"idag har ingenting hänt"

Jahapp hur står det till idag då? jo jag vet inte faktiskt. Jag var helt tom i huvudet när jag vaknade i morse och så brukar det aldrig annars vara. Ni som läser min blogg förstår nog att jag är en riktig dagdrömmare.
I vilket fall som helst...Jag gick upp. Skickade en massa sms, sminkade mig lite eftersom jag inte orkar se ut som en säck potatis idag. (Ganska egendomligt uttryck, kanske) Sen gick jag till kylskåpet och hällde upp ett glas med Ramlösa, drack upp det, satte glaset på diskbänken och gick in på mitt rum och startade datorn. OCH NU SITTER JAG HÄR! oh yes. Tro det eller ej.

Sen går jag ut en sväng antar jag, men vill inte lämna huset själv eftersom jag har läskigt dåligt lokalsinne och jag skulle säkert tappa bort mig så fort jag går ut på gatan. Ok, lite ironi i det men ändå lite halvsanning, alltså det är heeemskt att vara jag ibland..!!

Jag är på jättekonstigt humör idag. Jobbigt humör. = Arg. Då tänker väl alla typ... "SHIEEET HON HAR MENS!!" men nä så är det inte faktiskt. HAHAHAH ja ni ser själva hur jag är, grymt oseriös och väldigt jobbig.

Äh, jag tänker göra det enkelt för både mig själv och för dom som läser genom att sammanfatta mitt skitsnack med dessa videos....





Jaooo. Galenskaparna & After Shave är bäst på att beskriva min tillvaro. Creds till dom! ;)

Kommentarer
Postat av: Matilda ♥

Svar: Yes , smoothies är typ världens bästa uppfinning! Gott och man blir sååååhär mätt ! :D

2012-02-21 @ 12:57:53
URL: http://baramatiilda.blogg.se/
Postat av: Lina

Känner igen känslan!

2012-02-21 @ 15:29:03
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: ellen

sv: haha, är du en vintermänniska istället eller?:)

2012-02-21 @ 19:03:49
URL: http://duumbass.blogg.se/
Postat av: Matilda ♥

svar: tackar ! :D

2012-02-21 @ 22:39:45
URL: http://baramatiilda.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0