Måndag, 14 mars.

Idag har det varit en okej dag, tycker dock att helgen gick lite fort!
fast jag ska väl inte klaga? men hur som helst, har kommit hem ifrån skolan nu, det hände inte så mycket där, jobbade en hel del med engelska och så.

Ska göra om mitt senaste hemkunskapsprov för det blev IG på det :( är det bara jag eller är betygen i skolan jävligt orättvisa? man har ju liksom ingen chans att klara det o: hade typ fyra poängs skillnad från att få godkänt, fattar inte varför man måste plugga så jävla mycket för att klara det, man hinner inte ha någon fritid ju!?

har jävligt ont i fötterna får jag ju ta & säga, igår så var jag i Lund och jag tror att jag gick säkert minst en mil i klackskor! slå det om ni kan - Det var jävligt plågsamt...  x3

Trixie ligger här brevid mig och sover just nu, har varit ute med henne lite, hon tycker att det är jätte roligt. Hon är snabb, riktigt riktigt snabb.. Tur att jag har ett flexikoppel på typ fem meter till henne, annars hade man inte stått kvar på fötterna länge x)

Tänker köpa ett par nya converse om ett tag kanske? jag har typ fyra par klackar och det är INTE bekvämt ifall man ska gå långt..

Vet inte om jag ska ha ett par svarta, eller vita kanske? fast mina absoluta favoriter är de skorna med mönster, de är rätt så ovanliga här vad jag vet Jävla tur att internet finns, så man kan beställa :3

Eller kanske låga röda? Hade velat se hur dem ser ut i verkligheten, mycket lättare att avgöra då...

.
http://www.brandos.seKommentarer
Postat av: Nellie

Eller hur, helgerna går så fort!

2011-03-14 @ 15:42:38
URL: http://nelliiesplace.blogg.se/
Postat av: JohannaStenroos

tack så mycket :D

2011-03-14 @ 15:43:18
URL: http://jstenroos.blogg.se/
Postat av: My

Fina!

2011-03-25 @ 18:48:52
URL: http://myvestlund.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0