåligt fortfarande, riktigt jävla ont i huvudet och nu börjar jag få ont i halsen också.


Jaja jag avslutar inlägget såhär för mer finns inte att tillägga helt enkelt.

Don't judge my past, I dont live there anymore.

Jag har uppdaterat väldigt lite sen jag kom hem från Stockholm och det har jag egentligen ingen anledning till, utom att jag känt mig enormt trött utan vidare och vad det beror på vet jag inte och nu idag vaknade jag med extrem huvudvärk....Jag vill veta varför!! Det är så tröttsamt, jag tror ju mer och mer att det är migrän eftersom jag haft det nästan konstant i säkert tre år. Det känns i hela huvudet först börjar det sakta som myrkrypningar och sen spänner det runt omkring, vid tinningen och lite i pannan, det är INTE min syn det är fel på det vet jag redan, det är liksom inte märkbart, en annan teori som jag själv uppfattat det som, en eventuell orsak är faktiskt mina tänder, för jag har typ korsbett och jag hörde ju att om jag får en tand utdragen så skulle det mycket väl kunna kännas bättre men det blev inte av. Väldigt dumt, jag tror att jag ska försöka få det fixat så snart som möjligt ändå för det hade varit förjävligt att ha ont i flera år till. Jättejättedumt. Behöver förmodligen tandställning också, och jag bara väntar på det liksom men ingenting händer om man inte gör något annat än väntar.

Skoldagen är avklarad och det gick rätt bra utom huvudvärken så. Så extremt jobbigt....Kan ju liksom inte koncentrera mig alls eftersom huvudet gör så ont och allt känns så avlägset på något vis. Alla bah SHIT HON ÄR BAKFULL!!! men nej så är det ju inte ;P

under veckan som gått har jag fått mina biljetter till Galenskaparna & After Shave's 30-års jubileumsföreställning i höst. Det dumma är ju att jag ska se föreställningen 2 dagar i rad och jag börjar tveka på om det är värt det. Fribiljetter i all ära, men... 2 dar i sträck? kanske skulle kunna tänka mig att sälja dom, men isåfall till någon som verkligen vill ha dom och som isåfall betalar mig en lämplig summa pengar isåfall. Skriver nog detta på facebook med, känns som att jag har fler intresserade där än vad jag har här x)

På lördag ska jag ju se After Shave redan då, och det blir jättetrevligt - Hoppas jag :)
fram tills dess blir det säkert lungt och det är möjligt att jag dissar bloggen lite för jag har ingenting viktigt att skriva om.
Är ensam hemma över natten, ska se Karatefylla på tv ikväll och sen så händer väl ingenting mer tror jag.
Men nu ska jag kolla på Avatar jag känner mig väldigt sen men jag har faktiskt inte sett den, köpte den häromdagen, hoppas den är värd 100:-


Trött och jävlig bild från... Nu? och ja jag blev lite smådeppig. Och trött men jag går inte in på varför....



Spontaaaaant

Jag kunde ha bloggat igår redan men jag orkade verkligen inte, jag var så trött så jag gjorde i princip ingenting på hela dagen. Jag är jätteglad och nöjd över Stockholmsturen i alla fall så jag ska inte klaga, jag börjar lära mig hitta lite bättre där och lära mig några gators namn, det känns bra. Man märker att det är en storstad, fast å andra sidan eftersom jag hittar i Hamburg så är det väl inte mycket svårare att hitta där heller :)
Resan kändes verkligen jättespontan, fast näsan allt jag gjorde där var spontant och egentligen inte igenomtänkt men det blev bra ändå. Jag är fortfarande supertrött och försöker vila så mycket det går. Jag sov nästan inte alls det dygnet eftersom det var så mycket som hände och sen skulle jag hem tidigt igen och sånt. Jag kan ta och nämna dom två grejer som var roligast....OCH spontanast


*Jag träffade Knut Agnred från After Shave på gatan jag blev helt mållös först och superduperglad, han undrade vad jag ville och då gav jag honom en godispåse han sa att det var gulligt, och att dom kunde ha den i deras loge under föreställningen, fick en kram av honom. Han är mysig att krama haha! Sen så sa jag grattis i efterskott för han fyllde år för ett par dagar sedan, närmare bestämt på skottårsdagen, så han fyller bara år var fjärde år vilket innebär att han är 14....;) Han tyckte det var synd att han var yngre än mig. Hahahahaha lyx att vara född för 56 år sedan, men att bara vara 14 år :D

*Seeeen hände någonting jättejättespontant......
Jag fick syn på Oscarsteatern... Bara för att jag fick syn på den vid andra sidan gatan en bit bort från Intiman
Jag köpte en biljett till Spamalot (a) Hann precis innan föreställningen skulle börja så jag satt ner och väntade, Fick plats på tredje raden och det skojiga var att hela första raden var tom, och alltså även de två platserna framför mig! Jag såg skitbra därifrån. Hela ensamblen är ju fantastiskt bra, dom dansar och sjunger ju riktigt jävla bra. Johan Glans passar som musikalartist! och jag bara ääälskar Robert Rydbergs röst x3 och även hans dialekt. Dennis är grym! ahaha. Och de andra är också enormt bra :) Mattias Linderoth och Adde Malmberg. Och alla andra. Min kompis som jag skickade ett sms till innan föreställningen är jättesmart. Jag skrev typ att jag hamnat på Spamalot. Och hans svar blev något i stil med "Åh vad bra, då får du ju se föreställningen på stockholmska också!!!" Jag dooog. Han är helt otrolig, tänk om alla skådespelarna hade snackat skånska i Malmö, jag hade garvat ihjäl mig då tror jag.
Seeeeeeen så det bästa av allt var att jag väntade vid sceningången på andra sidan byggnaden. Det var kallt och jag var trött men det var värt väntan för jag fick träffa finaste Kim<3
Älskar att krama honom. Jag sa att jag var där rent spontant, för att jag hade vägarna förbi typ och sen så började jag snacka om mina skor?!?!? asså... Smart. Ne, men jag hade mina 15 cm höga klackar, och då blev jag rätt så mycket längre än honom och det kändes jättefånigt, jag påpekade att jag var längre än honom, och då sa han att det brukar vara så. Usch så dum jag är... Men jag sa efter det att jag är ju kortare än honom egentligen. Smart? >_<
Sen sa jag lite om Kulturama och sånt. Han sa att han hade mycket jobb och sånt, och det vet jag ju haha. Men han är extremt begåvad. Ja, och just det, jag sa ju till honom att han är sååå söt och att jag gillar honom sååå mycket. Men det vet han ju 8D Jag tror faktiskt att det inte är någon överhuvudtaget som kan ha missat det....

Men allvarligt när jag ser honom så börjar mitt hjärta slå hur hårt som helst, jag känner verkligen att min hjärna reagerar som fan på det, jag blir glad, nervös.. Det bästa av allt är att jag mår hur bra som helst i hans närhet. Att se in i hans ögon, stå nära honom, krama honom, prata med honom... Jag älskar honom. Dumma åldesskillnad .__.' ajja får väl hoppas på att vi jobbar ihop nångång.

Inte lätt att ta kort på den där enorma scenen. Men jättefint var det. :D



Bodde på ett hotell som var en gammal båt. Såg den där lappen utanför. Man får inte lov att hoppa där för det hörs högt. Min humor är helt värdelös


Intiman <3 Ignorera random människorna där utanför dom har inget med detta att göra... xD

RSS 2.0